Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one_last_time

Poznana dziewczyna jest zbyt ładna dla mnie - chyba sobie odpuszczę...

Polecane posty

Gość Nic z tego nie bedzie
Czyli co, jak dziewczyna na poczatku znajomosci (zalozmy po 2) proponuje facetowi przyjazn, to moze sie pozniej w nim zakochac? Ale pierdolicie farmazony. Az gowa boli. Autorze, probuj, nic nie tracisz. Wiecej wiary w siebie!

Każda kobieta zdradza, to jest chyba oczywiste dla wszystkich i nie podlega dyskusji. Stąd wyciągam wniosk,i że nie jesteście absolutnie zdolne do uczuć, do tworzenia trwałych związków. Tylko zastanawiam się po co ta całą farsa z wychodzeniem za mąż? Przecież wy nie jesteście monogamiczne, więc po jaką cholerę oszukujecie facetow?

Gość Nic z tego nie bedzie
Dominik, bo chca frajera za meza, ktory bedzie im sponsorowal, a na boku kilku kochankow. Wiekszosc kobiet zdradza i klamie w zywe oczy.

Gość bilardkal
jestes za chudy? Czyzbys mial anoreksje? Ile masz wzrostu i jaka jest twoja waga ze uwazasz sie za chudego?

Dlatego jeszcze raz powtórzę, jak kobicie podoba się facet to dąży od razu do seksu, a nie do przyjaźni. Mężczyźni znowu odwrotnie , więc nigdy nie będzie miedzy nami porozumienia

Gość ty wariacie.,.
dominik w tym tygodniu, może w przyszłym tak się zakochasz, że będziesz chodził jak naćpany - miałam wizję :classic_cool:

Gość jaroslawa k.
jezeli macie podobne zainteresowania to moze daj sobie szanse. to ona zdecyduje czy jej sie podobasz czy nie. a noz jej sie spodobales.

Gość cream=loooooser, dominik i in.
to banda frustratow, ktorzy podniecac moga sie tylko widokiem pieknej nieznajomej. Ich dysfunkcje emocjonalnie, paralizujaca niesmialosc sprawiaja, ze nigdy nie bylo im dane zaznac rozkoszy swiata, stad ich frustracja i agresja. wspolczujemy Wam.

Gość M a r i n a
Moim zdaniem warto zaryzykowac i pozwolic rozwijac sie tej znajomosci. Wyglad to nie wszystko! Umow sie z nia i zobaczysz, czy z tego moze cos byc wiecej, niz taka luzna znajomosc. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania... Czynów i decyzji, które choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

Gość cream=loooooser, dominik i in.
to wyrywaj facet do tej nieznajomej, co Ci sie tak podoba :)

Gość jaroslawa k.
dawaj zdjecie to ci powiem czy rezygnowac czy nie. czym sie zajujesz? i ile masz wzrostu?

Gość wiosenka Lenka s
Autor zrezygnowal z pomocy :)

Gość onaonaa
dominik zamknij ryj. jestem bardzo kulturalna osobą, ale gdy czytam takie bzdury to aż się gotuje! gdyby było tak jak mówisz, nie istniałyby szczęśliwe małżństwa i związki, a jakoś DZWINYM TRAFEM, jest takich mnóstwo. według Ciebie kobiety dążą do seksu a mężczyźni nie? nie rozśmieszaj mnie. ZA KAŻDYM JEDNYM RAZEM gdy poznawałam mężczyzne, to on dyskretnie proponował mi "coś więcej". nie wiem w jakim Ty swiecie żyjesz ale MAM NADZIEJE, że nigdy nie znajdziesz dziewczyny którą pokochasz bo po prostu na to nie zasługujesz. życzę Ci tego z całego serca, bądź już zawsze samotny inie skrzywdź nikogo swoimi durnowatymi poglądami. żegnam.

onaonaa Dziękuję, cieszę się, że moje wypowiedzi cię tak zdenerwowały. Teraz mam pewność że są prawdziwe. Nie musisz się słoneczko martwić, na pewno będę do końca życia sam i żadnej takiej uczuciowej istotki jak ty nie skrzywdzę.

Gość agusiawrozu
Autorze, powiem Tobie, abyś nie zakładał z góry pesymistycznych scenariuszy. To, że ktoś jest ładny, nie oznacza od razu, że jest pewny siebie i nastawiony w związku na rzeczy powierzchowne, pozbawione głębszego sensu. Od wyglądu człowieka nie zależy tak wiele, jak od tego co ma w głowie i duszy. zatem powiem Tobie, abyś dał sobie szansę na razie na bliższe poznanie tej osoby. Nawet może się okazać później, iż mimo wspólnych pasji, macie inne światopoglądy i tak nie będzie Wam po drodze. Albo a nuż się uda. Ale powiem Tobie, że musisz dać sobie szansę. Zycie nie jest biale lub czarne. Boisz się, ale jeśli chcesz zmienić coś w swoim życiu, to musisz zaryzykować. Chyba że uznasz, że nie pokonasz pewnych barier, i wybierzesz dotychczasowe życie. Powodzenia.

Gość intensive222
no to pech kolego, w podobnej sytuacji jestem tyle ze znajomosc z reala ale niestety nie moja liga, nie powstrzymałem sie w odpowiednim momencie tak jak widziałem ze powinienem i teraz zostałem poduszka do wypłakiwania kiedy jej niby "eks" robi jej jazdy. "Autorze, powiem Tobie, abyś nie zakładał z góry pesymistycznych scenariuszy." probowałem tego podejscia, jedyne co powoduje to to ze dostajesz 3 razy bardziej w dupe bo nie przygotowujesz sie na najgorsze 'To, że ktoś jest ładny, nie oznacza od razu, że jest pewny siebie i nastawiony w związku na rzeczy powierzchowne, pozbawione głębszego sensu." w takim razie taka osoba jest głupia skoro nie umie wykorzystac danych jej za nic darów. " Od wyglądu człowieka nie zależy tak wiele, jak od tego co ma w głowie i duszy." widac nie znajdujesz sie po tej gorszej stronie barykady wiec nie oczekuje ze bedziesz wiedziec jak to jest. "Boisz się, ale jeśli chcesz zmienić coś w swoim życiu, to musisz zaryzykować." ale pierdolenie. chociaz nie masz racje musi zmienic cos, swoje podejscie. badz skurwielem. dopoki takiego grałem u mnie było dobrze, pozniej moja skłonnosc do bycia "miłym" wzieła gore i sie pierdolneło.

Gość one_last_time
Już jestem. Widzę , że dyskusja się rozwinęła w stronę obelg i wyzwisk. Co do wyglądu to przy wzroście 176 cm , ważę jakieś 65 kg. Całe życie walczę ze zbyt szybką przemianą materii. Żyję swoim życiem. Do niedawna studia , praca. Teraz mam kilka miesięcy urlopu bo muszę w końcu skończyć pisać pracę dyplomową i się obronić. Zdjęcia nie pokażę :)

Gość UGotwoana
Dominik wypraszam sobie takie oszczerstwa moze u Ciebie w kregach kobiety rozkladaja nogi na pierwszej randce moze takie przyciagasz i sam idziesz na latwizne... a moze takie glupie poglady wyniosles z wlasnego domu ... masz siostre ? matke? babke? jak mozeszesz je tak obrazac... na ich miejscu bym Ci po tym niewyparzonym pysku dala... A tak apropos musze Cie rozczarowac poniewaz ja nie rozlozylam nog przed swoim facetem na pierwszej randce ani na drugiej ani na trzeciej tylko duzooo duzooo pozniej. Tak samo ja go nigdy nie zdradzilam i przenigdy tego nie zrobie! A co do tego zeby byc na samym poczatku przyjacielem hmmm musze powiedziec ze takie cos jak baiwenie sie w przyjaciela wedlog mnie nie ma sensu zazwyczaj na przyjazni sie konczy, uwazam ze powinno sie dawac wyrazne sygnalay ze ktos sie komus podoba i spotkania nie sa tylko w sensie przyjacielskim ale ze chce sie czegos wiecej i nie mam tu na mysli seksu tylko chodzi mi o milosc. Wiec autorze uwazam ze powinienes dzialac i kopleksy schowac do szafy bo moze a noz sie uda:) Zycze powodzenia

Gość UGotwoana
no rzeczywiscie jestes bardzo szczuly ale powiem Ci tak lepiej w ta strone niz miec nadwage a niektore dziewczyny lubia takich wiec sie nie martw:) moj facet ma wysportowana sylwetke wiec wyglada swietnie ale uwierz mi ze wlozyl w to sporo pracy... Moze zacznij chodzic na silownie kup garniera wysoko weglowodanowego powinno cos pomoc wejdz na strone www.sfd.pl to jest forum na ktorym znajdziej rozne porady dotyczace cwiczen wagi diety itp jest tam pelno pomocnych ludzi ktorzy Ci z checia pomoga

Gość hulahop11
Moj facet jak byl mlodszy byl bardzo chudy; przy wzroscie 187cm wazyl 64 kg. Jadl ponoc bardzo duzo, ale szybko spalal. Zaczal chodzic na silownie i jakos nabral ksztaltow, a z czasem i wagi. teraz co zabawne, ma sklonnosci do tycia. I musi bardzo uwazac, zeby nie przesadzic z jedzeniem, czy o zbyt poznej porze, bo od razu tyje. tak wiec metabolizm czlowieka czasem zmienia sie na przestrzeni czasu. Obecnie moj wazy 87kg.

autor przytyje z 5 kg i bedzie gobrze wyglądał a co do siłowni to warto troche pochodzic ale dla siebie a nie dla kogos

Gość maksssymA
ja mam 180 cm i 65 kg, a cwicze 3 razy w tyg. taka przemiana materii. ponoc przychodzi z czasem masa. Ale myslicie, ze to defekt i zmniejsza szanse na znalezienie dziewczyny?

Gość cfgbnm,./
do Mellygion....... ależ mnie wbiło w fotel to co napisałeś !!!!! pięknie to ująłeś - napisz coś jeszcze jak możesz :)

Gość czessccc
Dominiczku ,pocieszny jeseś jak Cie3 czytam to od razu humor mi sie po prawia ,jestes prawdziwy? a uszczyp sie:D