Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delka belka

Sprzedaz telefonu -pytanie

Polecane posty

Gość delka belka

Musze sprzedac telefon LG model KF510. Czy sa tutaj jacys znawcy? ile moge dostac za niego? Telefon jest uzywany, z calym zestawem, pudelko, bez simlocka Prosze o odpowiedz :)

Gość delka belka
nikt sie nie orientuje :(

weź wypierdalaj...od tego jest allegro albo komis nie zawracej dupy dobra??? bo tylko zaśmiecasz kafe

Gość gheb
zobacz najpierw czy Twoj model jest na allegro i czy ktoś go sprzedaje. Po drugie: zobacz kiedy ten model wszedl na rynek - zobacz ile wtedy kosztował.Trzecie - wpisz na google swoj model telefonu i luknij czy nie mago w sklepach internetowych. Nie wiem jak bardzo Twoj telefon jest zniszczony. Zawsze możesz dać na allegro na aukcję.

Gość delka belka
Kicia_Kicia i gheb --- dziekuje za odpowiedz :) Tobie Auroton -----tez dziekuje, ze sie wypowiedziales :)

Gość dirtydancer1
Przy sprzedaży telefonu najczęściej liczy się czas, aby jak najszybciej zaszła owa transakcja, a także aby skorzystać i sprzedać za dobre pieniądze. Pomógł mi w tym serwis www.skuptelefonow.pl/ . W ciągu 24 godzin otrzymałem pieniądze za telefon, a co jest największym zaskoczeniem sprzedałem go bez wychodzenia z domu.