Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Daczego w Polsce nie ma takich kobiet?Filmik

Polecane posty

W Polsce kobiety myślą tylko o załapaniu bogatego męża,a w innych krajach nie które laski są nie dość że seksowne i piękne to jeszcze chca się nauczyć podstawy życia czyli po prostu chcą się nauczyć strzelać.W Polsce każda laska na takie zaproszenie powiedziała by NIE,i faceta z takim hobby uznała by za gangstera.Czemu w Polsce nie ma normalnych kobiet? http://www.youtube.com/watch?v=1GBa4efto2Y&list=QL&feature=BF

Gość ale to było dobre
kurwa moje pole

Ech,szkoda że w Polsce nie ma takich naturalnych pięknych dziewczyn tylko same sztuczne lalki.Ta laska z filmiku po prostu piękna jest,w takiej to szło by się nawet zabujać

Gość to w polsce sa kobiety
gdzie? bo ja widze tylko babochlopy badz facetow z dziurkami:(:O

Bo kobiety są głupie,ale ta laska z filmiku jest jakaś taka naturalnie ładna.Nie wiem jak to określić ale właśnie taka kobieca.Ale i tak pewnie materialistka i zimna suka więc typowa baby pewnie z niej.

Gość Rybaku z bagien czy na tych
twoich trzesawiskach uczeszczasz do jakichs szkol ,czy na klasie zerowej twoja edukacja dobiegla konca?:)

Gość zomek
Przeciez ta dupa wcale nie celuje. Gdyby to nie byla lipa to wystrzelalaby juz polowe wsi.

Gość najamka1
"Ech,szkoda że w Polsce nie ma takich naturalnych pięknych dziewczyn tylko same sztuczne lalki.Ta laska z filmiku po prostu piękna jest,w takiej to szło by się nawet zabujać" buhahaha jak ona jest naturalna to ja jestem papieżem :D

zomek-Ale to był jej pierwszy raz,uważam że laska bardzo odważna że zdecydowała się z kałacha strzelić.Dla kobiet to naprawdę trudno im opanować odrzut kałacha,a ona sobie całkiem dobrze radzi.Najważniejsze na początku jest prawidłowy chwyt i opanowanie odrzutu,a później można dopiero myśleć żeby strzelać w cel,a pół wsi by nie powystrzelała bo nie miała włączone "Auto"(ogień ciągły) a poza tym to jest strzelnica i nie ma zagrożenia żeby kogoś postrzelić.

najamka1-ty jesteś kobietą więc się nie znasz na kobietach.Po prostu ładna młoda dupa,szkoda że materialiska i pewnie w łbie ma nasrane.

Gość najamka1
jako kobieta właśnie potrafię odróżnić kobietę naturalną od plastiku bo w sumie skąd ty możesz się na tym znać no chyba że się malujesz sam i farbujesz kudły

Gość mam koleżanką która
wygląda jak modelka, piękna kobieca zadbana, przy czym..jeździ na motorze, ma starą terenówkę którą rozbija się po lasach i błotach oraz chodzi na polowania i świetnie strzela :classic_cool: tylko wątpię, że zainteresowałaby się jakimś marudzącym szczurkiem z kafeterii..

mnie to nie przeszkadza ale ma włosy ufarbowane na blond podkład na twarzy oczy podkreślone (i przeciętną urodę) więc nie pierdol, że jest taka naturalna :D na dodatek nie lubię AK, nie podoba mi się pomimo zalet

Gość najamka1
no właśnie odrzut...tam nie widać odrzutu więc to co ona ma w rękach to nie widziało kałacha na oczy totalna lipa jak mówią :D

Gość prawdziwy demon
bo na ma szczelbe na kapiszony hahahahaha :D

Gość takie tam duperele
Wolę magnum 45 :D I do tego jestem NATURALNĄ blondynką. Oj, Rybaku...W niewłaściwych kręgach się obracasz :D

Gość prawdziwy demon
ona ma szczelbe na kapiszony z plaztiku

Gość olo.26
Kolego, co Ty za przeproszeniem pierdolisz? Ta panna wygląda jak przeciętna dziewuszka z wiejskiej dyskoteki. A takich to w Polsce jest na pęczki.

Gość prawdziwy demon
heh odezwała się wiejska dziewuszka z wiejskiej dyskoteki hahaha zleciały się pasztety

Gość najamka1
pewnie rybak za jakiś czas znów wejdzie na ten topik i znów rzuci od niechcenia jakieś fatalistyczne brednie o kobietach a potem zwali sobie pod tego plastikowego wypierdka z plastikowym karabinem i potem znow wroci i zacznie kląć :D

Gość gruszkapietruszkasok
To się kurwa rybaku wyprowadź a nie wkurwiaj na forum i jęcz... Albo zruchaj faceta jakiegoś

Gość Bella who love
polska to zacofany kraj..Moja sp babcia umiała strzelac jako 17 latka. I co? I dobrze jej szło. I nic. To nieprzydatne w Polsce.

Gość najamka1
no i tu wychodzi ze jednak faceci mysla jajami bo kazdy normalny czlowiek omijalby tę panią szerokim łukiem zważywszy na jej drapieżną mordę no ale cóż jak to się mówi trybuna ludu i jedziemy z koksem tyle że ten pan był zbyt naiwny :(

Gość Co z tymi rybakami
Autorze oczywiście jesteś sfrustrowany, tępy i chyba też samotny...

więc... ja jestem kobietą... nie cierpie blondyn wymalowanych jak lale.., mieszkam w małej mieścinie a tam same takie .... a faceci na to "coś" lecą... może dlatego jestem sama i chyba wole być sama... Niz odpierdzielona jak talala i mieć wsiułbziu w głowie... Uwieżcie ze istnieją jeszcze normalne dziewczyny na tym świecie...