Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dnldnedlkendewldwedwed

Rozstanie z facetem

Polecane posty

Nie wytrzymuje już . on często jest dla mnie chamski , nie taki jak powinien być , nie czuje sie przy nim kobietą czesto , ma głupie gierki swoje.. mam dość . Do tego zaczął krytykować mój wygląd ostatnio ,a tego już nie zniosę. Dojrzałam do tego ,że musimy się rozstać.. Boli bo go kocham ,ale nie mam innego wyjścia :( Czasem jest miły ,ale co to zmienia? i tak będą znowu takie dni ,że będzie chamski ,że będę sie przez niego denerwowac ,a może będzie i coraz gorzej. Trudno było dojrzeć do tej decyzji

Nie wiem kiedy mu jeszcze o tym powiem ... może już w tym miesiącu..Wytrzymałam już i tak tyle nerwów ,tyle upokorzeń.. więcej nie zniose tego

rok. znamy się ponad rok. Nie wytrzymam tego po prostu

wcześniej o to jakoś walczyłam , starałam się.. a jeszcze nie wiem czy nie jestem z nim w ciązy mam nadzieję ,że nie

zostaw go... dla takiego nie warto swoich nerwow psuc i do tego wypalasz sie cosraz bardziej w srodku.... Bylam kiedys w jeszcze bardziej toksycznym zwiazku nie potrafilam odejsc przez prawie rok pozwalałam sobie "pluć w twarz" ale caly czas jednak nie chcialam odejsc pozwalałam na to cale zlo... kiedy sie zdecydowalam bylo mi ciezko ale z czasem zrozumialam jaki wielki krok zrobilam ku wlasnej lepszej przyszlosci. pozniej po pol roku mialam zwiazek krotki 3 miesieczny ale obecnie mam wspanialaego faceta z ktorym chce spedzic swoje zycie. i Tobie sie uda tylko zrob ten krok....

On mi wogóle nie mówi komplementów poza tym, a kiedys mówił jak wyglądałam tak samo jak teraz bo nie przytyłam itd . No nie czuje się kobietą przy nim..nawet kochamy się rzadziej .. ostatnio jechał po moim wyglądzie. Żaden mój chłopak taki nie był. I tak tyle wytrzymałam ,że aż za dużo . Kocham go ,ale moje siły się wyczerpaly

nie ma co z takim kolesiem.. a co jak bedziesz po ciazy? wiadomo ze sie zmienisz.. to tez ci bedzie wrzucał :/? albo cie zostawi? ja bym uciekała od niego

wcześniej nie chciałam myśleć o rozstaniu. ale teraz doszłam do wniosku ,że nie da sie pewnie tego uratować. przynajmniej ja nie potrafię , nie wiem może inna dziewczyna poprostu będzie z nim inaczej postępowac i będzie inaczej ? Bo go trzeba ,,krótko trzymać" a ja nie mialam tyle sily żeby tak robić

wiem ze jest Ci ciezko ale pomysl chcesz tak dalej brnąc w to? to nie ma przyszlosci. zle sie czujesz przy nim. Na pewno nie tego oczekujesz od zycia by ciagle byc krytykowana.

Gość a ja powiem prawdę całą
A ja Ci gratuluję, że dojrzałaś do takiej decyzji. Bedzie bolało ale czas leczy rany i znajdziesz odpowiedniego faceta :) Ja kiedyś bardzo długo nie potrafiłam wyrwać się ze związku, w którym czułam się okropnie, ale w końcu sie udało, mimo iż jakiś czas cierpiałam to w końcu się podniosłam. A teraz jestem szczęśliwa ze wspaniałym chłopakiem :) Powodzenia!

tu nie chdozi o trzymanie na krotko. jesli facet jest taki ze nie widzi w swojej kobiecie calego swiata to nie jest warty uwagi, takiego faceta trzeba miec ktory straci glowe.... a zaufaj mi mozesz takiego miec.

On zwala wine na mnie ,że to moja wina ,że on mnie wyzywa itd. ale to go nie upoważnia wcale do tego,że np coś źle wg niego zrobiłam itd. mialam paru facetów i żaden ,ale to żaden się tak nie zachowywał.. A jak nawet jestem w ciązy to mu chyba nawet o niej nie powiem i sama bedę wychowywać dziecko. ale mam nadzieję ,że nie jestem

No na pewno będzie bolało już boli.. Bo jest jak jest. On na pewno jest pewny ,że ja z nim nie zerwę bo czesto do niego dzwoniłam itd ,ale się zdziwi

wiesz tez mialam taka syt kiedy wiedzialam ze to juz koniec myslalam ze jestem w ciazy... i wtedy juz wiedzialam jaki plan na to wszystko, ale za nic w swiecie nie chcialam dalej z nim byc, bo jaki przyklad dawalby dziecku?- zaden!:/ wiec Kochana rob test jesli mozesz i reszta juz pojdzie dobrze. Tylko musisz byc silna. Mozesz to przetrwać> tylko musisz chciec.

Zrobie ten krok bo jest coraz gorzej. Ostatnio,, przelal szalę goryczy" jak jego kolega przyszedł i zaczął się na mnie wydzierac przy nim . Jak ja go nie rzucę to on ode mnie odejdzie jak nie teraz to za rok , dwa pięć.. a co by było za pięć lat? chyba by mnie prał normalnie

tylko to boli bo mimo tego ,ze doszłam do takiego wniosku to naprawdę go kocham. Ale bardziej by bolało gdybym mu się np znudziła za 2 lata i by mnie rzucił dla innej

uwierz mi tez odeszlam ale kochalam... rozum mi podpowiedzial bo ja sie przy nim totalnie wykonczylam.... On teraz czuje ze ma Cie w garsci bo co by nie zrobil to i tak z nim jestes... dzwonisz, odzywasz sie... jak dlugo jestescie razem?

Rok. Tak on myśli ,że ma mnie w garści. pewnie nie spodziewa się wogóle tego co mu powiem..Bo on mi czesto wogóle robi łaskę ,ze ze mna rozmawia.. to jest jakaś masakra. Ja tez zrobiłam błędy powinnam go ,,tzrymać krótko" bo to taki typ.. mójego bylego np nie musialam krótko trzymać ,a i tak byłam przy nim można powiedzieć szczęśliwa. Tez się przy nim wykończyłam nieźle. wiesz ile ja razy płakałam przez niego? sama tego nie pamietam

jesli sie nie zawahasz to bedzie dobrze.... gorzej jesli bedzie chcial Cie przytrzymac przy sobie... moj probowal, sledzil, przysylal kwiaty do domu... ale ja bylam nieugieta i mialam racje bo on sie nie zmienil do teraz. wiec pokaz mu ze niestety ale na nim swiat sie nie konczy, czegos innego chcesz od zycia, stabilizacji i szczesliwej spelnionej milosci...