Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pewna..:-/

Czy to milosc czy przyjazn?

Polecane posty

Gość nie pewna..:-/

witam wszystkie kobiety. mam dziwne pytanie.. a wiec mam chlopaka i mialam przyjaciela z ktorym bylam bardzo blisko. srednio mi sie podobal. Rozmawialismy o wszystki doslownie... pisalismy sms praktycznie przez caly czas. rozmawialismy dlugo wieczorami trwalo to kilka miesiecy a z wkoncu moj chlopak zrobil sie zazdrosny dowiedzial sie ze moj przyjaciel sie we mnie zakochal i kazal mi wybierac miedzy nimi wybralam oczywiscie chlopaka bo bardzo go Kocham. od tego czasu minely 4 miesiace a ja nadal mysle o tym przyjacielu... Ciagle jest w mojej glowie. i tu wlasnie jest moje pytanie czy to co bylo miedzy nami to tylko przyjazn czy cos wiecej bo sama nie potrafie odpowiedziec sobie na to pytanie.. i czy moj chlopak postapil dobrze karzac zerwac mi z nim kontakt?

Gość mala22222545
Popieram chlopaka chyba kazdy bylby zazdrosny. tak jak kolezanka wyzej uwazam ze Nie przyjaznie miedzy kobieta a mezczyzna bo i tak predzej czy puzniej konczy sie to zdrada...:) Moim zdaniem to byla milosc skoro po takim czasie ciagle o nim myslisz.:D

Gość mala22222545
Popieram chlopaka chyba kazdy bylby zazdrosny. tak jak kolezanka wyzej uwazam ze Nie przyjaznie miedzy kobieta a mezczyzna bo i tak predzej czy puzniej konczy sie to zdrada...:) Moim zdaniem to byla milosc skoro po takim czasie ciagle o nim myslisz.:D

Gość zjawiskowa1888811
raczej miłość... chłopakowi sie wcale nie dziwie bo to raczej naturalne ze chce miec ciebie tylko dla siebie ;]

"przyjaźń między facetem a kobietą NIE ISTNIEJE to wbrew naturze" Nie chrzań. Jak są przewidywalni i umieją zapanować nad swoimi popędami to jest TO możliwe.

Gość zjawiskowa1888811
No rozumiem ale on ja kochał wiec to chyba mało pomocna odpowiedz :)

,,Jak są przewidywalni i umieją zapanować nad swoimi popędami to jest TO możliwe.'' Pokaż mi takiego opanowanego faceta który nigdy mi nie zasugeruje czegoś więcej.....Faceta -nie geja.

Gość sanderkaaaa11222
Kazdy chłopak ktory bd chciał zdradzic dziewczyne bedzie mowił ze taka przyjazn istnieje bo czyms sie wyprzec musi :D

Gość werciaahh19901111
masz raacje Prażynka_87 naturalny popęd seksualny robi swoje :)

Gość ja równiez uważąm
zgadzam się z wami . Ja miałam takiego "przyjaciela" i jak się możecie domyślić skończyło się na kochaniu :) nie ma takiej możliwości aby facet bezinteresownie przyjaźnił się z kobietą - chyba że jest homoseksualistą :)

Gość istnieje przyjazn
wbrew pozorom tylko ze wiekszosc facetow mysli tą mniejsza glowa niz wieksza bywa 🖐️