Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zerwala ze mna bo

nie mam prawka i fury.poza tym bylo oki.mysle ze to jebana blachara

Polecane posty

wiadomo o co chodzi , tez generalnie mi kiedys nie przeszkadzal brak prawka , a takie wedzenie nie jest takie proste zono ...

i wzajemnie powodzenia zono w gotowaniu :) , oby udawaly Ci sie najtrudniejsze, najwymyslniejsze potrawy :)

i wzaemnie Zono :) , z tego samego zalozenia wychodze ,ze skoro ktos moze to i ja . tyle ,ze jakbys miala zdac egzamin z gotowania i ktos by czychal na najmniejszy blad ,zebys tylko nie zdala, bo tak jest czesto , to rowniez bys nie uwedzila , czy upiekla tortu, poprawnie i tym samym zdala egzaminu. to zalezy od dnia jaki ma egzaminator, od szc zescia , i wielu innych czynnikow. zastanawiam sie co nad tymi falszywymi podszywami... .podlosc ludzka nie zna granic. kanalie

mniejsza z checiami, mieszkam w pewnym miescie ze swietnie rozwinieta komunikacja i pare lat temu jesli mialbym jechac furą do roboty to musialbym ze 2 godziny wstawac wczesniej. a tak komunikacja lepiej .szybciej.w ten sposob prawko bylo mi niepotrzebne .wszedzie blisko , szybciej komunikacja, w weekendy regenerowalem sily, w tyg pracowalem i nie bylo mi do niczego potrzebne prawko i go nie zrobilem , a napewnoi nie bylem ciapa i wiele osob bylo w takiej sytuacji. wiec sie absolutnie nie zgodze z Tobą

Gość szparek
Żona, masz BMW, trochę Ci współczuję zimą, a mąż czym teraz jeździ? Ale do sedna dojechać gdzieś nie we własnym aucie pewnie jeszcze z nawigacją, to dopiero sztuka.

Zono gdzie w uk mieszkasz ? Bede tam na poczatku roku, moze w tym samym miescie ?

Gość szparek
To już teraz wszystko wiem, "w moim kraju".

Gość szparek
Wiem, że jesteś, dla mnie sprzedajmym ścierwem.

Gość Ben_ , nie chce mi sie logowac
Cardiff, nie jest to rejon w ktorym bede niestety i nie jest on blisko obszaru w ktorym bede , nie jest takze daleko ... , jest dalej niz daleko ... :)

Gość Ben_ , nie chce mi sie logowac
w kazdym badz razie niezbyt daleko :) , wogole to nie ma znaczenia odleglosc ... , czy to zaproszenie Zono ? :)