Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksjsj mama po 30

Nie uprawiam z nikim sexu bo sie wstydze swojego ciala

Polecane posty

Gość facetttt...
Dziewczyny każdy normalny facet wie ze po dziecku kobieta się zmienia, rożnie to fakt bo niektórym piersi rosną innym maleją, jeszcze innym obwisną albo w zasadzie pozostają bez zmian. Oczywiście każdy chciałby dotykać jędrnego biustu, mieś ten swój fizyczny ideał na co dzień, ale pamiętajcie że związek to też uczucie i wasz charakter jest ważny. Spróbujcie sie przełamać i może na początku kochać w pół mroku (mniej się będziecie krępowały) i porozmawiajcie o tym z swoim facetem

Gość ksjs mama po 30
dosyta nie narzekaj,nie urodzilas dziecka wiec twoje narzady sa ok,pochwa ciasna,tak ze nikt nie bedzie rozczarowany.Ja mam wszystko porozrywane i dziure taka ze mozna wejsc na stojaka i wewnatrz walca tanczyc...co najwyzej moglabym wejsc w uklad z dozorca z zoo,zeby mi slonia udostepnil,hi,hi

Gość ja mam tak samo
autorko rozbawiłaś mnie:D:D zazdroszczę ci ja się tak nie potrafię śmiać ze swojego ciała tylko siąść i płakać ....

Gość nefrolpisss
Branie leków jest doraźne, całe życie brać nie będę- jeszcze moge po nich wyłysieć. A włosy nie znikną, będą słabsze, jaśniejsze ale stale będą. Nawet nie wiem czym jest ta przyjemność zwana seksem. I pewnie nie dowiem się. Blizny i plamy po trądziku mam również, najgorsze jest to że byle kropka, syf i przebarwienie pozostaje.

Gość facetttt...
halo kobiety, jak was facet będzie kochał to się wszystko ułoży. jasne?

Gość ja mam tak samo
no nie wiem, mój facet mówi ze mnie kocha ale co z tego jak kiedyś powiedział mi że mam sflaczałe cycki i to mnie jeszcze bardziej zdołowało :( mam dość swojego ciała brzydzę się nim...

Gość facetttt...
a nie pytałaś się co sądzi o Twoich cyckach? z wami kobietami jest dziwnie, chcecie aby facet był szczery, a kiedy powie coś co myśli to go krytykujecie. Prawda jest taka że każdy z nas się starzeje i facet też flaczeje tylko w inny sposób, a pomyślcie jak się facet czuje kiedy nie może zaspokoić partnerki, kiedy ma problemy z erekcją? To wszystko jeszcze mam nadzieje długo przede mną ale kiedyś pewnie mnie to dopadnie. Cieszcie się z tego co macie lub na pocieszenie inni mają jeszcze gorzej

Gość ja mam tak samo
facet dobrze jest ci mówić widziałeś kiedyś taką kobietę ? aż nie chce się patrzeć kiedyś miałam boskie cycki i fajny brzuch a teraz pozostało mi no właśnie co? nic

Gość facetttt...
do ja mam tak samo kochałem się z taką kobietą po 2 dzieci i z rozstępami na brzuchu i piersi też po zdjęciu stanika "spływały", ale ją kochałem i seks był udany, ona też tak twierdziła. Na pewno wasz organizm na podniecenie zareaguje i te "wiotkie piersi choć trochę stwardnieją- mnie takie odczucie u partnerki podniecało. ile masz lat?

Gość ja mam tak samo
facet to ty chyba jesteś jedyny ;) ja mam 35 lat, mój facet nigdy nago mnie nie widział, rzadko dotyka moich piersi bo mu na to nie pozwalam a w łóżku nie jestem odprężona bo zawsze myślę że brzuch mój zobaczy albo nie daj boże cycki

Gość facetttt...
to twój men jest też wyrozumiały, bo ja np piersi muszę dotykać bo lubię je delikatnie kąsać , lizać itd, a w pozycji od tyłu lubię jak czuję gdy się kołyszą, choć jedną ręką ale lubie to uczucie i mnie to podnieca. Moja eks miała 32 lata. A brzuch też lubiłem całować mimo tych blizn po rozstępach, no a niżej blizna po cesarce. Zdziwiona?

Gość ja mam tak samo
chciałabym kiedyś założyć seksowną bieliznę i w łóżku być perwersyjna bo uwielbiam seks ale co z tego jak załącza mi się blokada i wszystko się pieprzy, nie potrafię się przełamać

Gość ja mam tak samo
zdziwiona bo takich facetów jak ty jest na lekarstwo

Gość facetttt...
moja rada pozwól swojemu facetowi zrobić to co będzie chciał, czyli cię rozebrać do naga, pozwól mu na to to zobaczysz co traciłaś tyle lat Pytanko seks oralny uprawialiście?

Gość ja mam tak samo
nie pozwolę się rozebrać całkiem chyba bym się ze wstydu spaliła :(już widzę to jego spojrzenie pełne obrzydzenia seks oralny jak najbardziej ale co to ma wspólnego

Gość facetttt...
ciekawi mnie jak on robił Ci minetkę, ale to nie ważne. powiem szczerze ze współczuje twojemu facetowi, ale widać jemu to wystarcza, wiesz nie zawsze miałem ochotę rozbierać ale to chodziło o szybkie numerki. Pozwól mu zadecydować i jak będzie chciał to niech cię rozbierze inaczej z tego co widzę sama nigdy tego nie zrobisz

Gość ja mam tak samo
przecież majtki ściągam a czy jemu to wystarcza to nie wiem , boje się że kiedyś mnie zdradzi z jakąś laską która ma jędrne piersi i płaski brzuch

Gość ksjs mama po 30
do ja mam tak samo...he,he ja mam tak samo,jedynie nie jestem odrazajaca jak mam gorset,i pozakrywam sie fajna bielizna,...no dziury agrafka niestety nie zlapie zeby sie zwezyla,ale coz dzielnie czekam na list ze szpitala i konsultacje,bo planuje zrobic sobie plastyke,jak tylko sie bedzie dalo jak najszybciej:) Potrafie sie smiac z siebie,bo juz wyplakalam wszystko i nie pomoglo. Moj byly nie musial mi w twarz mowic ze jestem dla niego brzydka i sflaczala,wystarczy ze zdradzal mnie na kazdym kroku,a ja bylam mu jedynie potrzebna jako sluzaca,cielna krowa i towarzystwo gdy sie nudzil...a sex i owszem,zawsze chcial i zawsze mial...tylko ja zamiast przyjemnosci,wpadalam w gorszy dol,wiedzialam ze nigdy nie dorownam tamtym z ktorymi on sie zabawia,wiec nawet nie myslalam odstawiac zenade i robic sflaczale szpagaty przed kims kto,wlasnie zalicza mnie bo to juz koniec koncow lepsze niz reka w kiblu,i jestem raczej naczyniem na dorazny spust z krzyza...bo przyjemnosc jest gdzie indziej........ Na dzien dzisiejszy nie chcialabym wielkiego zwiazku,wielkiej milosci,poprostu spotykac sie z kims,spedzac wspolnie czas w weekendy,wyjsc razem do klubu.Nie chce wspolnego mieszkania,planow na cale lata itp

Gość facetttt...
targam się w klatce onanii......

Gość ja mam tak samo
mamo po 30 to jak zdecydujesz się na operacje to daj znać też o tym myślę ale na razie mam za mało kasy i też mam obawy ze lekarze spieprzą i będę wyglądać jeszcze gorzej

Gość facetttt...
jak Cię kocha to nie zdradzi. Po prostu pozwól mu się rozebrać jeśli tego chce i tyle. Ah kobieto pozwól i tyle. Moja też się wstydziła i najpierw była po ciemku. Ja zresztą też się wstydziłem i gumkę pod kołderka zakładałem, a pierwszy raz z nią to trysnąłem przed upływem minuty. Byłem zestresowany, ale później za każdym razem było lepiej. musisz się przełamać i tyle

Gość ja mam tak samo
no to było nie zaciążać zawsze chciałam mieć dzieci i w ciąży smarowałam się różnymi kremami rozstępy pojawiły się w 9 miesiącu nawet kremy nie pomogły a przy drugiej ciąży jeszcze dobrze brzucha nie było widać a już rozstępy pojawiały się masakra

Gość ja mam tak samo
nigdy się nie przełamie :( to jest silniejsze ode mnie :(

Gość ja mam tak samo
uciekam, real wzywa Facettt fajny z ciebie facet;) i dzięki za pocieszenie i dobre rady

Gość facetttt...
odpowiedź jest krótka i brutalna. mianowicie nie spróbujesz nie będziesz wiedziała i w z tym wszystkim się zestarzejesz i nigdy się nie dowiesz. przepraszam ale taka jest prawda, takie są fakty

Gość facetttt...
chyba za wcześnie podziękowałaś. sorki ale jestem po prostu szczery i wiem ze to też jest czasami wada

Gość ksjs mama po 30
do ja mam tak samo...ja juz sie zdecydowalam na plastyke pochwy,to jest zabieg wykonywany na tzw.kase chorych,czyli nic nie placisz jesli masz ubezpieczenie zdrowotne. Nie boje sie bo uwazam ze gorzej byc nie moze,a zaryzykowac trzeba i warto.Sex jeat bardzo wazny w zyciu kazdego czlowieka,a ja zawsze lubilam sie sexic,wiec tymbardziej mi tego brak. Chyba w mojej sytuacji nie bede sie zaglebiac i bawic w jakies zwiazki emocjonalne,kocha-nie kocha,a moze zdradzi,a moze nie...po cholere katowac sie takimi myslami,kiedy mozna spokojnie sobie zyc,spotykac sie bez zobowiazan i nerwow zwiazanych z tym

Gość ja mam tak samo
ja jak już na coś bym się zdecydowała to na plastyke brzucha i piersi Facettt skąd jesteś ?

Gość ksjs mama po 30
do ja mam tak samo,sprawdzalam ceny w czechach i rozmawialam z jednym lekarzem,cena brzucha 1300 e,piersi z implantem 1800 e,prawdopodobnie to gola cena,bo dochodza do tego doby spedzone w klinice po 50e kazda,opatrunki,konsultacje,mammografia,badz usg piersi itp,na to praktycznie tez sie zdecydowalam,musze polapac sprawy techniczne,bo to wymaga zalatwienia opieki dla dzieci na conajmniej 2 tyg.lekarz zalecil zeby to robic osobno lub byc pod jego nadzorem 2 tyg,niemniej jednak chcialam zapuscic sonde,czy musze az tak drastycznie sie zmieniac...czy moze to juz tylko moja obsesja???a moze po wykonaniu tego wszystkiego tymbardziej sexu nie bede miala,bo skolei mnie nikt nie bedzie pasowal,jak juz tyle zainwestuje w siebie wysiklu i kasy

Gość ja mam tak samo
to sporo kasy nie wiem czy kiedykolwiek będzie mnie na to stać:(