Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka30

Tajemnicza firma

Polecane posty

Słuchajcie, szukam pracy, wysłałam kilkadziesiąt CV dziś zaprosiła mnie na rozmowę firma, która pilnie potrzebuje do pracy 5 młodych osób. Reklamuje sie, że jest prężnie rozwijającą sie firmą, ale w necie nic na jej temat nie pisze. Wiem tylko tyle, że jest z branży handlowo - usługowej, a czym sie konkretnie zajmuje nie pisze. Dziwi mnie fakt, że pilnie zatrudni młode osoby bez doświadczenia bez żadnych wymagań i płaci od 1500 do 2300 + premia. W mailu, który mi przesłali jest milion błędów ortograficznych. Nikt ze znajomych tam nie pracował, mało tego, nawet o niej nie słyszał. Nie wiem czy mam sie fatygować jutro na tą rozmowę, bo nie mam za blisko, a wydaje mi się ona podejrzana.. co o tym myślicie?

Gość po co te podchody
pewnie akwizycja :O

Gość oferty z błędami ignoruję
uznając je za niepoważne 🖐️

Gość czyżbyś była ze szczecina
? :D bo to ogłoszenie wydaje mi się znajome :D strasznie podejrzane. Do tego podają tylko nr telefonu. weź przegooglaj ten telefon. Pewnie znajdziesz 20 takich ogłoszeń zamieszczonych w ciągu powiedzmy 2 miesięcy. Jak dla mnie to jakiś przewał. Sprzedawanie perfum z worka albo coś

nie, nie jestem ze Szczecina - z drugiego konca Polski :) no właśnie sparwdziłam to i jest mnóstwo ogłoszeń od nich, ale nigdzie nie pisze nic konkretnego

Gość czyżbyś była ze szczecina
czyli wałek. Jak by była to "prężnie rozwijająca się ......" to by nie musiała na gwałt szukać takiej kupy ludzi za tak wysokie stawki. 2300 + premia - żadnych wymagań co do dośwaidczenia. i milion ogłoszeń to nawet telemarketing mniej rekrutuje niż takie dziwne firemki co tylko nr tel podają. ale metoda widać popularna w całej polsce :D

Gość gorzej jak się obudzi
w białoruskim burdelu :O

NIE NIE NIE NIE NIEEEEE nie idz tam dziewczyno!!!! strata twojego czasu, tzn chyba ze lubisz zasuwac jak wol i masz zylke do handlu a raczej do wciskania ludziom rzeczy ktorych nie chca na sile. znam te ogloszenia. faktycznie mozesz tyle zarobic ale bedziesz musiala lazic po domach i wpychac cos ludziom czyli akwizycja.

ale słuchajcie teraz zauważyłam, że konto mailowe, którym się posługują jest z interii (poczta.fm)

Gość wqed2rcervt2
tez widzialam to ogloszenie u siebie - olsztyn

Gość kaossa
obstawiam sprzedawanie pasty do zębów po domach albo czyściki

Gość facetka facjatka
olej toto albo wyślij maila z linkiem do słownika ortograficznego :P:P na serio- będzie to na 190% akwizycja i podkrawatowane cwaniaczki, takie śmieszne małe ludziki, uwielbiam tych krasnalków :P