Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złośnica Justynka

wywinąć mu taki numer?

Polecane posty

Gość złośnica Justynka

Jejstem z facetem 3 lata i jakoś nigdy na nic mi sie nie naraził, jest śliczny, przystojny, dobrze zbudowany, nawet ufam mu, on ma 27 lat, i zawsze kiedy pytam go o inne kobiety on twierdzi ze nie miał nigdy innej poza mną, i wtedy widze na jego twarzy taki dziwny uśmiech jak by w przeszłości miał ich ze 100. Na początku znajomości widziałam przez przypadek u niego na poczcie różne fotki ślicznych dziewczyn które wysyłały mu swoje foto, teraz wiem ze juz tego nie robią a on nie utrzymuje z zadną koleżanką korespondencji...ale..jakos chciałabym to sprawdzić i napisac do niego z jakiegoś wymyślonego konta... co wy o tym myślicie..(chcę sprawdzić jak zareaguje..tylko nie wiem czy to nie jest takie małe świństwo)

Gość złośnica Justynka
dodam ze nie wiem o ani jednej dziewczynie z jego przeszłosci, bo on nigdy o tym nie mówi tak jak by nigdy faktycznie zadnej nie miał..ale wiem przeciez ze miał

Gość ryryryryryyry
zrobila bym tak samo na twoim miejscu, ale potem czasem sie do tego nie przyznawaj. ja mojemu tez taki kiedys zrobilam tyle ze napisalam smsa z obcego nr. ze poznalismy sie jakis czas temu czy chcialbys ie spotkac itp a wiesz co odpisal, ze nie i nie chce zeby ta osoba do niego pislaa ze spotyka si ez kims i jest szczesliwy.

Gość golkaaaa
ale głupie baby... :O

Gość złośnica Justynka
no to super ze tak odpisał, aj boje sie zawodu, ze zaczenie pisac albo coś..jejku...albo ze sie wygadam w złosci

Gość tak trzeba a nawet mus
co było a nie jest nie pisze się w rejestr;) odpuść mu:D

Gość ryryryryryyry
jezeli juz sie zdecydujesz na cos takiego to musisz sie liczyc z tym ze moze nie byc po twojej mysli. jesli sie okaze ze jest dwulicowy mozesz sie przyznac i pozegnac z tym panem, jesli jednak okaze sie ze jest uczciwy za zadne skarby nei przyznawaj sie bo wtedy on bedzie mial ci to za zle

Gość złośnica Justynka
tak tylko ze ja nie wiem nic o jego przeszłosci, nic rozumiecie...a dla mnie to dziwne ze taki piękny, przystojny i niema teraz zadneych wielbicielek przeciez tyle osób ma jego adres mailowy...

Gość złośnica Justynka
boję sie zawodu ale kusi mnie strasznie... nie wiem czemu ale podejrzewam ze on odpisze ...

Gość ryryryryryyry
no coz moze rzeczywiscie jest w obec ciebie uczciwy wiec po co szukac dziury w calym

Gość złośnica Justynka
ale ja tego nie wiem ..i sie nie dowiem dopóki nie sprawdze

Gość ryryryyryryry
no to w takim razie na co czekasz, bedziesz sie zastanawiac... ja na twoim miejscu najpierw bym napisala a potem myslala co tpo bedzie gdy si eokaze ze jest dwulicowy... daj znac co mu napiszesz

skoro wiesz ze teraz nie utrzymuje z zadna kontaktu to po co Ty chcesz pisac?daj sobie spokoj!malo Ci zmartwien?to oddam Ci swoje:) niepotrzebnie bedziesz sobie glowe zawracala

Gość złośnica Justynka
dyrektore o czym ty piszesz....na jakim internecie??? ja też jestem ładna i on jest boski i dlatego ze sobą jestesmy

Gość złośnica Justynka
poza tym my razem mieszkamy, tylko po prostu on pracuje cały dzień i wraca do domku koło 19.00 ja natomiast studiuję zaocznie, więc on pocztę sprawdza pewnie w weekendy

Gość złośnica Justynka
nie rozumiecie mnie, ja po prostu nie wiem o nim nic...mało z jego zycia wtedy kiedy go nie znałam

ale po co Ci towiedziec jak teraz jest dobrze?albo poprostu porozmawiaj z nim o tym a nie bedziesz sie podszywac za kogos i liczyc na to ze komus obcemu sie wygada ;/

Gość złośnica Justynka
On nigdy mi nie powie o swojej przeszłosci....nigdy...jak go pytam o coś co było to usmiecha sie i twierdzi ze on narodził sie wtedy gdy mnie poznał

może chodził na dziwki;)???? , ale byłyby jaja;)jak berety;)

Gość złośnica Justynka
nawet nie mów :( pomóżcie co napisac i konto na jakiej poczcie stworzyc,?

Gość złośnica Justynka
princess a co jesli sie okaże ze był żigolakiem albo cos w tym stylu

Gość zaloz konto na wp.pl

Gość złośnica Justynka
i co napisac

Gość wez sobie zaloz konto na
nk, znajdz na necie zdjecie jakiejs super ladnej laski, pozapraszaj paru ludzi do znajomych i zapros tez jego. Pewnie napisze czy sie znacie to wtedy mu odpisz, że nie ale że Ci się podoba (tej niby lasce) i chcialabys go poznac i dalej zobaczysz jaki z niego facet...

Gość złośnica Justynka
czemu mam załować, on sie o tym nigdy nie dowie

ajtam,ajtam , pewnie "gupi" nie jest i sie domyśli ,że to ty;)

Gość zaloz konto na wp.pl
napisz ze poznaliscie sie dawno temu ale dopiero teraz zebralas sie na odwage by do niego napisac. co u niego slychac czy duzo sie pozmienialo od tego czasu gdy ostatni raz rozmawialiscie i czy moze mialby ochote czasem gdzies wyskoczyc na kawe lub cos mocniejszego;p