Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XperiaX

Co to może być?

Polecane posty

Gość XperiaX

12 sierpnia mialam miesiaczke, kolejna 10 wrzesnia. Teraz wypada mi na 8 pazdziernika. Ale cos jest nie tak, boli mnie prawy jajnik, ogolnie czuje sie zmeczona, mam mdlosci (tylko rano)... Przyszlo mi do głowy, że to może być ciąża, ale w sierpniu byłam u lekarza i nie stwierdził, że mogę być w ciąży. A jeżeli zaszłabym teraz to chyba za wcześnie na objawy? Co o tym myślicie?

dziewczyno jezu nie panikuj przyjdzie to przyjdzie poczekaj do dnia spodziewanej miesaczkie i wtedy zrób test objawuy moga równiez swiadczyc o nadchodzacej miesaczce spokojnie!!!

Gość XperiaX
Ale ja nie panikuje, raczej zastanawiam się nad tym dziwnym samopoczuciem, bo koleżanka namawia mnie na piwko, a nie chciałabym pić w ciąży. Poza tym nie zmartwiłabym się gdyby to jednak była ciąża:) Mam już jedno dziecko i nie miałam takich objawów, no ale podobno każdą się przechodzi inaczej...

JA TEZ CZESTO MAM TAK PRZED MIESACZKE A OGOLENIE JEST JESIEN I DUZO OSB SIE TAK CZUJE A JANIKI MNIE TEZ ZAWSZE PRZED@ BOLA WIEC POCZEKAJ DO DNIA SPODZEWANEJ @ I WTEDY ZRÓ TEST BO TO NIC CI NIEDA I TAK A TU NIKT CI NIE POWE CO TO JEST PRAWDA

Gość XperiaX
No tak, pewnie masz rację. Dziękuję ślicznie za odpowiedź:)

Gość XperiaX
A takie pytanko jeszcze jedno mam, jak bym jutro chciała test zrobić to nie jest za wcześnie?

Gość XperiaX
Zrobiłam test 4 października, wyszedł negatywny. Ale miesiączki nie dostałam, więc 9 kolejny. O pokazała się druga kreska, ale taka bladziutka strasznie... Słabo widoczna. Więc jednak chyba to ciąża:)