Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DiMixD

Fryzury

Polecane posty

Gość DiMixD

Mam pytanie do tych osób co się znają na fryzurach męskich. Dokładnie trzy pytania. Jaka fryzura wydaje się wam fajniejsza? http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/905/ czy http://www.stylistka.pl/katalog-fryzur/871/. Ile czasu trzeba by było zapuszczać włosy ( mam krótkie) do tej 2 fryzury. No i 3: Da się zrobić tak żeby ta 1, albo 2 fryzura była przez cały czas, tzn. bez układania (to się chyba nazywa trwała (?)... nie znam się ), i jak się na niej położyć, spać, to nie zmieni kształtu? Nie sądzę, żeby te pytania zadały Wam dużo trudu, dla mnie to czarna magia . Za odpowiedzi z górki DZIĘKI... A i przy pytaniu 1 nie sugerujcie się wyglądem Joe Jonasa i tego drugiego modela na 2 fotce, tylko ich fryzurami !

Gość wlosy trzeba troche zapuszczac
bo wyglada ze maja okolo 10-15 cm wiec troche jest pewnie okolo 1,5 roku z takich krotkich no i ukladac te wlosy, bo jak sie polozysz spac to wstaniesz i kazdy wlos bedzie w inna strone oni tutaj maja na zel lub cos takiego postawione no i trza miec geste wlosy do tego a nie jakies cienizny

Gość wlosy trzeba troche zapuszczac
cos postow nie widac

takie wlosy trzeba ukladac, nie da sie zrobic ich 'na stale', a co do zapuszczania to kazdemu wlosy rosna w innym tepie wiec trudno powiedziec

Gość nie odp bo sie kafe
spierdolila:classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaas
Włosy rosną średnio 1-2 cm na miesiąc.Wiec myślę że potrzebował byś z cztery...która fryzura lepsza ...to zależy która bardziej pasuje do Twojego kształtu twarzy. Jeśli masz owalna pasuje każda. Niestety włosy tak ty tak musiałbyś układać co dziennie

Ja mam bardzo gęste... To mnie trochę zawiedliście z tym układaniem :(... a jak ktoś ma irokeza, to przecież codziennie rano go nie układa, i też chyba śpi, co nie?