Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta -kobieta

Starsza+ młodszy=:)

Polecane posty

Gość kobieta -kobieta

Gość jak napisala ze sie drze
dam ci rade...jezeli nie ma 30 lat to sobie go daruj

Gość kobieta -kobieta
NIe ma 30:) I nie mam zamiaru sobie go darować:)

Gość lesny dzban
a jaka różnica wieku między wami?

Gość kobieta -kobieta
ON ma 23 a ja mam 30.:)

Gość lesny dzban
no to jak dla mnie zdecydowanie zbyt duża różnica... ja bym się trzymała od takiego z daleka...

Gość stinga
do mnie też uderza młodszy. On ma 25 ja 33 i wiesz co... Jemu chodzi tylko o jedno, o doświadczenie. Ja go generalnie zlewam ale czasem świntusze z nim i widzę jak się ślini. Od roku mnie nakręca, używając wszelakich sposobów, od wyznań miłosnych do wielbienia mojej urody, po pomoc we wszystkim do sprośnych wulgarnych erotycznych wyznań. Generalnie chodzi mu o jedno, facet to zdobywca jak widzi ofiarę lub osobę którą może omotać, podatny grunt to rusza do ataku, do boju. Nie wierz w inne intencje bo to stek bzdur. Ot natura. Nic więcej. Ale w głębsze relacje bym za chiny ludowe nie wchodziła bo na takiej bazie nic trwałego i wartościowego się raczej nie zbuduje, tu tylko buzują hormony i chuć. Takie jest moje zdanie. Pzdr

Gość spoko_luz
u mnie rok starszy i podobna różnica:-)

Gość spoko_luz
*rok starszy od partnera Autorki

Gość stinga
mnie się wydaje, że laski, które z młodszymi się prowadzają mają coś nie halo z psychiką. Oczywiście nie chcę generalizować bo zapewne zdarzają się dojrzałe relacje ze sporą różnicą wieku ale jeśli tylko chodzi o seks, o dowartościowywanie się to jest to denny związek, bez perspektyw.

Gość kobieta -kobieta
To ja go wyrwałam ,raczej był nieufny..,zdobywałam krok po kroku:)

Gość spoko_luz
wcześniej byłam z rowiesnikami i jednym starszym,to tak samo jak w drugą stronę

Gość stinga
to nie ma związku. Albo ty się dowartościowujesz kosztem jego albo on kosztem ciebie, różne są powody tworzenia takich relacji. Osobiście uważam, że taki związek raczej nie ma szans.

Gość kobieta -kobieta
Jest cudowny ,czuły,słodki,nie zapatrzony w siebie,dojrzały jak na swój wiek,wartościowy facet z poczuciem humoru..

Gość stinga
twoje życie = twoja sprawa, szczegóły zostaw dla siebie. Będziesz miała co wspominać na stare lata hahhaa ;) Pozdrawiam

Gość kobieta -kobieta
Zakochałam się w Nim

Gość lesny dzban
na trwały związek nie masz co liczyc bo prędzej czy później takie coś się rozleci... ale jeśli szukasz ognistego romansu to baw się dobrze

Gość leillla
Ocenianie związku i jego szans na przetrwanie wyłacznie na podstawie róznicy wieku jest chyba trochę mało sensowne moim zdaniem. To ile ludzie mają lat nie jest najważniejsze. Ja jestem po dwóch poważnych związkach ze starszymi od siebie facetami, moje doświadczenie? - żaden z nich nie był tak dojrzały, odpowiedzialny i kochający jak mój obecny - o 5 lat młodszy - mąż.

Gość kobieta -kobieta
Liczę na trwały związek,na bardzo trwały ,bo romanse nie są w moim stylu:)

Gość lesny dzban
no to raczej poszukaj sobie starszego partnera bo masz minimalne szanse ze cokolwiek z tego będzie... bądź realistką

Gość kobieta -kobieta
Przeprowadził sie do mnie z innego miasta :}

Gość rraraarara
WIEK W MIŁOŚCI NIE MA NIC DO RZECZY wszystko zależy od mózgu - rozumu facet możne mieć 40 lat i być skończonym debilem , a może mieć 25 i być cudownym człowiekiem

Gość dtdtdtdtdtdtdtd
Wszystko zalezy od charakteru,ktos wyzej dobrze napisal. Jezeli on ma odwage przeciwstawic sie opinii otoczenia/najwiekszy problem/ to bedzie ok. Jestem w takim zwiazku juz 10 lat i.................jest super:D

Gość kobieta -kobieta
On ma odwagę i ja mam odwagę,NIc nam nie przeszkodzi,żeby być razem

Gość ja mam 30 on 25 i jestesmy
szczesliwi,dogadujemy sie uzupelniamy,wizualnie nie widac roznicy bo mlodo wygladam..zalezy kto co ma w srodku,wiek nie raz moze nas zmylic...powodzenia ;)

Gość cruelly intention.....
Tak naprawde wszystko zalezy od jego intencji,a to co mu siedzi w glowie to tak naprawde wie tylko i wylacznie on sam.Moze miec 20-lub 50 lat i jesli mu bedzie chodzilo o tylek,to nic na to nie poradzisz,bedzie wtedy na rozne sposoby cie [podchodzil...mozna zaryzykowac,sprobowac,jak uwazasz ze masz czas na pomylki to smialo.

Gość spoko_luz
nie wiedziałam ile ma jak się poznaliśmy i nie czuje rożnicy,a starsi byli znacznie bardziej niedojrzali niż On

"Liczę na trwały związek, na bardzo trwały" Ty 30 on 23? Mimo niewątpliwej "dojrzałości" ponad swój wiek... jeszcze niesubordynacja związana ze zmianą myślenia o życiu przed nim :) Zweryfikuje swoje poglądy za kilka lat. Dla Ciebie będzie to świetny czas. Również na ewentualną zmianę partnera.

Gość sonia8
Wszystko zależy od psychiki. Ja byłam z 11 lat starzsym gościem i okazało się to toksyczną porażką. Teraz od 4 lat jestem z o 6 lat młodszym facetem i jest dobrze. Życzę Ci autorko powodzenia. To może się udać. Aha je mam 31 a on 25.