Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one_last_time

Poznana dziewczyna jest zbyt ładna dla mnie - chyba sobie odpuszczę...

Polecane posty

Gość one_last_time

Poznałem ją przez internet. Napisaliśmy do siebie kilka wiadomości , a ja czuję że powinienem odpuścić sobie bo i tak z tego nic nie będzie. Ona jest zbyt ładna dla mnie , a ja na taką nie zasługuję. Widzieliśmy swoje zdjęcia , nawet mamy podobne zainteresowania ale co z tego.

A co to za konstrukcja: "Jest dla mnie za ładan. Nie zasługuję na nią."?

Gość ty wariacie.,.
daj sobie szansę, u faceta liczy się to coś a nie uroda modela;)

Gość dsfsfsdfsf
masz rację, odpuść sobie, bo i tak nie masz szans

Gość hjhkjilkl;tyiouiopiop
Jeśli macie podobne zainteresowania to myślę że jeśli z nią będziesz to Wasz związek nie okaże sie klapą.

Niestety nic nie będzie bo ty grasz o wszystko, zamiast podchodzić z czystymi intencjami do kobiety to ty od razu miłości pragniesz i wszelkich rytuałów z tym związanych. Nie lepiej nie oczekiwać niczego i pozwolić uczuciu samemu się rozwinąć bez nieustannego siłowego dążenia do tego i czyhania na nią na każdym kroku? To oszczędzi właśnie takich porażek które sam sobie zgotujesz. Kobiety nie służą tylko do zakochania się "instant", czasem trzeba w drodze do ich serca przejść szmat drogi, kluczyć, wykonywać błędne kroki zamiast jak pocisk zmierzać do celu i nieuchronnie rozbić się o pancerz rozczarowań. Przyjaźń, miłe spędzanie czasu, odkrywanie siebie i zdobywanie wzajemnego zaufania zamiast zaliczania kolejnych ekspresowych baz pomijając wszystko co pozornie nieistotne :)

Gość one_last_time
Boję się , że gdyby coś z tego wyszło to ktoś mi ją odbije. Chyba powinienem szukać wśród tych mniej ładnych.

Gość ty wariacie.,.
ile macie lat, jakie macie wspólne zainteresowania, czy lubicie te sama muzyke?

Gość one_last_time
Ona ma 23 lata , ja 28. To jest dopiero początkowy etap znajomości. Ja na nic się nie nastawiam , bo zbyt wiele razy się zawiodłem. Ona lubi zwiedzanie , góry , wycieczki , czytać książki. Ja też lubię podrózować i poznawać nowe miejsca itd. Wiem , że może zbyt szybko chcę zrezygnować , ale tak mnie nauczyło życie.

Gość one_last_time
Ja na brak urody nie narzekam. Chyba nie mam się czego wstydzić. Jeśli chodzi o wygląd to niestety jestem szczupły i to mój największy mankament.

''Przyjaźń, miłe spędzanie czasu, odkrywanie siebie i zdobywanie wzajemnego zaufania zamiast zaliczania kolejnych ekspresowych baz pomijając wszystko co pozornie nieistotne '' O kurwa, nie mogę się powstrzymać od śmiechu. Dziecko drogie, kobiety takiej kolejności wydarzeń nigdy nie przewidują. Najpierw seks, miłość, znajomość, koleżeństwo, przyjaźń. Tylko taka kolejność dla kobiet jest możliwa.

Gość ty wariacie.,.
masz małego wacka?

Gość ty to chyba z ch spadles domin
od kiedy w 1 szej kolejnosci u kobiet jest sex? pomyliles płec...kolejna meska swinia ;/

Gość ty wariacie.,.
dominik ile ty masz lat, ze do 28 latka piszesz dziecko?:D

Gość ty to chyba z ch spadles domin
to chyba same kurwy znasz

Gość ty wariacie.,.
dominik pewnie jak zarywa laske to od razu proponuje sex i dlatego kazda mu odmawia:P

Odpowiadając autorowi tematu, jeżeli ona nie wskoczy ci do lóżka na pierwszym spotkaniu to przykro mi ale z miłości nic nie będzie.

Gość ty wariacie.,.
dominika współczuję ci:O, która dziewczyna na pierwszej randce wskakuje do łóżka [puk puk w czółko]

''która dziewczyna na pierwszej randce wskakuje do łóżka [puk puk w czółko]'' Taka która chce się zakochać, czyli każda

Gość one_last_time
Ja na żadną miłość nie liczę , co najwyżej na przyjaźń. Dominik czy ty byłeś w pierdlu i mydło ci upadło , że jesteś taki złośliwy dla wszystkich ?

Gość ty wariacie.,.
nie wiem z kim ty miałeś dominik do czynienia a może to tylko twoje bełkoty umysłu, ale nawet gdyby mnie facet kręcił aż do omdlenia, to i tak nie poszłabym z nim do łóżka nawet na 10 randce

''Przyjaźń, miłe spędzanie czasu, odkrywanie siebie i zdobywanie wzajemnego zaufania zamiast zaliczania kolejnych ekspresowych baz pomijając wszystko co pozornie nieistotne '' O k**wa, nie mogę się powstrzymać od śmiechu. Dziecko drogie, kobiety takiej kolejności wydarzeń nigdy nie przewidują. Najpierw seks, miłość, znajomość, koleżeństwo, przyjaźń. Tylko taka kolejność dla kobiet jest możliwa. A właśnie, że jest odwrotnie. Nic nie wiesz o kobietach

''ale nawet gdyby mnie facet kręcił aż do omdlenia, to i tak nie poszłabym z nim do łóżka nawet na 10 randce'' Wszystkie tak się zarzekają, a później pierwsze rozklądają nóżki. Przecież to oczywiste że dla was nic się liczy, żadne tam pierdolenie ze szukacie uczucia.

Gość ty wariacie.,.
jesteś chory dominik na umysł, jakaś kobieta zryła ci mózg i teraz wszystkie traktujesz jak coś gorszego, ale trafi kosa na kamień, oj trafi... albo już trafiła, tylko że ona cię nie chce, lub ewentualnie robisz wszystko by ciebie nie chciała ..ehh

Gość ale zimno::::
wiecej wiary w siebie! Mozesz nam sie dokladniej opisac?