Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda żonka to ja .......

suszarka do prania

Polecane posty

około 3000 , są też tańsze ale nic nie warte, są też droższe ale na takie mnie nie stać

Gość gdzie ty ten płyn wlewasz
moja suszarka kosztowała 1300, kupiłam w necie z promocji i zapewniam cię, że działa rewelacyjnie, co do wilgoci, to absolutnie się tego nie obawiaj, raczej wysusza powietrze, bo po prostu w czasie suszenia suszarka sie nagrzewa i w pomieszczeniu czuć ciepło, a cała wilgoć zbiera się w pojemniku, który po każdym suszeniu trzeba opróżnić, ta woda może być wykorzystana do żelazka, bo to jest woda destylowana, oprócz tego po każdym suszeniu trzeba wyczyścić filtr z kłaczków, których też się niemało tam uzbiera.

dziękuję

Gość gdzie ty ten płyn wlewasz
skopiuj link i wklej, bo nie chce się otwierać

dzięki bardzo mi pomogłaś

Gość też jestem ciekawa jak
ciekawe czy to faktycznie sie sprawdza

Gość też jestem ciekawa jak
hejka odpowiedźcie

Gość sprawdza się sprawdza

Gość właśnie wyjęłam z suszarki
posciel, jest mięciutka i nie wymaga prasowania :)

Gość pm123
a dużo prądu ciągnie?

Gość właśnie wyjęłam z suszarki
na godzine zużywa 3,5 kwh ale ja włączam program mini, pranie jest suche po 30-40 minutach

Gość suszarka z pompą ciepła
@właśnie wyjęłam z suszarki Suszarka Electrolux Heat Pump zuzywa tylko 1,9 kWh, czyli prawie 2x mniej niż Twoja

Gość marannna
Moja suszarka ma program ułatwiający prasowanie, a np. koszul nie muszę wcale po wysuszeniu prasować, można je od razu założyć na siebie. Jeśli już ktoś zamierza kupować suszarkę, to naprawdę polecam taką z programami antygnieceniowymi. Ja mam taką: http://www.electromarket.pl/Suszarka_ELECTROLUX_EDI_96150W_Iron_Aid_916096083_Bialy-EDI96150W,382.html

Gość beatbed
ja mam bosch wvh28440 jestem bardzo zadowolona. co prawda zakupilam w niemczech. pierze, potem suszy. moja wylewa wode bezposrednio przez waz, nie trzeba wylewac wody z pojemnika. nie mam wilgoci jest cieplutko i przyjemnie. mam w lazience bez okna.

Gość gość
Ja nie mam takiej suszarki bo nigdy nie była mi do niczego potrzeba. Pranie suszę nad pralką na suszarce zrobionej własnoręcznie z takich sznurków http://www.czarnieckiliny.pl/produkty.html moim zdaniem wystarczające rozwiązanie.

Gość gość
CharmLenka ! my tu piszemy o elektrycznych suszarkach bębnowych, a nie o sznurkowych... Moja kuzynka ma taką suszarkę i naprawdę jest to rewelacyjna rzecz. My także sobie taką kupimy, bo nie lubimy wiszącego w łazience prania. Co do suszarek, można kupić używaną, ale zazwyczaj są to suszarki starszej generacji, ich główną wadą jest to, że trzeba mieć miejsce, bo trzeba mieć gdzie umieścić rurę odprowadzającą wilgoć, która została "wyciągnięta" z naszego prania. Obecnie większość suszarek, to suszarki kondensacyjne, to znaczy, że wilgoć jest odprowadzana do specjalnej szufladki, którą po zakończeniu suszenia po prostu opróżniamy. Co do miejsca, są specjalne uchwyty, dzięki którym można umieścić suszarkę nad pralką, u mnie będzie właśnie zastosowane takie rozwiązanie. Poza tym są różne programy suszenia przeznaczone do różnych tkanin. Nie skuście się jednak na pralko - suszarki, bo to jest jedno wielkie badziewie. Jak to mawiała moja babcia, że jak coś jest do wszystkiego - to jest do niczego i to jest prawda...

Gość gość
młoda żonka ! Suszarka bębnowa nie powoduje zaparowania pomieszczenia, ponieważ : w starym typie suszarek mamy rurę odprowadzającą wilgoć, rurę tą trzeba doprowadzić do przewodu wentylacyjnego, natomiast nowsze suszarki (kondensacyjne) odprowadzają wilgoć do specjalnej szufladki z której po zakończeniu suszenia wylewamy wodę.