Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika1919111111

Pęcherz :(

Polecane posty

Gość Monika1919111111

Witam! Jestem w 7 tyg ciazy i przeziebiłam sobie pęcherz i co teraz? nie moge nic wziąć zadnej tabletki i sok żurawinowy też za bardzo nie pomaga :(

Gość toteraja
umrzesz w sikach

musisz iść do lekarza, dostaniesz skierowanie na badanie moczu i dostaniesz antybiotyk a -co +znaczy przeziębiłam :) ? Zapalenie pęcherza jest spowodowane bakteriami, a nie zmarznięciem, jak nam babcie mówiły :)

napewno musisz isc do lekarza ale ja mam tez dobry sposob. pic wode i to w bardzo duzych ilosciach! ja mialam ostatnio ten problem a ze jestem po inseminacj to tez lekarz nie kazał nic brac. cierpialam strasznie ale woda bardzo pomogła. zanim wiec dotrzesz do lekarza to pij wode ile tylko mozesz. mi pomogło. jadlam tez zurawine i iłam sok z zurawiny ale woda i tak okazała sie najlepsza

Gość Monika1919111111
hmm...

Gość ruanda
Przewlekły stan zapalny pęcherza jest groźniejszy niż leki. Samo nie przejdzie. Co to za histeria znowu z tym nieleczeniem w ciąży? są leki szkodzą, ale nie wszystkie. Idź do lekarza i zapisze ci coś bezpiecznego. Sama mialam zapalenie pęcherza parę razy w ciąży i do głowy mi nie przyszło, żeby tego nie leczyć.

ja brałam Furagin w ciąży. ponoć nie jest szkodliwy tyle w ciąży co podczas karmienia piersią :) idź do lekarza po receptę :) koleżanka mówiła, że jej bardzo pomaga picie dużej ilości wody z cytryną :)

jasne, że leczyć. Są leki bezpieczne w ciąży. A już ten lekarz po inseminacji to zupełny konował. Jeśli IUI była 24.09. to dopiero następuje zagnieżdżenie lub nawet nastąpi w ciągu kilku dni i nie ma mowy o działaniu na płód. Gorsze zapalenie niż leki

w ciazy mialam zapalenie pecherza juz 2 razy, pierwsze przechodzone przez nie uwage lekarzy.. sama sie leczylam furaginem i uroseptem, drugie leczone anytybiotykiem - amoksycylina, ktora jak wyczytalam jest bezpecznym antybiotykiem w ciazy,