Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość constantine955

zakochana w księdzu

Polecane posty

Gość constantine955

Witam drogie panie. Mam 15 lat mieszkam w niewielkej miejscowości. Chodze do 3 kl gimnazjum. W naszej parafi pracuje od 4 lat ksiądz. Od 6 kl. podstawówki strasznie mi się podobał. Nie lubiłam go widywac np. na szkolnym korytarzu bo zaraz robiło mi sie goroąco. Długo nad tym myślałam, nie wiem dlaczego mi się tak podoba. Ma 37 lat, nie jest przystojny ale jest w nim coś takiego co trudno opisac słowami. Myślałam o nim prawie cały czas. Potem na krótki czas mi przeszło. Ale potem znowu musialam chodzic do kościoła i uczucie wróciło. Jest tak silne że nie wiem co mam zobić. To ostatni rok w mojej szkole. Nie mam odwagi powiedzień mu tego co czuje. A na dodatek uczy mnie w szkole, na lekcjach staram się opanowywać i zachowywać normalnie. Ale naprawdę tylko czekam na to żeby mu spojrzeć w oczy. ..Nie wiem czy On coś do mnie czuje. Nie wiem czy to zauroczenie, wątpie w to . Podoba mi się wielu facetów ale nie gustuje w młodych ( w moim wieku) nie ma w nich nic co by zapierało dech. Są ładni ale na tym to sie kończy. Nie wzdycham do nieosiągalnych przystojniaków ze szkoły tylko do księdza... mam jego adres e-mail, nie wiem czy napisać (oczywiście jako anonim ) Proszę o pomoc.

Gość księża wolą chłopców
nie masz raczej szans.

Gość seksuolożka Ania
dla Ciebie grzesznico tylko ksiądz by rozgrzeszenie Ci dawal!

Gość seksuolożka Ania
ksiadz lubi posuwać w odbyt ministrantów i młodych śpiewaków z przykościelnej Oazy!

Gość krataH
kolęda blisko :D moja droga i jak radzi w majtki i po mysli o księzulku tam droga prosta do nieba ave🖐️

Gość gfhbfhjkkhj
a tak serio, to nie rób nic. Pomyśl logicznie, qa potem daj sobie spokój z księdzem.