Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coo robićććć

Jechać z Arabem do jego kraju??

Polecane posty

Gość coo robićććć

Poznałam przystojnego Araba, który studiuje w Polsce. Po kilku miesiącach znajomości zparoponował mi wyjazd do jego kraju (Iran) na tydzień :) Zastanawiam się , czy jechać, bo trochę się boję. Oni tam chyba za bardzo nie lubią kobiet:(

Gość grzesssssss
jedz smiało bedziesz tam zyla ja królowa

Gość podsrywacz
tylko nie daj się zapoznać z jego rodziną bo zaraz wyjdziesz za mąż chyba że o to ci chodzi to spoko ale potem nam tu nie marudź na forum 🖐️

Gość Hałs Hałs
przygotuj work na kartofle , bo sukienki tam nie załozysz, tylko oczy i noc bedziesz eksponowac na ulicy :D

Gość p-a-t-i-t-k-a
nigdy w życiu z zadnym arabem czy mulzumaninem co wyznaje islam i koran to brudasy ciapaty nawet jakby z wygladu był boski

Gość coo robićććć
Ale on raczej nie wyadaje się być jakiś władczy. Traktuje mnie prawie jak księżniczkę.

nie jedź z nim bo możesz tego żałować, to są nienormalni ludzi, a ich wiara jest to coś z czym lepiej się nie spotkać

Gość ksenotka
wiele polek które poznały miłego, przystojnego araba czy turka było oczarowanych ich traktowaniem, komplementami, tylko że po wyjeździe do ich kraju, zabiorą Ci paszport, wyjdziesz za niego, urodzisz kilkoro dzieci, a twoje córki wyjdą za mąż w wieku 8-9 lat nie wiem czemu się wahasz, jak masz rodzinę to opłacą porywaczy którzy Cię uwolnią od niego za kilka lat, :D

Gość xxp09
ta traktuje cie jak ksiezniczke bo chce zdobyc u ciebie zaufanie a jak tylko wyjedziesz to dopiero zobaczysz jaka bedziesz tam ksiezniczka dziewczyno myslenie nie boli

Gość misia-a
podobno na pocztku zawszetak jest poczytaj o podobnych historiach w necie najpierw jest milo fajnie itd a potem wyjezdzaja z nimi do rodzinnych krajow zostaja porwane i wiezione przez rodzine meza zmuszane do wielu rzeczy.. nie radze

Gość w Iranie nie jest
tak niebezpiecznie, możesz jechać, IRAN to nie jest kraj muzułmański!!!!!!!!

Gość w Iranie nie jest
w sensie arabskim :P co za gafa

Gość jiojio
Iran to najgorszy z mozliwych krajow!! Tam morderstwa kobiec i oblewanie kwasem sa na porzadku dziennym...

Gość w Iranie nie jest
no wiecie o co chodzi... Turcja i Iran są muzułmanskie, ale nie są arabskie, ale sie zamotałam :o miałam kolegów z Iranu i z tego co opowiadali tam jest ok, kobiety mają jakieś prawa i nie muszą chodzić całe pozasłaniane :p są też turyści ubrani normalnie wiec nie jest tam tak niebezpiecznie, prawo nie jest na maksa restrykcyjne!

Gość xxp09
Iran to panstwo islamskie wiec co za róznica czy rabskie jak go zwał to podobne sa religie tam kobieta jest przedmiotem

Gość jiojio
A ja wlasnie czytalam, ze w iranie wielu wyznaje bardzo "surowy" islam i kobiety maja tam przekichane. Nie ufalabym relacji Iranczykow-facetow...

okk nie sa całe pozakrywane, ale włosy na bank maja.. taka ich religia.. wybierasz czy chcesz byc cała zakryta czy tylko włosy..

Gość w Iranie nie jest
w porównaniu do innych krajów jak np arabia saudyjska to w iranie naprawde jest bezpiecznie i spokojnie można tam jechać, nie polewają tam kwasem, chybaci się coś z talibami w afganistanie pomyliło :o w Iranie jest też wiele innych religii nie tylko islam

Gość jiojio
wedlug wikipedii: 89% - szyici 10% - sunnici 1% - pozostale 99% to czysty Islam:O

Gość w Iranie nie jest
ska wiesz że Arab jest gorszy od Turka? zreszta po co to generalizowanie? co do autorki to wyjazd na tydzien wydaje mi sie dobrym pomysłem, pozna jego rodzine kulture itd.

Co Ty nie jedź z nim .może Cię np uwiezić w domu i zmusić do ślubu.. i co wtedy zrobisz? nie jestem rasistką ,ale arabowie mają taką mentalność ,że myślą ,że wolno im pewne rzeczy np wiezić kobietę , rozkazywać jej, czy oblac kwasem po rozstaniu

Gość w Iranie nie jest
nie ma to jak podawać dane z wikipedii jako wiarygodne zrodło informacji :) spora czesc z tego to konwerci z innych religii zmuszeni lata temu do przejscia na islam, religie wiec maja w dupie i nie czuja sie muzułmanami

Gość Iwcia-29
kiedys byl program o kiebiecie ktora zwiazala sie z Iranczykiem wszystko było ok dopóki po 8 latach wyjechala z męzem do Iranu mieli dwie corki 5 i 7 letne to na lotnisku rodzina sie nim przywitala a zony nie zauwazali jak powietrze traktowali ja jadac z lotsnika do ich domu miala czesciowo odkryte włosy to o maly włos straznicy islamscy ja nie zamknieli w wiezieni juz w kilka minut po wyladowaniu w Teheranie co tam kobieta przezyla mąz zmienił sie o 360 stopni juz nie byl ten czuly słodki mąz co w Europie nawet nie wolno bylo jej zadzwonic do rodziców nie wolno jej był siasc do wspolnego stołu gehenna dopiero udalo jej sie uwolnic po 5 latach z dziecmi z tego koszmaru uciekla

Nie można generalizować ,no ale mówię oni mają inną mentalność ,inne zasady wpajano im od dziecka. albo że europejki można obmacywac bo to są same dziwki itd. oni mają takie chore wpojone zasady. I nie jedna juz przez takiego araba zaginęła ,albo nieźle się wkopala