Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

Jak sie czyta kafe to sie odechciewa wszystkiego :(

Polecane posty

Ale pisząc już calkiem poważnie to świat kafeteryjny ma bardzo mało wspólnego z rzeczywistością. Dlatego osoby podatne na wpływy i traktujące poważnie wypowiedzi tutaj osob na forum, powinny jak najszybciej opuścić to miejsce.

Gość NB orange
nie ma przyjaźni między kobietami :D to dopiero mit wszechczasów (tzw. solidarność jajników), z kobietami nigdy NIGDY nie mogłam się dogadać, a z facetami bezproblemowo :)

Gość zajebisty27
"dominik1000 Właśnie kafe jest super.' no proszę, nawet jest jakiś optymistyczny akcent

Gość witam !1
"Milena20 a gdzie sie podziała solidarność jąder Zaj**isty ?" ta solidarność to mit każdy czyha zeby wyrwac lepszą laskę więc siłą rzeczy musi byc wrogiem oczywiscie co innego przyjaźń SZACUN ZA ROZUMIENIE SPRAWY

Gość zajebisty27
"NB orange nie ma przyjaźni między kobietami to dopiero mit wszechczasów (tzw. solidarność jajników), z kobietami nigdy NIGDY nie mogłam się dogadać, a z facetami bezproblemowo' NB nigdy tego nie rozumiałem, przecież od maleńkosci macie swoje przyjaciółki którym się zwierzacie z największych tajemnic, to też nie jest prawdziwe?

Gość witam !1
NB nigdy tego nie rozumiałem, przecież od maleńkosci macie swoje przyjaciółki którym się zwierzacie z największych tajemnic, to też nie jest prawdziwe? one się muszą zwierzać dla zwierzania :D tak mają hah

Gość zajebisty27
no chyba tak, po prostu muszą :)

Gość NB orange
to jest prawdziwe do czasu aż przyjaciółka puści Twoje zwierzenia w obieg :D kobiety bywają niedyskretne i miewają długi język niestety :) często miewam wrażenie, że koleżanki obgadują mnie gdy tylko się odwrócę :D

Gość witam !1
faceci to mają o tyle dobrze że nie muszą mieć kolegów i przeżyją. a jak dziewczyna nie ma koleżanek to koniec świata. umiera:D

Gość zajebisty27
a nie macie tak, że jest NAJLEPSZA PRZYJACIÓŁKA która jest warta najwięcej i nigdy nie zdradzi? coś słyszałem takiego

Gość witam !1
chciały by mieć ale nie mają. kobiety są niestabilne emocjonalnie i zmienne jak pogoda. faceci są zmienni jak sytuacja gospodarcza w polsce , czyli niezmienni ;)

Gość witam !1
co tak cicho ?;)

Gość dzifny
zawsze mam podobne wrazenie jak tu zajrze gdyby wnioskowac po tym forum to nie ma normalnych ludzi, kochajacych, wiernych, z jakimikolwiek zasadami na szczescie to tylko forum i trzeba odroznic to od rzeczywistosci :p

Gość NB orange
ja nie mam przyjaciółek :o przyjaciół (męskich) kiedyś miałam, ale się wykruszyli gdy wyszłam za mąż

Gość zajebisty27
NB a nie miałaś kiedyś tej PRAWDZIWEJ PRZYJACIÓŁKI?