Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leniwa czy co?

on chce się żenić ...

Polecane posty

Gość leniwa czy co?

no wieć jak wyżej: on chce sie żenić... a ja ? wiem, ze to TEN, jedyny itd ale, nie chce mi się wyprawiac tego calego przyjęcia i w ogóle, kocham Go, ale nie potrzebuje, zadnego papierka do tego aby być szczęsliwą, w sumie nie uważam, ze ślub do czegoś zobowiązuje, no ale On chce ślubu, na moje prośby czy nie moglibysmy po prostu pojść , przysiądz, pojśc na obiad a potem do domku - odpowiada nie, chce przyjęcia, uroczystości itd rozumiem, ze chce sie dzielić tą radością z przyjaciólmi rodziną, ale byłam świadkiem przedślubnych histerii moich kolezanek i na samą myśl rzygać mi sie, za przeproszeniem, chce, dajcie mi argumenty, ze warto , że to wspaniale przeżycie itd.. w sumie już jestem bliska temu abysmy zrobili to weselicho - dla niego

Gość Maryyylka
Coraz wiecej moich znajomych robi przyjecie po slubie, a nie wesele - obiad z najblizsza rodzina, a potem zaraz wyjazd na urlop. Nie chca tej calej szopki weselnej. Bo przeciez najwaznejszy jest sakrament, a nie tlumy gosci i popijawa. Jak nie chcesz, to sie nie zmuszaj. I tyle.