Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olka3112

gumka pękła

Polecane posty

No więc uprawialiśmy sex gumka nam pękła, ale nie było wytrysku wczesniej tez nie było, jest szansa zapodnienia ? Nie mam jeszcze regularnych miesiączek, ale tak na oko już nie mam około miesiąca.. jest jakaś szansa zapłodnienia ?

Gość jak dasz na imie bobasowi

Gość masło.maślane
szansa jest zawsze, moze nic sie nie stalo skoro brak wytrysku, ale miesiac nie masz i nie robisz z tym nic ? robilas test ? mialas tak juz kiedys ?

to znaczy miałam taki przypadek i nic się nie stało po tygodniu dostałam miesiączki. czytałam na jakimś forum, że dziewczynie ciąża obumarła w 6 tygodniu ciąży jaki jest tego skutek ?

Gość ewcia...................iiii
Myślę że to, nie jest ciąża tylko stres, ponieważ ciągle pewnie o tym myślisz i ci się miesiączka opóźnia.

Dzięki za wsparcie: ) no czesto o tym myśle.. Ale dla mnie to jest nie możliwe skoro nie było wytrysku a powolimu się zbierało ale wyjoł.

No to jak jest niemożliwe to życzymy udanej zabawy. A swoją drogą jak jest niemożliwe a on umie wyjąć jak sie mu zbiera to po cholerę tracicie kasę na gumki? A poważnie to pamiętaj raz na całe życie że jest możliwe i zawsze ja sie pieprzysz to możesz stać sie szczęśliwą mamusią nawet przy odrobinie szczęścia jak ta gumka nie pęknie. Więc jak nie dopuszczasz wizji przewijania kochanego bobaska to daruj sobie sex bo z takim podejściem szybko wpadniesz :D