Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40 tydz

40 tydz - bardzo puchnące stopy - CO POMOŻE? :(

Polecane posty

Gość 40 tydz

Jestem kilka dni przed terminem porodu. Puchną mi stopy, kostki i łydki. Bardzo :( Co pomoże? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Bardzo proszę o rady!

Gość jenani
heh to nic mi po porodzie tak spuchly, ze musialam totalnie rozwiazac buty bo bym nie zalozyla

Gość 40 tydz
Mam nadzieję, że po porodzie mi opuchlizna zejdzie..... ? Wiem, że pod koniec ciąży zatrzymuje się woda w organiźmie, ale po porodzie nie ma poprawy??

Gość kjhhkj
jedyna rada to nogi w gore, mozesz uzyc balsamu chlodzacego,

Gość idz do lekarza jutro
bo duza opuchlizna moze byc wskazaniem do wywolania porodu. A na razie to nogi w gore. Starj sie tez duzo chodzic, to porawia krazenie.

Gość przede wszystkim to
nie jedz w ogóle soli ani nic bardzo słonego, mało chodz więcej leż z nogami w górze, śpij też na jakimś wałku z nogami lekko ku górze. a najlepiej zadzwon do swojego lekarza bo możesz mieć wysokie ciśnienie i powinnaś już być w szpitalu.... po porodzie wszystko wróci do normy, miałam to samo jak byłam w pierwszej ciąży a teraz wszystko przede mną ;);)

nie chce Cie straszyc i nie mówie,że u Ciebie też tak jest,. Mojej bratowej puchły nogi i wogóle i mały sie urodził w zamartwicy....

Gość w 40 tygodniu
z tak puchnącymi stopami to na nic bym nie czekała tylko jeszcze dzisiaj pojechala na izbę przyjęć, niech cię zbada lekarz bo może należy cię położyć na patologii i obserwować albo od razy wywołać poród! jedź i nie zwlekaj!