Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła pani prezydent

Pytanie o kota

Polecane posty

Gość ja tez mam kota
raz w roku odrobaczanie tabletka kosztuje 8 zl raz w roku szczepienie 45 zl i kastracja 120 zl

Gość sorry jak tak w zwirek
inwestujesz, ponad 20 zeta za zwirek to nie dziwne ze Ci cena skacze :O ja kupuje taki za niecale 15, drzewny, i jest dobry a ile taniej wychodziq

Gość ja tez mam kota
i jeszcze jedno straszne bzdury z tym spaniem kota po 20 godzin moj spi ze mna w nocy tyle ile ja ok 8 godzin i potem kilka godizn w ciagu dnia reszta to goni za zabawkami broi siedzi na balkonie i podziwia widoki

Gość ja tez mam kota
sorry jak tak w zwirek kiedys placilam za zwyklego benka 15 zl razy dwa wychodzilo 30 zl ale sorki nie zwirku nie bede oszczedzala i spala w smrodach higiena i zapachy najwanzniejsze

Gość animasola
Was zdrowo pogrzało... kotek ma mięsko, jak dla ludzi... ojej, bo się zatruje... ja swojego mam już ponad rok. dostaje żarcie z puszki i resztki z obiadu. Puszka kosztuje- 1,4 zł. miesięcznie około 30 zł. żwirek- 4 zł, z jakiegoś dyskontu. wymieniam codziennie, opakowanie starcza na ponad tydzień. miesięcznie 12 zł. żarcie suche- dla kotów po kastracji; droższe, bo 11 zł, ale starcza na miesiąc, bo daje okazjonalnie. pazury przycinam sama, nie szczepię, bo po chuja. kot jest okazem zdrowia, nie chorował nigdy.

Gość dzizas krajst
Traktujecie koty jak jakieś francuskie pieski. Mój kot jest kotem wychodzącym (bo jak mogłoby być inaczej??), łapie sobie myszy, bije się z innymi kotami, czasem nie ma go w domu kilka dni.Jak przychodzi do domu to pije mleko, jedzenie dajemy mu takie, jakie i my jemy, karm nie lubi. Odrobaczamy go, nie przycinamy pazurów, nie sterylizujemy. Kot to kot! zwierzę ze swojej definicji wolne i chodzące własnymi ścieżkami. Wy zaś własne koty zamknęliście w "złotych klatkach". Serdecznie Waszym kotom współczuję... w ogóle nie podoba mi się pomysł trzymania kota w mieszkaniu w bloku.. Kot musi miec swoje terytorium, gdzie może wyjść, złapać mysz, zapolować na ptaka. Moi rodzice mieszkają za miastem, mamy dużą posesję, więc kot ma sporo miejsca do biegania. Jest szczęśliwwy :) po pełnym przygód dniu przychodzi do mnie mrucząc i zawadiacko mnie drapiąc...

Gość zwirek...
...pomaranczowy benek (11PLN za 5 kg) To wystarcza prawie na miesiac!!! Dwie kuwety, warstwa do 2 cm! - zeby kot dookola nie rozsypywal; wybieram na biezaco. Podstawa zywienia - purina odklaczajaca. Koty to uwielbiaja. Nie jem miesa i dla kota tez nie kupuje... Ma 10 lat - nigby nie chorowal. Chetnie pije mleko! (ja tez) Nie zaobserwowalem problemu mimo modnych(!) teorii :) Koszt miesieczny - do 40PLN Zostaje sam w domu... powitania sa urocze :)

no i się kultura odezwała, że też to chamstwo musi byc w kazdym temacie, nawet o kotach

Gość ja tez mam kota
tez mnie to rozbawilo ze kot bez miesa bozesz laska doucz sie o kotach i ich potrzebach zywieniu doucz sie o tym do czego zeby maja nawet dostosowane jak mozna kotu miesa nie dac? a co do wypuszczania kota moj jedna noc spedzil poza domem to potem mial traume na tydzien najlepiej czuje sie w domu i nie toleruje obcych na inne koty tez syczy jak ma ochote szarpie za smycz pod drzwiami i biore go na spacer albo znowu prosi z eby na balkon wypuscic i srednio wierze ze nie smierdzi ci w pokoju kiedy kupujesz byle jaki zwirek za 4 zl i nie szczep dalej tez mialam taka walnieta koleznake zero szczepien zero kastracji i jak w 10 roku kro zachorowal to juz bylo bardzo powaznie kastracje i tak musiala zorbic bo kot pozegnalby sie z zyciem z powodu braku szczepien tez przyplataly sie chorobska bo choroby i zarazki to ty przynosisz na butach do domu az dziw ze go odrobaczas w sumie po co to robisz taki francuski piesek ten twoj kot az zal czytac ze takie babska koty maja :( wspolczuje waszym dzieciom ja je traktujecie tak jak te koty