Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FLEX&COMFORT

MAM DOŚC NIE MÓW MI NIC

Polecane posty

Gość FLEX&COMFORT

Nie wiem co robić, tak bardzo mi źle, mam męża, córkę mąż ma pracę ja swoje pieniądze ale nie jestem szczęśliwa ciągle się kłócimy ja walczę o rodzinę o ojca dla córki i męża dla siebie mąż pracuje 2tygodnie w pracy w domu 3dni, było by to znośne gdyby nie praca jeszcze w gospodarstwie jego mamy, jako że on przeprowadził się do mnie po ślubie nikt u niego nie został aby robić w polu mąż nie ma ojca, zmarł kilka lat temu, ja nie mam mamy zmarła 2lata temu ja muszę się opiekować ojcem bo reszta rodzeństwa ma gdzieś, rodzeństwo męża też ma gdzieś matkę i też ją zostawiło na pastwę losu, mama męża jest starej daty i uważa że musi w polu robić nie rozumie tego że zabiera ojca dziecku, bo mąż ciężko pracuje to jeszcze tak do niej musi jeździć, a ja nie widzę męża prawie nigdy nie chcę gospodarstwa bo teraz w tych czasach nie jest to opłacalne, gdy córka podrośnie chciała bym iść do pracy, rozwijać się a nie na gospodarce siedzieć!!!! mąż o tym wiedział od samego początku, że ja i gospodarstwo to dwie sprzeczne rzeczy!!!!! wczoraj gdy rozmawialiśmy, bardziej się kłóciliśmy, gdy ja powiedziałam że co innego mi przysięgałeś, co innego mi obiecywałeś, jakie nasze wspólne życie będzie to mi odpowiedział że życie się zmienia!!!!zmienia?????zmienia aby być nieszczęśliwym???cholera nie rozumiem tego!!!!!

Gość tak trzeba a nawet mus
rozwód-nie ma innego wyjścia -teściowa wygrała.

Gość FLEX&COMFORT
nie chce rozwodu kocham męża, ale powiedziałam mu wczoraj że jeżeli nadal tak będzie to nie chcę dalszego wspólnego życia!!!!to mi mąż powiedział że byłam kiedyś inna, tak byłam bo wtedy nie było dziecka, a teraz dziecko przecież potrzebuje ojca!!!!a ja potrzebuję męża, przyjaciela!!!!nim był zawsze a teraz wszystko się wali!!!

albo pójdziecie na kompromis , albo.... . mam koleżanke na gospodarstwie - nie ma tak źle, jest zwykłą gospodynią domową jak w mieście , całym gospodarstwem zajmuje sie jej mąż , ale on to bardzo lubi i do niczego jej nie zmusza tym bardziej ,że od początku wiedzial ,że ona na gospodarkę się nie nadaje:D No i kocha ją:)

Gość FLEX&COMFORT
ANI JA ANI MĄŻ NIE CHCEMY TEGO GOSPODARSTWA, NO ALE MAMA JEST, mąż uważa że jak zmusi ją aby nie robiła w polu to się wykończy!!!!powiedział mi że wtedy ja będę ją mieć na sumieniu!!!!te słowa bardzo zabolały!!!!! bo lubię teściową ale pod tym względem to się nie dogadamy, gdy ja pójdę tam mieszkać i nie pójdę w pole to na pewno życia z teściową nie będę mieć!!!!

dlatego musicie ze soba poważnie porozmawiać i ustalić z góry reguły "gry" inaczej się nie da.

to jego matka- no coż , rozumiem go:(

Gość FLEX&;COMFORT
rozmawiamy, kłócimy się i tak mijaja kolejne tygodnie, tygodnie coraz bardziej nie szczęśliwego małżeństwa, a dziecko wszystko widzi i słyszy, ma dopiero roczek, widzi ciągle łzy mamy. ja tez go rozumiem ale tak przecież nie można, dziecko potrzebuje ojca a ja potrzebuję męża, mąż ma siostrę która miała w lipcu ślub, jest od nas starsza ma prawie 30lat, wyprowadza się bo ona na gospodarce robić nie będzie!!!!a nie mają dzieci!!!!ale jej nikt nic nie powie bo to pani magister1!!!!!!!1

ale o co te kłótnie? żadne z was nie chce choć odrobinę odpuścić? juz pisałam wcześniej o kompromisie.