Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malgosia Ma.

Czy to juz nie lekka przesada?

Polecane posty

Gość Malgosia Ma.

Moja koleazanka i jej chlopak maja dwojke malych dzieci - 5 mies i 1,5 roku. On tyra po 14scie godzin dziennie, swietnie zarabia, przez co ja stac na wszystko. Ma opiekunke , sprzataczke i gosposie. Nie ma pracy i nie ma zamiaru miec. niektorzy to maja zycie

Gość allegroooooooooooooooooooooo
aleś zazdrosna. ludzie zazdrośni są zgorzkniali:o

Gość Malgosia Ma.
smutno mi po prostu, ze mnie maz nie chce ztrudnic sprzataczki, a mam prace i dwojke dzieci

Gość allegroooooooooooooooooooooo
gratuluję problemów :o

Gość Malgosia Ma.
bo ona nie lubi spzratac ani nie cierpi gotowac

Gość Malgosia Ma.
nie obgaduje, po prostu sie zale, prosze meza ,zebym mogla miec pomoc , chocby raz w tygodniu, a On sie nie zgadza , bo po co

Gość Malgosia Ma.
bo pracuje od rana do wieczora , mam dwojke dzieci, meza nigdy nie ma i nie daje rady

to po co ty sie meza pytasz czy byc mogla miec pomoc ????? no po co?? skoro ty zarabiasz, to zatrudnij nianio-gosposie i ty jej plac ze swojej kasy. po co sie meza pytac skoro ty zarabiasz, to mozesz wydawac kase wlasna na co chcesz. nie rozumiem tego

Gość Malgosia Ma.
oswiadczylam mu ze chce miec a on na to ze chyba oszalalam

no to jak chesz miec to zatrudniaj i po sprawie. przeciez skoro go nigdy nie ma to nawet nie bedzie wiedzial ze ktos przychodzi i ci pomaga

Gość Alter_Ego85
Mój kolega ma z dziewczyną dziecko ale On tyra czasem po... 72 godzin byle dziewczyna nie pracowała.

Gość Malgosia Ma.
no to fajnie

Gość traaaagoo
tzn.ze te dziewczyny sa tak fajne,ze tego warte. dlaczego zaraz:glupi facet?? a moze po prostu:zarabista kobieta!

Gość Malgosia Ma.
NO Wlasnie ta moja kolezanka nie jest, i mowie to obiektywnie na podstawie tego , co mowi o niej moj maz i jej facet

Gość ze wz<gledu na dzieci
tylko i wylacznie

przesadą jest Twoje wtrącanie się w cudze życie. Skoro im tak dobrze, ich sprawa "NO Wlasnie ta moja kolezanka nie jest, i mowie to obiektywnie na podstawie tego , co mowi o niej moj maz i jej facet" brak mi słów.......

Gość a moze jest skoro mu to nie
przeszkadza i nie mówi jej tego wprost ???? Ja mysle ,ze powinnas miec prtensje do swojego faceta , a nie do niej , bo skoro chcesz miec sprzątaczke i opiekunke to niech twój facet się zgodzi A ty bys wolała ,zeby chyba jej facet jej tego zabronił zeby miała tak jak ty

To jest perfgidne co robisz teraz Fakt ie wymienilas jeszcze imienia i nazwiska kolezanki , ale widac ze az z ciebie zlosc i zawisc kipi, teraaz juz wiem skąd sie biora ploty w pracy i patrzenie z pod byka kolezanek z biorka, jak komus sie lepiej powodzi materialnie to juz jest AMEN