Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonowa dammaa

związek nie na cale życie - to wczoraj usłyszałam

Polecane posty

Gość balonowa dammaa
nie mówiliśmy i... UWAGA! Nigdy się nie całowaliśmy :D:D boze, uswiadamiam sobie dzieki wam ze jestem chora psychicznie bo sama skazałam sie na taki los :D

Gość dhjghj
tak bywa jak sie mieszka ze sponsorem, szanuj sie dziewczyno :o

Gość **KaTAtonia**
No bo to nie jest miłość i oboje macie tego świadomość. pewnie jest coś lub było co was przyciagnelo do siebie, ale wasza znajomosc moze utknela w pewnym martwym punkcie i nie posuwala sie na przod.... moze jednak ani ty ani on nie odpowiadaliscie sobie tak w 100%... dlatego mowilam, ze wasz zwiazek jest letni... a zwiazek letni predzej czy pozniej rozwali sie... bo predzej czy pozniej spotka sie osobe z ktora naprawde iskrzy.... moze gdybys miala mozliwosc mieszkania z kims innym, juz wczesniej bys sie wyprowadzila?

Gość balonowa dammaa
jak wroci to mam zamiar udawac ze go nie widze albo cos.. nie wiem czy doczekam, bo spac mi sie juz chce :D

Gość **KaTAtonia**
nie no :D teraz rozumiem, ze to prowokacja :)

Gość balonowa dammaa
katatonia :) co jest prowokacją?? mój problem?? Rozumiem absurdalność tej sytuacji :D ale to nie prowokacja :D boze i nie mówcie mi tak, bo mnie to dobija, ze zmarnowalam 2 lata swojego zycia :D nie calowalismy sie, chyba ze takie zwykle buzi, to tak, ale zeby tak jakos z jezykiem czy cos, to nie i najgorsze jest to, ze ja juz chyba zapomnialam jak to sie robi. Do tego kogos od sponsoringu: wiem, teraz to sobie uswiadomilam, ze to taki troche sponsoring, ale my kiedys naprawde mielismy plany itd, kocalismy sie pare razy dziennie, kazde z nas robilo dla drugiej osoby naprawde duzo i po roku to wszystko sie wypalilo, odkad zauwazylam ze nie jest ze mną w 100 procentach szczery

Gość balonowa dammaa
no uprawialismy seks bez calowania : opowiedzialabym wam wiecej absurdów ale boję się oskarzenia o prowokacje ;p rok temu tez tu pisalam (wtedy kiedy byla ta akcja z mailami) i tez mi mowili ze to prowokacja, troche to dolujące

Gość balonowa dammaa
nie no nie jest mi obojetny, czekam na nieg teraz i boli mnie brzuch jak przed egzaminem.. jest po 22, jego nie ma, ma wylaczony telefon, bardzo sie boje ze jest z kims, bo to chyba o mnie swiadczy, ze nie jestem dobra dziewczyną

Gość balonowa dammaa
na gg go nie ma, zazwyczaj jest. Powinien juz wrocic ogladam szymona majewskiego zeby szybciej minal mi czas. Dzwonil o 19, powiedzial, ze bedzie za godzine, potem przed 21 i tez tak mowil, wszystko byloby ok, gdyby odebral telefon

Gość to jak wróci zapytaj
go czy ma kogoś. może się czegoś po jego odpowiedzi i reakcji dowiesz.

Gość dhjghj
wylaczyl tel zebys nie zadzowila w momencie jak dochodzi :D bo jeszcze by sie zakleszczyli :) otwórz oczy, bo jak narazie to jestes raczej gosposią niż jego 'dziewczyną'

Gość balonowa dammaa
jak wroci to od razu pojade po papierosy, bo nie moge juz wytrzymac

Gość balonowa dammaa
jestem zazdrosna, okropnie i nie umiem sobie z tym poradzic

Gość balonowa dammaa
nie wiem, czy umiałabym teraz się z nim kochac skoro mam takie podejrzenia. Kiedys kolega mi powiedział, ze zazdrosc wcale nie musi oznaczac milosci, tylko zwyklą przynależność

Gość jtgy
zazdrosna chyba o kase którą daje teraz innej za ciupcianie :D

Gość to jak wróci zapytaj
"on na to, że wszystko ma swoje przyczyny, ze musze poszukac ich w sobie" może tak zrób? zastanów się, czy kłopoty w Waszym związku nie wynikają z tego, że to Ty coś robisz lub czegoś nie robisz.

Gość balonowa dammaa
niektore komentarze będę ignorować

Gość balonowa dammaa
jak wroci to pewnie bedzie tak zmeczony ze od razu pojdzie spac

Gość taka cisza, czyli wrócił???

Gość Ben__
jak to przeczytalem , to nie wierze ,ze mozna byc z kims 2 lata i nie calowac sie , nie mowic kocham... .jak to ? wytlumacz mi prosze jak to moglo sie stac ? co ? mowil ze nie lubi sie calowac ? nie czuliscie takich potrzeb ? slowo kocham pozostawie bez komenta. Tylko go nie uderz chocby nie wiem co ,chyba ze pierwszy Cie uderzy, w koncu nie masz gdzie isc narazie , a dal Ci do zrozumienia , ze to koniec wiec wez pod uwage ze dopoki sie nie wyprowadzisz , czyli to moze byc jakis dluzszy czas , to bedziecie musieli mieszkac pod jednym dachem. Pogodz sie z tym ze to the end waqszego zwiazku i czas isc do przodu. Sa takie kredyty studenckie ,ze jak ktos studiuje to bank udziela kredytu , kiedys to bylo 500 pln miesiecznie i trezba to zaczac oddawac w rok po zakonczeniu studiow. Absolutnie nie rezygnuj ze studiow .

Gość Ben__
i porozmawiaj z nim powaznie , moze cos w stylu ,ze zdajesz sobie sprawe ze to koniec i ze masz sie wyprowadzic , bo on nie chce z Toba byc , a nie chcesz mu przeszkadzac , a w koncu studiujesz i dziennie i zaocznie, nie pracujesz , ze nie stac Cie na mieszkanko i czy jeszcze mozesz u niego mieszkac jakis czas zanim sobie czegos nie znajdziesz, nie ogarniesz sie z kaską , i ze 2 lata ze soba byliscie i ze nie byl obojetny, ze Twoje uczucia dalej nie wygasly i czy moglby przynajmniej nie przyprowadzac do mieszkania innych dziewczyn dopoki jeszcze tu jestes , przynajmniej kiedy jestes w mieszkaniu i skoro napisalas ,ze jest taki dobry to chyba to zrozumie i sie zgodzi . Zobaczysz co powie... . " Jesli cos kochasz, to pusc to wolno.. jesli wroci - jest Twoje, jesli nie - nigdy nie bylo... "