Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moda90

Pamiętacie mode z lat '90?:D

Polecane posty

Gość ...ot...co....
a koszule flanelowe pamietacie, to byl najwiekszy hicior:D

Gość moda90...
pamiętam gumę donald! :D były w niej takie mini komiksy,zbierałam to a giełdy z karteczkami hahahaha popłakałam się ze śmiechu jak to leciało sie szybko z segregatorem

Pamiętam karteczkowe giełdy, dzwony, legginsy, ja miałam długą bluzę z Myszką Miki w podstawówce :) bajer było

Gość jak byłam dzieckiem, to na poc
albo takie bluzy gdzie pół bluzy, np dół i rdół rękawów był z materiału innego koloru? porażka po prostu hahahah

Gość moda90...
a pamiętacie co chłopacy mieli takie koszule a'la dżins,ale to do końca dżins nie był, :D

Gość ... ja .....
A pamiętacie plastikowe szpilki? Ha! Zawsze o nich marzyłam, ale nie miałam takich :P

Gość ...ot...co....
pamietam wielkie, szerokie katany, bulzy dzinsowe, albo dziury w dzinsach na kolanach, ktore sama sobie robilam bo to bylo trendy :)

pamiętam te a'la dżinsowe koszule, koszule flanelowe w krate, getry z lajkry:) miałam takie czerwone:) buty na koturnie, t-shirt z backstreet boys miałam taki biało czarny :D a pamiętacie dla dziewczynek były takie niby bluzki a na biodrach kończyły się taką krótką "spódniczką" falowaną, przeważnie z nadrukiem barbie :D Kurtki zawsze za duże! Oczojebne obcisłe topy, albo bluzki letnie takie z frędzlami na rękawkach i przy pasie :) Ooo matko co to za wiocha była :D

Dżinsy zawsze proste, żadne tam dopasowane, później pamiętam wszystkie laski w szkole biegały w czarnych dzwonach:) Albo jak były dyskoteki szkolne, to seksowne znaczyło obcisłe:) Byle co, byleby było obcisłe i krótkie, krótkie topy z odsłoniętymi brzuchami, obcisłe spodnie, buty na koturnie:) Matko kto by wtedy pomyślał że jakieś tuniki będą modne :)

Gość przecież ta moda powraca
czy wy tego nie widzicie, leginsy, spodnie rurki, długie swetry, może troche inaczej uszyte a jednak podobne bardzo

Gość ja tam zawsze zbierałam
zbierałam karteczki, nawet mam je do tej pory :classic_cool: jakby ktoś chciał to mogę się powymieniać :D:D co do bluzki z falbanką na biodrach to miałam taką szarą na długi rękaw z sarenką bambi buahahaha :D:D:D ejjj a pamiętacie adidasy na koturnie ze świecącymi piętami to dopiero wiocha :D:D:D

hahaha albo jeansy z podwyższonym stanem tak do pępka i bluzka taka żeby brzuch odsłonić :D i obowiązkowo kitka na czubku głowy :classic_cool:

no jasne że powraca, ale to już inaczej jednak wygląda.. jakbyś wskoczyła w taki sweter sprzed 20-stu lat, a taki współczesny od razu byś zobaczyła różnicę.. aaaa pamiętacie poduszki w tych swetrach i w bluzkach damskich?? matko moja mama miała we wszystkich bluzkach i swetrach te poduszki powszywane, pamiętam jak raz szłam na rozpoczęcie roku i nie mogłam znaleźć swojej białej bluzki, to wzięłam taką najmniejszą mamy i na szybkiego jeszcze odpruwałam te poduszki, bo człowiek wyglądał w tym jak robot:D

najgorzej jak bluzka była biała cienka i prześwitująca, a poduszki pożółkłe haha :D:D do tej pory mam taką bluzkę w szafie:P

Gość persefonae
Świecące adidasy :D :D koleżanka takie miała i szpanowała na całą szkołę :D

zbierałam kasztany, robiłam z nich ludziki i grałam z nimi w klasy, raz chciałam zjeść kasztana to okazało sie że to bobek psa który załatwił potrzebe na trawniku pod kasztanem

Gość moda90...
hahaha pamiętam te poduszki hahaha

a pamiętacie te takie duuuuże plastikowe okulary dla dzieci na pół twarzy :D:D:D do tej pory mam je w szufladzie :D

Gość ja pamiętam jak moja mama
nosiła długie lużne koszule i do tego pasek, teraz też są modne paski do luźnych koszul, tylko fakt trochę inny fason, a i buty na koturnie też są przecież modne teraz

Gość moda90...
a pamiętacie czarodziejkę z księżyca, dragon bull, power rangers, żółwie ninja haha :D

albo yataman :D

Gość moda90...
albo na dyskotekach szkolnych panowało disco polo, makarena, haha

SłonecznikówSto własnie pisałam o tym-byle co aby obcisłe i krótko he he koszule flanelowe też pamiętam,był u mnie w podstawówce nawet specjalny sposób ich noszenia byly też bluzy-pól bluza,pól koszula w krate no i hicior u chłopaków-falcony(oczojebne adidaski) i takie szerokie bigstary he he

Gość nbf;vhjaifj
pamiętamy, hanna montana, witch, harry potter i inne tam sie przy nich chowają :) ja miałam fioła na punkcie naklejek z żółwiami ninja

ja tam pamiętam spice girls, całą wycieczkę raz z dziewczynami śpiewałyśmy "wannabe" :D karteczkami też wymiana szła na ostro na przerwach:) albo takie plastikowe sandały do wody się nosiło:) ale jak sobie te poduszki teraz przypomniałam, to mnie najbardziej rozwala:D

Gość moda90...
a pamiętacie jak był jeszcze RTL7 i po dragon bull leciało: czy boisz się ciemności? Haha jak to oglądałam to czasem pelno w gaciach miałam

Gość a spódniczki lambady
albo plisowanki? jakie seriale wtedy oglądałyście oprócz mody na sukces? bo ja oglądałam żar tropików, gliniarz i prokurator, niebezpieczne ujęcia pamiętacie to?

albo broszki przypinane do swetrów :D

pamiętam te pół bluzy pół koszule! z kapturem koniecznie :D albo jak się dziury robiły w ubraniach, to się szło do pasmanterii i kupowało łatki, i potem mama przyszywała na spodniach to truskaweczkę to słonika :D