Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama 2 latki :( :( :(

problem z dwulatka.

Polecane posty

mam corke-2 letnia.z jej ojcem rozeszlam sie rok temu,dziecko jezdzi do niego co 2 weekend na sobote i niedziele i co srode.kiedy mala wraca od niego lezy na podlodze i wyje kilka godzin(chce tam wrocic gdyz tata krotko mowiac pozwala na wszystko) probowalam ja czyms zainteresowac,przytulic itd ale ona ma to gdzies lezy i wyje.wiec ostatnio po prostu raz probuje ja przytulic potem nie zwracam uwagi.jak sobie z tym poradzic??

zauwazylam ze wyje na sile zeby zwrocic na siebie uwage a kiedy chce ja przytulic olewa mnie,idzie do kata i wyje dalej :(

Gość popłacze i się zmeczy
popłacze i się zmeczy, ja tez mimo ze jestem dorosla baba, kiedy mam złego chumora marudze zeby wywalic z siebie fustracje i mi przechodzi, taksamo jak z dzieckie, Ona toba manipuluje, wrzuuc na luz i zachowaj trzezwosc umysłu

staram sie to po prostu olac skoro nie chce sie przytulic ani pobawic to coz ja moge :(

ja w sumie nie mam takich doświadczeń, ale najbardziej rozsądną opcją byłoby ją olać, a jak się uspokoi to może powinnaś znaleźć jej jakieś zajęcie, pobawić się czy coś... Jedno jest pewne - nie wolno ulegać, bo później to dopiero będą problemy

Gość ja bym jej nie posylala do tat
..do taty.przeciez moga sie widywac u ciebie w domu.wytlumacz mu ze to ma na nia taki wplyw,ze nie wiesz co robic,opowiedz sytuacje.moze cos razem pomyslicie.

ulec jej sie w sumie nie da bo ona nic konkretnego nie chce tylko lezy i wyje a jak chce ja przytulic to jeszcze gorzej wyje.probuje przytulic ja raz zeby wiedziala ze nia mam jej gdzies a potem mowie to lez i placz i wychodze siadam przed tv.zajmuje sie nia dopiero jak sama przyjdzie

nie chce jej bronic tam jezdzic