Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie moge tak dłużej

Mam przerąbane nie wyrabiam

Polecane posty

Gość Nie moge tak dłużej
Wiecie co,wstałam dziś rano i postanowiłam sobie ,że nie będe się tym przejmować,oleje ich .Postąpiłam źle w ogóle zadając się z nimi ale tak jak ktoś powyżej napisał nie ma ludzi idealnych.Jak Z i W czyli moi koledzy z nazwy zaczną sypać tekstami,że to powiedzą komuś to ich zaskoczę " Okej ale może zaczniemy od żony ( tego gościa) rozmowę,chyba nie wie kilku rzeczy o swoim mężu" .Będę żyć wiarą,że jutro jest nowy dzień i daje nowe nadzieje:)

Gość nastolatka12q
ja miałam w ostatni weekend podobno sytuacje;/ tyle że ja to zrobiłam z tym kolesiem;/ nie wiem co robić czy zmienić szkołe czy się zabić;/ każdy na szkole o tym wie;/ :(( masakra

Gość Liza@22
Ja nie zrobiłam na szczęście tego z tym kolesiem ale i tak pewnie niektórzy myślą inaczej ,też boję się żeby się to nie wydało ale wymyśliłam ,że jak wyjdzie na jaw to ja i tak będę się z tego śmiać i wszystkiemu zaprzeczać.Nie dam się złamać,a jak z tym twoim kolesiem żonaty jest czy co?

Gość Nie moge tak dłużej
Na szczęście w tamten wekend nie było jego w szkole,widocznie albo zrezygnował,albo się pojawi albo Z i W mnie okłamali ,żeby zobaczyć moją reakcję,wszystko możliwe.Nie dopytywałam się dokładnie o niego żeby nie pogrążać się ale mam nadzieję i to szczerą,że nie pojawi się z tym swoim kolega w szkole.W sobotę mam szkołę i czas pokażę

Gość likj.ihu
moim zdaniem za bardzo się przejmujesz nie przespałaś się z gościem, tylko jakiś "masaż" i pocałunek, na dodatek w stanie wskazującym. To się po prostu zdarza w tym wieku na imprezkach i wątpię, czy ktokolwiek uznałby to nawet za jakiś szczególnie sensacyjny temat do plotek. Kolegów olej. Najwyraźniej to nie są ani Twoi przyjaciele ani tzw. dobrzy ludzie. Słusznie sugerujesz, żeby w takiej sytuacji zacząć od informowania żony tamtego. Ale ogólnie - olałabym to, naprawdę. Nie spałaś z nim i nikt Cię za dziwkę nie weźmie, a jeśli weźmie to niewart jest nerwów ani znajomości. Radzę więcej luzu, a na przyszłość imprezować z głową, jeśli takie sytuacje aż tak Ci rujnują nerwy. Ja miałam zawsze w dupie to co mówi o mnie większość ludzi. I może właśnie dlatego... wcale nie mówili źle :) Też miałam różne imprezowe przygody, niekoniecznie fajne. Nigdy nie puszczałam się, kończyło się podobnie jak w Twoim przypadku. Wiem jednak że ludzie mogli odnieść inne wrażenie. A niech sobie odnoszą! Ci, którzy są naprawdę Ci bliscy i fajni nie będą słuchać głupot, uwierz mi. O zonatym facecie oczywiście nie myśl, bo to też głupie. I nie martw się już. Robisz trochę z igły widły.

Gość Nie moge tak dłużej
Post powyżej dał mi nadzieję,że faktycznie nie jest tak źle,j ateż starałam się nie przejmować tym co inni gadaja bo i tak ludzie zawszę będą szczekać ,ale najlepiej by było jakby to wszystko się rozeszło po kościach.Dodam tyle,że ci moji koledzy Zi W sami nie są świeci bo mają zony a też zarywają po alko do różnych lasek niekoniecznie ładnych nawet więc odemnie wara ,i racja to nie są osoby które można nazwać kolegami ,ich obchodzi tylko żeby kogos obśmiać i poniżyć ,więc urwę z nimi kontakt