Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA_ONA_ZIELONA

sponsoring-ważne.

Polecane posty

Gość ONA_ONA_ZIELONA

Umówiłam się na jutro z kolesiem, nie jest ważna moja sytuacja ani to co mną kieruje. Nie obchodzi mnie też ocenianie mnie i krytyka. Licze na realna pomoc. Koleś wysłał mi zdjecie, zadzwonił, mam jego email. Chodzi o to, ze zależy mu koniecznie jutro, 600 zł, zwykły seks. Nie chce niczego więcej, i jeszcze pisze że zależy mu na stałym układzie. Czuję, ze kreci, ale nie wiem jak bardzo. Małą któraś z was takie doświadczenie?

Gość ONA_ONA_ZIELONA
dzięki za tą niezwykle potrzebna informacje. Prosze konkretnie. wiem ze było wiele takich wątków, ale to bardzo pilna sprawa.

nie mam takich doświadczeń ale szczerze mówiąc ja na Twoim miejscu najpierw umówiłabym się z facetem w jakieś knajpie na kawę i próbowałabym go w ten sposób wyczuć ....wiesz facet chce zapłacić 600 zł za tzw zwykły sex ?....to już taniej by miał pewnie w burdelu coś tutaj nie gra albo to jakiś zboczeniec albo facet robi Cię w konia ....a może się okazać że wszytko gra ? trudno mi coś radzić

Gość MUsisz uważać
Normalna stawka to 150...200 o każdej godzinie i jaką chce. Nie wiem co on kombinuje.

Gość A mnie
uważaj - niech ubezpiecza cię jakaś koleżanka - albo kolega

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Ponieważ on wie, że mam opinię dobrej w obciąganiu więc się boję, że może ten normalny seks będzie polegał na polerowaniu gały a co gorsza na seksie analnym. Przecież za zwykłe bzykanie nikt mi jeszcze aż tyle nie płacił ? Sama jużnie wiem czy mam się na to zgozić ? A wy jak uwarzacie ?

Gość A mnie
No i kasa z góry !!! Mnie kiedyś oszukał koleś co obiecywał 200 zł Najpierw mnie wydymał przez godzinę - a potem jak chciałam kasę to kazał sp....alać

Gość dyziek
no ryzyko spore bo może za chwilę wejść jego 4 kolegów a zamiast 600 zł zarobisz po ryju na koniec, normalny facet by tyle nie oferował

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Dzięki. Ale kto nienormalny dałby mi swoje zdjecie, umówił się koło budynku sądu, i chciał isć do hotelu? Tym bardziej ze ma 28 lat i jest niezły.

Gość MUsisz uważać
albo zrobi tak.... ma twoje zdjęcie maile, teraz tylko dowie się gdzie mieszkasz i ..... zparoponuje Ci 600 PLN ów za milczenie, a jak nie to będzie Ci groził, że Ci zniszczy życie. Jak dobrze zakombinuje to zarucha za darmo i do tego jeszcze Ty mu dopłacisz.Prostytucja to sfera gdzie aż roi się od naciągaczy.

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Szczerze mówiąc, myślałam, ze to ja przesadzam, ale jednak dobrze myślałam. Tylko czy wystarczy jeśli komuś dam wszystkie jego dane? Telefon zawsze może wyłączyć, prawda? Wobec tego, jak radzicie? Zrezygnować??

Gość jhgkhkjkh
W tym fachu nie ma cichodajek. Skoro jesteś nowa to jesteś łakomym kąskiem dla alfonsów którzy będą chcieli czerpać zysk z twoich usług. To bardzo niebezpieczne

Gość A mnie
Ja najczęściej daję w dyskotece - za 50-80 zł i to w piątek lub sobotę 600 zł - to nierealne - zastanów się

Gość MUsisz uważać
Jak masz zamiar weść w zawód to się nie zastanawiaj, ryzyko jest wliczone w ten zawód. Najwyżej Cię przeleci za darmo, ale nabierzesz doświadczenia i następni juz zapłacą.

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Wiem, ze to chora kasa. Dostawałam po 300zł, ale nie 600zł za loda i seks, na dodatek w gumce. Trudno. Jeśli chcecie odstąpię wam namiary :)

Gość MUsisz uważać
No to może być alf. Uważaj. Lepiej poszukaj lasek co to robią, jest ich pełno, piszą "szukam koleżanki" . Dokładasz się do wspólnego lokalu i co zarobisz to Twoje. Nie musisz karmić alfa.

Gość MUsisz uważać
Nikomu się nie odstępuje namiarów !!!!! Normalnie idiotka

Gość A mnie
za 600 zł - mogłabym sprzedać karnecik wielorazowy :)

Gość ONA_ONA_ZIELONA
z jego danymi-to był żart. Kocham cynizm ok? nie wiem, jak ogólne mogłam myśleć o tej kwocie. Dzieki za sprowadzenie na Ziemie:)

Gość jhhshdjhd
Kiedys w tym siedzialam i normalnie za godz tak do 200 zl bylo i jest, nie wiem , te 600 zl to sie baardzo zaniepokoilam sie Coas kreci jeli ma na mysli taka sy=ume, obny cie nnigdzei nie wywiozl i zebys nie skonczyla jak IWONA WIECZOREK

Gość MUsisz uważać
Oki sorki. Widzę nie zajarzyłem żartu, choć dałaś ":)" Kurcze, a może Ty jesteś warta 600zł? Używasz słowa "cynizm", piszesz "Ziemia" z dużej litery... zadziwiające.

Gość ONA_ONA_ZIELONA
To nie jest zadziwiające-to fakt, ok? Inteligencja i umiejętność wyrażania nie jest niczym trudnym. Studiuje dziennie, jest trudno... bo na dwóch kierunkach.

Gość za 600 zł to ty oddasz nerkę
i jeszcze cię tak przeruchają, że będziesz okrakiem chodzić .....

600 to faktycznie dużo jak za jednorazowe spotkanie. I jeszcze jak mówisz że ma 28 lat to znaczy że młodo się tak dorobił, jak tyle oferuje. Najlepiej byłoby jakbyście najpierw spotkali się gdzieś na kawie, wtedy ewentualnie byś sprawdziła czy coś kręci i wtedy czmychnąć. I w ogóle płatne z góry, bo różnie po może się zdarzyć.

Gość MUsisz uważać
Jak jesteś ładna to może jakiś fajny facet rzeczywiście da Ci te 6 stów? W tym zawodzie to raczej trudno o inteligentną osobę, takie są w cenie. Teraz nawet studia kończą osoby, które nie potrafią dwóch zdań złożyć.

Gość ONA_ONA_ZIELONA
Tak jestem ładna, fajna, dobrze ubrana itd. Ale on mi to zaproponował nim dostał jakiekolwiek zdjecie. Wiec nie robił tego ze wzgledu na mnie, prawda? Co do osób kończących studia-masz rację, czesc, spora czesć to beznadziejna przypadki :0

Gość MUsisz uważać
Raz się umówiłem z prostytutką "na poziomie". Trochę było w tym aktorstwa z jej strony, czasem nawet wychodziło to komicznie. Pieniądze dałem po spotkaniu. Bardzo mnie tym ujęła, że nie chciała "przed". Większość bierze "przed", bo albo później "tego nie", "tamtego nie", a godzina trwa dwadzieścia minut.