Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uu[ppp

mąż okradł moich rodziców

Polecane posty

Gość uu[ppp

poradzcie co mam robic prawdopodobnie wpadl w hazard nie przyznaje sie do niczego ale wszystko wskazuje na niego ze ukradl te pieniadze i to duze pieniadze,co ja mam robic pomoc mu czy wszystko przekreslic i zapomniec o nim!! skrzywidzil moja rodzine!! co byscie zrobili???

Gość uu[ppp
dziekuje za pomoc

Gość z biciem w rodzinie bylo wiece
odezwu, wroc do sprawdzonych prowokacji 😴

hazar to nalog.Leczy go sie .Pytanie czy on chce to leczyc, czy dociera do niego, ze jest uzalezniony. Co Ty masz zrobic? Nie mam pojecia. Gdyby chodzilo o dziecko, powiedzialabym , walczyc do utraty sil o nie.

Gość uu[ppp
Elene chodzi o meza..nienawidze go za to co zrobil dlaczego ukradl czy hazard moze byc az takim gownem zeby doprowadzic do tego ze rani sie najblizsze osoby ze nie zastanowil sie nad tym ze robi cos strasznego?nie potrafie sie ogarnac z tym wszystkim i nie wierze ze to sie stalo tak mi ciezko....

Gość uu[ppp
czy mozna sie wyleczyc z tego jest to mozliwe?? ale ja i tak juz zaufania nie bede miala

moge sobie wyobrazic co czujesz. Wyobrazic te uczucia nienawisci, zlosci, agresji , rozczarowania i bolu. Kochanie, nie wiem jak postapic. Daj sobie odetchnac moze? W emocjach trudno jakies decyzje podejmowac. Moze najpierw z rodzina porozmawiaj jak oni do tej sprawy podchodza. Beda urzedowo starac sie o te pieniadze ? Co on chce zrobic w tym temacie? No i najwazniejsze -czy go kochasz i chcesz o niego zawalczyc, czy warto? Nie wiem naprawde co odpisac Ci :-(

tak mozliwe jest wyleczenie jak z kazdego nalogu :-) Ciezka praca uzaleznionego i morze cierpliwosci, zdecydowania u rodziny .

Gość uu[ppp
jak urzedowo sie starac o pieniadze..?? my nie zglaszalismy tego na policji..on sie nie przyznaje do niczego neiwiem czemu przeciez i tak wszystko wskazuje na niego..teraz nie umiem zadnej decyzji podjac za swieze to wszystko :(

Gość uu[ppp
odkad zamieszkal z nami ginely niewielkie kwoty raz sie nawet przyznal ze to on jak zginelo kilka zl...wiedzilaam ze chodzi na maszyny ale co mialam go przywiazac na smyczy jest dorosly ale ma umysl dziecka najwidoczniej,brak mi slow.powiedzcie gdzie mozna sie zglosic po pomoc w takiej sprawie

Gość kfsdo nvcr
A ja bym mu powiedziała, że skoro on mówi, że jest niewinny, to wzywamy policję, niech znajdzie złodzieja, no bo gdyby to on, to nie wzywalibyśmy może.

mysle, ze do psychologa dobrego.Sa za darmo na NFZ albo postarac sie o psychologa -terapeute prywatnie , kogos z polecenia. No i czy on chce i czy dociera do niego ta sytuacja?

Gość byle do przodu :)))
zgłosić na policje.... a potem leczyć. Nie ukrywać jego występków!!! Niech ponosi konsekwencje , bo nigdy się z tego nie wyrwie!!!! To straszny nałóg.

Gość Koniec zawsze bali
Jeżeli nie powiesz o wszystkim Swoim rodzicom i jemu co myślisz pociągnie to za sobą znacznie gorsze skutki, jeżeli on jest uzależniony od hazardu. Nie przyczyniaj się do jego nałogu a tając to, kryjąc go tak robisz. To jest jak alkoholizm tak samo trzeba postępować - REAGUJ OD RAZU. Kiedyś Ci podziękuje.

Gość uu[ppp
moi rodzice wiedza o wszystkim wkoncu to ich kasa zginela...na policje nie podalismy bo wkoncu za reke go nie zlapalismy to kto mu udowodni ze to on..? powiedzcie mi jak zrobic rozdzielczosc majatkowa?? bym nie byla potem ciagana za jego ewentualne dlugi..