Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moda90

Pamiętacie mode z lat '90?:D

Polecane posty

Gość Ars Neo
moda90 - te skladaki to do dzis jezdza:D Ja na komunie dostalam juz gorski, niestety skradziono mi go:( Ale jak ktos mial rower na podworku, a zwlaszcza BMXa to niesmiertelny tekst - "DASZ SIE KARNAC??":D

Gość asia1985...,
lilianka przypomnialas mi smoczki, byly plastikowe w roznych kolorach. A i weszla moda na srebrna bizuterie. Masa srebrnych czy posrebrzanych, duzych pierscionkow na palcach i kolczyki koleczka, najlepiej kilka. Zloto bylo obciachowe. Posciagalam wtedy zlote kolczyki z czerwonym oczkiem, ktore dostalam od babci :)

Gość moda90...
zjadam literki bo szybko pisze,chodziło mi o rowery składaki

Gość moda90...
albo naszyjniki z rzemyków haha albo naszyjnik z imieniem :D a teraz padniecie! Haha pamiętacie taki naszyjnik złamane serduszko! Drugą połówkę można było dać komuś bliskiemu haha

Gość Lili86
a takie kolorowe kulki na szprychy w rowerze? brzęczały gdy się wolno jechało, gdy szybciej juz nie :)

moda90 - mam do dziś taką połówkę serduszka z napisem Best Friends. Drugą miała moja przyjaciółka, zresztą obecna - ciekawe czy jeszcze ma.

Gość śmiejecie się z tej mody
wspominacie z sentymentem ato teraz wszystko wraca znów modne

Gość moda90...
kulki na szprychy! To był czad :D

Lili 86 - pamiętam:) A pamiętacie takie sznurexczki we włosach - brało się kosmyk włosów i się owijało muliną różnymi kolorami:) Potem zazwyczaj się to obcinało. Albo takie plecionki na rękę - wiązało się supełki z muliny:)

Gość moda90...
pamiętam też takie bransoletki na łańcuszku z taką blaszką i na tej blaszce był jakiś napis:D

Gość moda90...
lilianka pamiętam to haha :D

Gość asia1985...,
Raz byly modne takie kurtki zimowe z kapturem i z napisami na plecach. Byly chyba zawsze dwukolorowe. Dolna czesc kurtki byla w innym kolorze i gorna w innym. Moja mama nosila w latach 95 - 98 kurtke z mikrofazy i kamizelki robione na szydelku. W ogole wszystko wtedy bardzo sie szanowalo. Pamietam jak kolezance z klasy zginelo pioro kulkowe i jaki alarm byl podniesiony z tego powodu. Ona plakala bo pioro kosztowalo 6 zł i mowila, ze mama drugiego juz jej nie kupi. Kazdy mial jedno pioro, jeden olowek, zestaw cienkich mazakow na caly rok i sie strzeglo tego jak oka w glowie :)

Gość BuHaaaaaaahaha
pamiętam jak była moda na żółto niebieskie kurtki :D pamietacie? haha

Gość moda90...
ja też pamiętam,że w tamtych czasach w zimę śmigałam w nausznikach :D różowe w takie ciapki czarne teraz też są nauszniki widziałam w pepco,ale nie są aż takie popularne jak kiedyś

Gość moda90...
do buahaha ja miałam żółto niebieską z rybką z ości i napis FISHBONE HAHAHAHA

Gość moda90...
a ten napis fishbone na tej kurtce był na plecach Oczywiście mama tą kurtke kupiła mi chyba ze 3rozmiary większą. Nie wiem czy liczyła że bede w niej chodzić ze 3sezony? :D

Gość moda90...
a apropo tej kurtki to mój brat miał taką samą :D tylko kolor niebieski był ciemniejszy. Wyglądaliśmy jak bliźniaki,buahaha

Gość moda90...
kominiarki pamiętam wspominałam o nich :D miały taki wielki pompon jeszcze

O. przepraszam nie doczytałam że już o nich wspominałaś. A pamiętacie takie komplety czapki i szaliki z Kangurkiem w różnych kolorach z 3 paskami wkoło głowy?

Gość 1982R
Jeszcze pamiętam modne były lakierki w różnych kolorach ja miałam czerwone;-D

Ale świetny temat....matko jak ja bym się chętnie czasem wróciła do tych lat:) to były czasy a pamiętacie a propos lalek barbie jak ubranka dla barbie właśnie trzymało się w takim plastikowym opakowaniu po kakao? Ja to piamiętam jeszcze z przedszkola.

Gość bardzo fajny temat
:-D

Gość tak modne byly
rzemyki z nakladanymi lieterkami, ktore tworzyly imie ;DD spodniczki falbanowki, pozniej juz golfy z ktrotki rekawem, spodniczki z rozcieciami z bokou/ow

Gość pamietam picie w woreczku
ze sklepiku szkolnego

Gość moda90...
pamiętam lakierki haha i do tego podkalanówki rajstopowe:D lakierki miałam czerwone,czarne i białe z kokardkami na czubkach :D

Lakierki oczywiście też miałam, czarne z jakimś kwiatkiem...a jeszcze pamiętam ale to trochę wcześniejsze dzieciństwo (przedszkole, wczesna szkoła) że nosiło się podkolanówki i zwijało się je w takie ruloniki do kostki:D