Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Booonia

CZERWIEC 2011 - udało się !!! :D

Polecane posty

Witam, czy jest już ktoś na czerwiec?? dziś zrobiłam test i wyszła blada druga kreska - zaczęłam mieć nadzieję że jednak się udało :D ale wolę się nie cieszyć za szybko bo to dopiero 25 dc i test nie z porannego moczu...

Monia,czytałam ten topik na którym sie udzielasz gdyz rok temu spotkalo mnie to samo :( ale wierze ze kazdej sie wreszcie uda..

Gość mama z irlandii
gratulację ja mam synka z czerwca 2009 Moni głowa go góry ja straciłam swoje maleństwo 2 razy raz w 21 tyg ciąży a drugie w 7 tyg dziś jestem mamą prawie 16 miesięcznego szkraba.

Gość mama mamamama
też mi wyczyn w ciążę zajść pfff!

ja moje malenstwo stracilam w listopadzie. termin mialam na 13. czerwca 2010 teraz wychodziłoby ok. 16. czerwca 2011 (gdyby ostatnia @ sie nie spoznila 3 dni to dokladnie 13. czerwca mógłby być termin) dlatego wierzę że gdyby się udało to moje maleństwo zmieniło tylko rok narodzin :) wspaniale by było gdyby teraz ta ciaza sie potwierdzila...

Gość mama mamamama
booniu twoje maleństwo umarło !! nie pieprz głupot o zmianie roku urodzenia bo to już będzie inne dziecko, tamto zmarło i nic tego nei zmieni

Gość mama z irlandii
booonia powodzenia życzę z całego serca!!!! Trzymam kciuki i mam nadzieję (wierzę )że się uda

Gość czekolada z alkoholem
mama mamamama A CO TY TAKA NIE MILA JESTES????

Ja dzisiaj rano zobaczyłam dwie wyraźne kreski po dwóch latach starań!!! Mam dziś 30dc.

Gość mama mamamama
szczera jestem i tyle

Hally moje gratulacjie ja tez staram sie z mezem od 2 lat

Hally jesli moge zapytac leczyliscie sie czy jak??? ze udalo ci sie wkoncu zajsc w ciążę

Witam, straciłam swojego aniołka dokładnie rok temu w październiku. 29 września w dniu spodziewanego okresu zrobiłam test a tu niespodzianka II śliczne kreseczki. Ale teraz mam lęk czy ta historia się nie powtórzy. Gratuluje wszystkim którym się udało. Kiedy idziecie do lekarza?

hej gratuluje wam. Ja mam termin na 3 .06 w zeszlym cyklu ciaza biochemiczna wiec teraz strach ogromny. Poza tym jakos radosc mi sie zablokowala i chyba po usg moze pusci bo sobie ciagle wmawiam ze cos nie tak. Dzeiewczyny chyba z 4 watki czerwcowe sa jakas paranoja:)

hej. ja tam nie znalazlam topiku na czerwiec :) jezeli chodzi o mnie to test jest mocniejszy i robiony o 17.00 to dopiero 26 dc wiec trzymajcie kciuki zeby bylo ok :D widze ze laczy nas wiele... ja w ostatnim cyklu tez mialam ciaze biochemiczna a rok temu stracilam malenstwo.. do lekarza chce isc jak najweczesniej, nie wiem kiedy mozna. strach jest....

Hej , Ja byłam u lekarza potwierdziłam ciąże . Z usg wyszło że to 4 tydzień . Pęcherzyk ciążowy ma 7 mm i jest w macicy . Na następną idę za 2 tygodnie . Mam nadzieje że zobaczę bijące serduszko . A co tam u was?????

Ja mam potwierdzone 3 testami ciążowymi, wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu, niestety :( Ale mam nadzieję, że testy nie kłamią i udało nam się spłodzić potomka :D Dziewczyny czy badanie krwi bhcg może potwierdzić ciążę? Bo obawiam się, że do wizyty to ja zniosę jajko :-o

Xena , a kiedy mialas ostatnia @? zastanawiam sie czy u mnie bedzie widac tez juz pecherzyk? a Beta- hcg lub samo hcg wykryje ciaze. a czy sie rozwija to sprawdzisz wykonujac to samo badanie po 48 godzinach.

Gość mama z De
dzis zrobiłam test wyszedł pozytywnie , dwie wyraznie kreseczki wzgledem kalkulatora ptp to termin wychodzi mi na 16 czerwca za tydzien do lekarza juz nie moge sie doczekac kiedy ujrze tą maleńką fasolke na monitorze:)

Gość stara mama
Wyszły mi dwie porządne krechy. A więc w czerwcu poród :P Taka stara, a taką młodą mamą zostanie :P