Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie17

czy to powód aby nazwać mnie puszczalską?

Polecane posty

Gość 098765432
monikaleslaw, bo Ty patrzysz ze swojego punkty widzenia. Wyobraz sobie, ze sa i dziewczyny, i faceci, ktorzy wola poczekac, bo az tak na spelnieniu i rozladowaniu im nie zalezy. Nawet dajmy na to do czasu spotkania robia sobie sami dobrze, a po poznaniu okazuje sie ze warto bylo czekac, heh. zalezy, czy ktos potrafi bez tego wytrzymac. nie wszyscy musza to robic do 20 lat, nie ma regul.

Każdy powinien robić to co według niego jest słuszne. jeśli po kochaniu się z kilkoma partnerami nie ma kaca moralnego, to ok, to sprawa osobista tej osoby.Jej życie i jej postępowanie. Nie można wszystkich wokoło krytykować, nie patrząc najpierw na siebie, na to co ja złego robię a nie sąsiad czy kolega.

Gość taka sobie17
Z jednym partnerem byłam 2 lata , a z drugim pół roku. I żałuję, ze zrobiłam to z obydwoma... tak mi teraz głupio... Najgłupsze jest to, ze zaczynam myśleć dopiero po fakcie.. Nie jestem łatwą dziewczyną.. Z pierwszym zrobiłam to chyba z miłości..lecz załuję dlatego, że w tak młodym wieku. Z drugim to poniosły nas emocje,on był taki przystojny,odpowiedzialny.. ech....

za późno na żałowanie :P ja miałam 3 w swoim życiu,a mam 23 lata i wiecie co,zastanawia mnie dlaczego facet który zalicza jak tylko się da jest macho a kobieta dziwką :D ale jak zapyta się takiego wspaniałego ruchacza o poważny związek to by chciał taką która albo tego nie robiła albo miała jednego...eh

Gość taka sobie17
dobra, trudno, stało się nie będe juz o tym myślała każdy w zyciu poplenia błędy

saleminka Święta racja z tymi ruchaczami. Oni mogą puszczać się na prawo i lewo ale ich dziewczyny mają być czyste jak łza.

'' saleminka Święta racja z tymi ruchaczami. Oni mogą puszczać się na prawo i lewo ale ich dziewczyny mają być czyste jak łza.'' Idź się pożalić do mamy, że życie jest niesprawiedliwe.

Gość to duzo partnerow

nie jesteś puszczalska !!!!!!!!!!! ale niestety teraz świat jest bardzi zdemoralizowany ostatnio na jednym z portali społecznościowych widziałam zdjęcie 8 latki w dośc wyzywającej pozycji .. niestety nasze dzieci dojrzewają teraz szybciej i za kilka lat nie bedzie dziwne ,ze 12 latka jest w ciązy .. cofamy się do przeszłości gdy to nasze prababcie wychodziły za mąż w bardzo młodym wieku .. i w wieku 18 lat miały już dwójkę dzieci .. niestety same młode dziewczyny pchaja się facetą do łózka .. i z tego są wpadki ., itp. i skracają swoje dzieciństwo na własne życzenie wpieprzajaa się w pieluchy i dorosłe zycie {..}

Gość to za wielu partnerow

Idź się pożalić do mamy, że życie jest niesprawiedliwe. A Ciebie co boli.ja się nie żalę tylko stwierdzam fakt