Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bogdan-25

nogi tyłek

Polecane posty

po co wkleiłeś tą fotkę ?? czy jest na niej typowa blachara czy chciałeś pokazać coś innego ?? nie bardzo rozumiem ?? i nie jestem projektem żadnej wróżki, ja nie należę do osób które słuchają takich osób ...

Gość wodana24
zwiazalabym cie chwycila na nogi, rozszerzyla je i wsadzila szpilke z calej sily w jaja - lubie czuc wladze nad facetami :)

Gość bogdan-25
wow! widać że jesteś tzw. ostra laską.

Gość wodana24
ktos tu sie podszywa pod moja skromną osobe , nie ladnie

Gość wodana24
dyrektore nic o mnie nie wiesz więc się zwyczajnie zamknij. nie prosilam o analize mojego charakteru

Gość a jaaaaa...
kiedyś pracowałam na stacji i nawet w tym koszmarnym uniformie, który kazali nam nosić-bezkształtne spodnie i koszula-faceci i tak dostrzegali mój tyłek i figurę, choć ja patrząc w lustro przeklinałam ten ubiór:) Figurę będę mieć dłuuuugoooo-jak moja mama, ona się nie zmienia, jest zajebistą laska, mimo,że urodziła 4 dzieci,często w sklepach myślą,że jesteśmy siostrami:D

Gość wodana24
jakbym nie wiedziała.

Gość wodana24
szpileczka masz racje to był jakis zakompleksiony filozof który nie może sobie znaleśc żadej laski. Może faktycznie źle sie wyraziłam opisując mój stosunek do tematu ale to nie znaczy, że jestem idiotka a on niewątpliwie mnie za taka miał.

Gość fiutekzu
Polecam: superdupcie.pl

Gość geodezja
czytając ta dyskusje stwierdzam, że pad dyrektore ma kompleksy:P

dyrektore musisz być nieźle wygadany, szkoda tylko że nie potrafisz przełożyc tego na swoje życie. Widać nie układa Ci sie z kobietami skoro szukasz kontaktu z nimi nawet na kafeterii, hmm może zajmij się szukaniem normalnej dziewczyny a nie takiej, której bedą Ci zazdrościli koledzy. Widać że po to potrzebna Ci laska która wygląda jak z okładki vogue. Zejdź na ziemie , chyba to jest Ci potrzebne najbardziej :)

Gość wodana 24
dyrektore A Szanowny Pan ile ma lat?

Gość geodezja
dyrektore Co ty tutaj robisz, jeśli ten temat jest dla ciebie mało ambitny??, miałeś ochotę obsmarować jakąś kobietę???

Gość wodana 24
A niech wam będzie jestem głupią pizdą:P pa

nie rusza mnie to co wypunktowałeś ... Nie jesteśmy na teście i ja nie mam zamiaru podawać ci czegokolwiek w punktach. Jeżeli nie rozumiesz czegoś z wypowiedzi trudno może naucz się czytać ze zrozumieniem. Może nie masz nikogo bo masz zbyt dominujący charakter, jak widać twoje zawsze musi być "na wierzchu". Bardzo życiowe ;) to że szukasz kobiety w okolicy 20 świadczy o tym iż masz ok 30 lat, może ciut więcej może mniej. Tacy faceci pragną czuć się władczy i dowartościowani młodsza laska.

proszę cię, masz dziewczyne i podrywasz inne laski ?? to nie zaspokaja twoich potrzeb ?? a co do mojej urody, nie widziałam żadnego zdjęcia twojej laski więc trudno mi porównać mnie do niej ....