Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moda90

Pamiętacie mode z lat '90?:D

Polecane posty

Gość G.xx
No a jak!!! Mialam ich miliony. A tamagudzi?? czy jak to tam lecialo pamietacie?? Te zwierzatka??

Gość moda90...
a pamiętacie makijaże kobiet z tamtych lat? Haha różowa pomadka, błękitna kredka do oczu albo zielony cień na powiekach haha

Gość biał magnolia
Sorry, to były zakrętki z wypukłym wieczkiem, nie kapsle :D

Gość G.xx
ja pamietam te biale szminki. Kazda dziewczyna w klasie palowala usta biala pomatka

Gość moda90...
pamiętam te nakrętki! Haha kurde tamagoczi! Miałam takie w kształcie łapki i było tam 9zwierzątek, w tym kosmita, mama kupiła mi na ruskim rynku haha

Gość G.xx
Dzieki wszystkim usmialam sie. Fajnie bylo powspominac. A teraz ide spac, bo jutro do pracy, alez to dorosle zycie nudne jest. A tak chcialam byc dorosla :P

Gość uhgbuhgbubgu
frugo to jeszcze nie tak dawno było szkoda że już nie ma zeszyty z durnymi pytaniami, pamiętniki do wpisywania kiedyś wszyscy jechaliśmy na tym samym wózku, teraz są biedni i bogaci pamiętam tamagoci kiedyś na geografii zawieźć zwierzaczka do lekarza i dostałam uwagę za to, ale piesek przeżył:P

Gość G.xx
No wlasnie, wszyscy bylismy jednakowi, ganialismy w tych samych lapasach i wansach i bylo dobrze. A teraz........

Gość moda90...
G.xx dobranoc:) kurde a ja to od tamagoczi byłam uzależnona haha albo gry na pegazusie i mario bros :D

Gość G.xx
Ale pamietajmy, ze terazniejszosc tez kiedys bedzie sarymi dobrymi czasami ;)

Gość moda90...
tak to prawda,obecne czasy też będziemy wspominać.... Ale to dziecinnstwo :) chciałabym cofnąć czas

Gość moda90...
a pamiętacie jak np miało się pamiętnik i ktoś np zaginał róg karteczki pisał: sekret, a jak zaglądałeś to pisało np nie otwieraj tej karteczki,bo ci spadna majteczki haha

Gość biała magnolia
Albo taka kolorowa sprężyna do zabawy :D, kolorowe piórniki na magnes i grube kolorowe okładki na zeszyty i książki z białym rysunkiem i jakimś motywującym napisem dla ucznia :D, pachnące gumki do mazania, można było przyjść w dresie do szkoły bez obciachu :classic_cool: progamy dla dzieci: Ciuchcia, coś tam o mamie z tym misiem i lalką, Domowe przedszkole, Pan Tik tak,Ziarno, 5-10-15, Ale heca! na regionalnej o takim Andrzeju okularniku i jego klasie, bardzo to lubiłam :)

Gość moda90...
jak wam się coś przypomni to wpisujcie. Jutro poczytam:D dobranoc kampa...raz...dwa...trzy.... Skisłeś! Haha :D

Gość toniejabylamewayeeeah
wylew tych zeszytow z beverly hills 90210 :D mialam kiedys taka koszulke pomaranczowa z Ronaldo :d plakaty, bransoletki z muliny, pegasus, takie wafelki nie pamietam jak sie nazywaly, z takimi flagami wyscigowymi... pyszne byly :)

Gość melinebelinea
ja pamiętam jak to kiedyś się czekało na niedziele i puszczali rodzinne filmy a na wieczorynke leciały np gumisie lub cheap i deal:). W sobote natomiast były na jedynce bajki walta disneya i oglądałam alladyna - araabska noooc,jak arabbski dzieeń ;)

Gość melinebelinea
przypomniało mi sie w tamtych czasach słuchałam tez modern talking (brunet i blondyn śpiewali) i z moja siostrą zaklepalysmy sobie: ja czarnego ona blondyna i miałam nagrany ich teledysk na kasete video i jak pokazany byl czarny,to szybko wciskalampauze i dawałam mu buzi (czyli cmokałam telewizor) jak był blondyn to stop i siora cmokała:D hehe

Gość podnosze454681868
bo temat swietny

Gość a nikt nie wspomniałam
o kamizelkach dżinsowych :D

Gość przypomnialy mi sie
te tęczowe sprężynki (ktoś już tu wspomniałam) puszczało sie je w szkole ze schodow, to był szał :D tamte lata kojarzą mi się z 'wąsami' - wtedy było wiecej panow 'z wąsem' moj tata miał, jego koledzy też :D

Gość moda90...
hej od razu napisze co mi się jeszcze przypomnialo haha pamiętacie jak kobiety w tamtych czasach zakładały dres ortalionowy np fioletowy,różowy i do tego buty na obcasie buahaha :) a osoby,które sluchaly metalu nosily rurki czarne dżinsowe

Gość przypomnialy mi sie
co do muzyki,to ujawnilo sie disco polo a ja najczesciej sluchalam smerfnych hitow i natalii kukulskiej i jej przeboje: puszek okruszek,co powie tata itd ;) to byl hit

Gość uhgbuhgbubgu
bo fantazja fantazja bo fantazja jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego:P albo: czy ktoś widział dziubdziuba gdzie się podział dziubdziub?:D

Gość uhgbuhgbubgu
i ulica sezamkowa ale wersja amerykańska!!!! Polska była do kitu

Gość moda90...
a wasze mamy miały moherowe swetry? :D boże jak oglądam kasete video z występami z przedszkola,to zawsze mówię mamie,ze teraz lepiej wygląda mając 47lat niz 19lat temu kiedy miała 28lat. Te fryzury,ubrania dodawały kobietom więcej lat:)

Gość moda90...
ulica sezamkowa! Obowiązkowo oglądałam! Super to było! I oczywiscie wersja amerykańska była the best:D

Gość uhgbuhgbubgu
chyba wtedy jeszcze sianowate włosy były modne (trwałe) mieliście ulubionego bohatera z ulicy sezamkowej? Moim był Oskar-ten co mieszkał w śmietniku-ten to miał charakterek:P

Gość moda90...
hahahaha ja też lubiłam oskara ze śmietnika i ciasteczkowego potwora!!:D