Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noc z gwiadami

Ide na chrzciny.W co sie ubrać??

Polecane posty

Gość Noc z gwiadami

Nie mam pojęcia.Nie mam nic eleganckiego, więc muszę kupić.MOże mi podpowiecie.Coś w miarę rozsądnego cenowo .

Gość mieszkam
jeansy,biala koszula i czarna marynarka...to tylko chrzciny!!!nie ubieraj sie jak stroz w boze cialo bo obciach.

Gość denica
myślałam o jeansach, ale koleżanka powiedziała mi że to nie wypada to zwątpiłam..

Gość mieszkam
kolezanka...?nie sluchaj sie innych i ubierz sie w czym czujesz sie najlepiej.ja zawsze chodzilam w jeansach bo pasuja do wszystkiego.jakies buciki na obcasie,torebeczka i juz:)zreszta nikt nie patrzy jak sa goscie ubrani a po co kupowac nowe ciuchy na jeden raz!!!!!

Gość noc z gwiazdami/denica
Ta koleżanka to matka dziecka, której mam byc chrzestna:D No cóż chyba przeżyje jak przyjdę w jeansach :D jesteśmy jak siostry:)

Gość załóż spódniczkę krótką
i w kolorze fioletowym, czerwony golfik i niebieskie sandały a na głowę kapelusz z piór:) Ale będziesz gwiazda lalala:)

Gość noc z gwiazdami
wiesz,nie o to mi chodziło. Po prostu nie uczestniczę często w takich imprezach i chciałam się poradzić.Tyle. Ale oczywiście ktoś taki jak Ty musiał puścić złośliwy komentarz:P A poza tym takie spódniczki to nie mój styl:P

Gość A ja Ci autorko proponuję
żebyś po prostu poszła w dresie i w adidaskach. Co Ty na kochana?

Gość noc z gwiazdami
W takim stroju tylko na Sylwestra:P

Gość noc z gwiazdami
kochana :P

Gość Ty a jakbyś poszła w kaloszach
to czy ktoś by Ciebie wygonił? Do tego spodnie bojówy i jakaś bluzka i jesteś na chrzcinach matko chrzestna:)

Gość dżinsy absolutnie
nie pasują. Co prawda to nie wesele, ale również uroczystość wymagająca eleganckiego stroju, a nie dzinsów, w których chodzimy na codzień. Jeżeli dla kogos ubranie czegoś lepszego niż dżinsy to wystrojenie się jak stróż w Boże Ciało, to współczuję klasy i elegancji :p Ubierz dłuższą spódniczkę, jeżeli nie lubisz spódnic to spodnie,( ale nie dżinsy i inne sportowe), do tego bluzka/tunika/delikatny sweterek i będzie dobrze.

Kompletnie nie rozumiem czegoś takiego "To tylko chrzciny","To tylko komunia" itd. Jak Cię widzą tak Cię piszą ;) Nie chodzi o to byś ubrała się niczym pensjonarka -czarna spódniczka,biała bluzeczka z falbanką,żakiecik czarny,kok i okulary :D Ale w jeansach chodzi się na co dzień.Więc jak w jeden dzień ubierzemy spodnie z materiału,spódnicę czy sukienkę nic się nie stanie :)

Gość mieszkam
dluzsza spodniczka?????fuuujjjjjjj.ale przynajmniej bedziesz elegancka jak starsza pani:( zreszta dawno mnienie bylo w PL...ale widze,ze nic sie nie zmienilo:(

Gość mammmmmma
gwiazda to Ty bedziesz jak pojdziesz nago!

Gość Jesli nie lubisz spodnic
moze byc garnitur z krotka matynarka a pod zakiet jakis top.Albo spodnie materialowe "w kancik" z jakas bluzka koszulowa i ewetualnie na to jakis sweterek

Gość a moze?
a moze leginsy do tego ladna tuniczke z paskiem jakis zakiecik na to i polkozaczki ?

Gość dziękuję za porady :)
oczywiście te sensowne:)