Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbunotwany człowiek

Młodosć

Polecane posty

Gość zbunotwany człowiek

Przede mna jeszcze całe życie... ale.. życie jest krótkie , nie chce mieć wrógów , ludzie szybko odchodzą ale nie chce się przywiązywać do nich , nie chce aby moje życie opierało się na cierpieniu bo ktoś kogo kochałam , lubiłam odszedł... Jak przeżyc młodosć ? Chce żeby wszyscy o mnie pamietali..chce Adrenaliny , ale nie chce żeby moi rodzice się za mnie wstydzili , a wiec jak przeżyc życie ? w końcu ma się je tylko jedno.. P.S Na poprawę humoru.. możecie opowiecie jakieś swoje śmieszne lub pełne adrenaliny historie z młodosci ?

Gość kitaaa
dobry temat, proszę o odzew

Hmm, wiesz nie można być takimi ciepłymi kluchami. Trzeba się na coś zdecydować i czasem popełniać te błędy. Ja na przykład w młodym wieku (18l.) - ale nadal jestem b. młoda :p - zaręczyłam się i pół roku temu zerwałam te zaręczyny. Skrzywdziłam kogoś bardzo mocno, odchodząc od niego, na tyle, że sama nie wiem czy jeszcze zasługuję na "miłość". Ale trzeba czasem samemu się sparzyć. Żyję dalej, staram się cieszyć tym życiem i zająć czymś innym niż związkami. Czasem tak jest: ty kogoś ranisz, ktoś rani ciebie.