Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one_last_time

Poznana dziewczyna jest zbyt ładna dla mnie - chyba sobie odpuszczę...

Polecane posty

Gość czessccc
Mellygion jest to druga odpowiedz którą zauważyłam:)

Gość maksssymA
Powotrze sie - za duzy defekt, zeby dziewczyny mogly mi dac szanse? 180 i 65, ale mam rzeźbę

Gość Teddy 0.
Jeśli masz dużego ch00ya, to będziesz miał najfajniejsze d00py. Mój kumpel ma 185 wzrostu jest przeraźliwie chudy ale ma 21 cm w rozporku i prowadza się z takimi dziuniami, że szczena opada :o

Gość maksssymA
To teoretycznie powinienem miec, ale praktycznie nie, bo nie mam bajeru. Chociaz czasami dziewczyny same mnie bajeruja, to nie jest zle. :D

Gość maksssymA
Autorze, próbuj. A czasami tak jest, ze dziewczyna jest ladniejsza polowka.. jezeli jestes pewny, ze tak jest, bo moze Ci sie wydaje

Gość zaintersowania sa mało
istotne. Jak ma twoje zdjecie i chce się spotkać to w czym problem? jak nie ma to :classic_cool:

Gość maksssymA
A moze isc niesmialosc w parze z atrakcyjnoscia u dziewczyn?

Gość maksssymA
Ja zazwyczaj spotykam dziewczyny ladne, ale juz nawet zbyt pewne siebie przy tym, niedostepne dla kazdego itp. nie rozpisuje sie. :)

Gość Zmysły nie śpią
niesmiałość nie ma nic wspólnego z wyglądem, atrakcyjnością. Po pierwsze dziedziczymy geny niesmiałości, po drugie rodzice nas kształtują poprzez swoje nieodpowiednie zachowania w stosunku do dzieci. Nie będę się rozpisywać na ten temat, ponieważ jest to problem bardziej psychologiczny.

Gość guhoijkl
loser ty lepiej zamknij sie i nie wypowiadaj sie w dziedzinach o ktorych nie masz pojecia imbecylu

Gość maksssymA
Wiadomo, ze wiekszego powiazania nie ma. Ale skoro dziewczyna ma poczucie, ze sie podoba, to uwaza sie nie wiadomo za jaka i stad pewne zachowania, cechy nabyte..

Gość _time_
one_last_time Czyli już przesądziłeś sprawe, zbyt ładna, nie ma problemów z nawiązywaniem kontaktów, jest lubianą osobą... i te podobne zainteresownia.. ...i całyświat tylko czycha na to aby Tobie ja tak zwyczajnie ukraść ...?? To nie ma już przyjazni?? A może ona myśli podobnie.

Gość _time_
dominik1000 Każda kobieta zdradza, to jest chyba oczywiste dla wszystkich i nie podlega dyskusji. Stąd wyciągam wniosk,i że nie jesteście absolutnie zdolne do uczuć, do tworzenia trwałych związków. Tylko zastanawiam się po co ta całą farsa z wychodzeniem za mąż? Przecież wy nie jesteście monogamiczne, więc po jaką cholerę oszukujecie facetow? Masz problem chłopie, zapytam tylko, kto Ciebie tak strasznie zranił???? że takie pierdoły piszesz, uwierz albo nie ale nie wszystkie kobiety takie są!!! Doradze Tobie; dystans do siebie samego i rok odpoczynku od dziewczyn. Naprawisz się, to znajdziesz odpowiednią dla Siebie. Powodzenia.

Gość TH is IT AD
Dla mnie nie ma za ładnej Za półtora roku będę miał Mazdę, a potem najładniejsza z ładnych dziewczyne

Gość _time_
ehhhhhhh chlopie Tylko wymiary, waga, wygląd... Rozmowa jak z materialistami...kasa..kasa..kasa... A co z uczuciami???!!

Gość _time_
jak jesteś brzydki i biedny to odpuść sobie Ty też jak pokręcony piszesz;p To już nie ma uczuć a moze on jej się też podoba i nie powinien odpuszczać.

Gość agawkaaaa
moim zdaniem te wymiary, to nie takie zle

Gość _time_
agawkaaaa Tu chyba nie o te wymiary chodzi tylko o Jego rozdarcie wewnętrzne i lęk że kolejna porażka... Można zrozumieć ale jak nie sprawdzi to nigdy się nie dowie, jak jest prawda.

Gość agawkaaaa
_time_, tak wiem. Ale skoro zeszli forumowicze na temat wymiarow, to przyznam ze 176 i 65 to nie tak tragicznie.

do autora: masz 28 lat a piszesz jakbys mial 20. znasz ja tylko z internetowych rozmow i zdjec, ktore Ci wyslala???? i juz wiesz,ze jestes dla niej za brzydki.... sotkaj sie i juz!!! zobaczysz jak jest w realu. to bardzo wazne. ja kiedys internetowa znajomosc ciagnelam 2 lata. w koncu sie spotkalismy i okazalo sie, ze to nie to. stracony czas. teraz tylko real :P

Gość TH is IT PDD
Bez sensu Trzeba czekać co da los

Gość _time_
I greet publicly.

Gość _time_
To do Offfff było ---->I greet publicly. ;p

Gość TH is IT PDD
Ja jestem zdrowy psychicznie Trzeba być cieprliwy

Gość _time_
Dzięki pomarańczko że określasz swój stam psychiczny. Podszywaczom dziękujemy.

Gość No fajnie się czyta...
Musze zmienić nika, juz nie wiem kto do kogo tu pisze.

Gość a to nie podszywy sa ?
ona nie ma czarnego nicka ?

Gość Nathali.e
time,totolotkowicz,zedne cudo ale o kim Ty tu piszesz bo nie kumam??