Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hedihwuidhqwud

CZY TO DUŻO!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????

Polecane posty

Gość hedihwuidhqwud

PÓŁ MAŁEJ KIŚCI WINOGRON 2 ŁYŻKI KAPUSTY Z GRZYBAMI I MIĘSEM MINI BOUNTY Z LIDLA MAŁA KIEŁBASKA Z GRILA PÓŁ BUŁKI KAJZERKI NEKTARYNKA CUKIEREK BAJECZNY PARE POMIDORKÓW KOKTAJLOWYCH ZJEM DZISIAJ CO NAJWYŻEJ GORĄCY KUBEK I PARE WĘGIEREK CZY TO DUŻO??

średnio ;) ja dziś tylko kubek kawy, ze 3-4 kopytka, kawałek mięsa, łyżka buraczków i szklanka maślanki na kolację zjem może 1 kanapkę z pomidorkiem i żółtym serem ;)

Gość hedihwuidhqwud
Z TEGO CO NAPISAŁAŚ TO ZJADŁAŚ MOŻE ZE 150 KCAL MNIEJ ODEMNIE....:o

zaraz pochłonę więcej jednak smaka na słodkie mi narobiłaś :):) na szczęście kalorii liczyć nie muszę, wszystko i tak na mnie wisi ;)

ale z tymi kaloriami to przesadziłaś :D moja maślanka miała ok 80 kalorii kopytka wielkości monety 1 zł ;) malutkie to nie wiem ile...mogły mieć ale nie dużo... buraki też malutko, mięcho chude :D i cieniutki kawałek kawa bez cukru była... a Twoja Kiełbacha, słodycze... dosyć kaloryczne :) kapucha też...pewnie tłusta ;) ale nie licz dziewczyno, tylko jedz :D ważne żeby smakowało

Gość to są ludzie którzy
locia kicia to dlaczego ty tak mało jesz?

Gość huskuły i cariłe bradszowoł
kapusta nie była tłusta a, kiełbasa dobrej jakości z szynki czy czegos w tym stylu.. jak bym tyle jadła o też by na mnie wisiało ale, naszczeście nie popadam w skarajności bo faceci nie lubią wieszaków (bez urazy):)

Gość wieszakełe
zawsze mnie smieszy jak baby wypowiadaja sie ze znawswem co lubia faceci :classic_cool: ja jakos jestem wieszakiem a od amantów sie opędzic nie moge jak ide bez chłopaka mojego, do ktorego startowala niejedna z wiekszymi cycami kazdy lubi co innego wbijcie sobie to do pustych łbów tempe ryje 🖐️ albo chociaz zostawcie temat męskich upodoban facetomn

Gość nmwndkwmd
nie wyzywaj mnie idiotko!!!!