Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda mi ciebie

moj chlop dzis rzekl

Polecane posty

Gość szkoda mi ciebie

" ożenie sie z toba, ale jak bede lepiej stal finansowo" dodam ze jestesmy razem od maja, mamy po 28 lat, i jest to pierwszy moj powazny zwiazek,nigdy nie bylam z kims tak dlugo:) czy to znaczy ze mysli o mnie powaznie?faktycznie malo zarabia, a ja jestem bezrobotna, zawsze gdy mamy się kochać to mu wyliczam ile kosztuje ewentualne utrzymanie rodziny. chocby ostatnia rozmowa. - masz pazdziernik jedziesz nawet na bazar i musisz kupic babie kurtke,buty,spodnie,bluze-300 zl minimum kupujac u chinola, sobie to samo(dla chlopa wiecej kosztuje) i dziecku... zdebial i przemyslal sprawe..moze to ja jestem za powazna,ale chcialabym zyc godnie, nie bogato,chcialabym sobie moc kupic jakas rzecz za 50 zl i nie przejmowac sie tym,ze nie starczy do 1. szukam pracy,ale czekaja mnie jesszcze studia podyplomowe :(

Gość Tomek-Warszawy...
no chyba ze ty bedziesz w domu siedziała a chlop bedzie zapierdalał 24 godz na dobe to moze byc ciezko

Gość szkoda mi ciebie
bede pracowala,ale gdy na przyklad jest dziecko, to co dalej?male zostawic w domu i co?

Gość balonowa dammaa
opipiałaś !! Facet jest po to, zeby utrzymywac rodzine. Na kiego chuuja ci taki, co nie zarobi na dziecko i ciebie ? Pytam sie...

Gość szkoda mi ciebie
ej no on jest w takiej sytuacji co polowa polakow zarabia ponizej 2 tyziecy i tyle,zeby zarabial mniej niz wszyscy... moze utrzyma, skromnie mozna zyc i powoli sie dorabiac tak jak wszyscy

No tak to w Polsce jest,jak nie znajdziesz sobie bogatego to ciągłą biedę będziesz klepać

Gość alonwa dammaa
a po chuja chcesz zaraz bachora saobie robic ???

Gość szkoda mi ciebie
a kto powiedzial ze chce dzieciaka, mamy gdzie mieszkac(polowa domu z moimi rodzicami)- nie jest zle:)

Gość do doopy
"opipiałaś !! Facet jest po to, zeby utrzymywac rodzine. Na kiego chuuja ci taki, co nie zarobi na dziecko i ciebie ? Pytam sie..." to w dzisiejszych czasach to tylko milioner by sie na meza nadawal. a co to sredniowiecze?jak jedno i drugie pracuje to lepiej sie stoi finansowo zawsze.

Gość szkoda mi ciebie
dwoje lepiej jak pracuje,mozna dac rade,nie?

Gość a tak
no pewnie,ze dwoje.Ja mam dziecko i obydwoje pracujemy.tyle,ze ja mam jeszcze to utrudnienie,ze nie mam rodziny pod nosek,ktora zaopiekowalaby sie moim dzieckiem.A ty piszesz,ze obok rodzicow mieszkasz.To zyc nie umierac.

Gość ja to bym raczej zapytała
Co dla niego oznacza "jak będę lepiej stał finansowo" bo może on uznaje, że jak będzie miał na koncie milion złotych - w takim trybie to się nigdy nie ożeni :D :D :D Więc wiesz... Dopytaj o co mu chodziło :D

Gość szkoda mi ciebie
kiedys bylo latwiej, on pracowal ona w domu, rodzina i obiad...dzis nieco trudniej

Gość a tak
no nie wiem czy bylo latwiej.bylo innaczej poprostu.Kiedys rodziny byly wielodzietne.Teraz wilodzietne zdarzaja sie rzadko.kobieta,ktora nie miala pralki,zmywarki,odkurzacza itp...i opiekowala sie szostka swoich dzieci--nie powiem,ze mialaby lepiej niz ta,ktora ma jedno dziecko i posyla ja do przedszkola,a sama idzie do pracy. bo wyobraz sobie jak masz robic pranie reczne calej rodziny...MASAKRA

Gość szkoda mi ciebie
no tak,ale jedno 3 letnie kolebotało kołyskę, a drugie powiedzmy 10 leciało po krowy,corka gotowala i matce pomagala, syn pomagał ojcu...itd nie to co te dzisiejsze leniwe gimnazja:)

Gość a tak
wiesz co?Moja babcia miala szescioro synow plus jedna corke:) zapierdol miala od rana do wieczora.Mieli ule,szklarnie,pola,kury,gesi,kaczki,kroliki,swinie,barzanty i nutrie:) mimo tych wszystkich dzieciakow roboty bylo od groma i czasu dla siebie praktycznie nie miala wcale.

Gość szkoda mi ciebie
takie czasy moja tez miala 6 dzieci i tak zycie mijalo,dzis te babcie radia maryja sluchaja:)

Gość to na bank prowooo
28 lat i nie pracujesz? to z czego zyjesz???

Gość emotikoneeeee
To prowokacja :)

"takie czasy moja tez miala 6 dzieci i tak zycie mijalo,dzis te babcie ...." Przyszło wam do głowy ż gdyby nie te babcie to byście teraz nie pisali tu tych smutów? Więc nie kpić! jak słuchają radia takiego czy innego to ich sprawa może jednak mądrzejsze są niż wam się wszystkim do kupy wydaje. Z szacunkiem do starszych się odnosić. A z tymi pralkami to trochę po bandzie pojechaliście o jakich czasach wy piszecie :( A przechodząc do autorki to współczuje twojemu facetowi :D Jak ty mu tak każdy stosunek umilasz wyliczanką i pieprzeniem o bachorze :D Co do twoich studiów to gratulacje niby wykształcona a nie wie że żadne studia nie dadzą ci pracy zrobisz 20 doktoratów i gówno z tego osoba w wieku 30 lat która nie pracowała a ma kilka stopni naukowych przegra zawsze z kimś kto pracował a ma mniej stopni naukowych. Wszystko po podstawie sięrobi PRACUJĄC a nie robi sięto po to by dostać pracę. Pracujesz kształcisz siei podnosisz kwalifikacje mając szansę na LEPSZĄ pracę. A nie studiujesz 15 lat i dostajesz super prace. Studia nie dają wiedzy potrzebnej do pracy a jedynie podstawę niezbędną do rozpoczęcia nauki wykonywania zawodu. A co do kiedyś i teraz... Wszystkie możliwe przesłanki mówią że kiedyś ludzie byli szczęśliwsi. A teraz stają się coraz bardziej zgorzkniali i ograniczeni. Czy mamy lżej niż kiedyś? Teraz też się dopierdala całe życie. Pytanie co lepsze tyranie na roli czy siedzenie w biurze i wieczorne telefony od szefa? Każdy kij ma dwa końce. Kiedyś trzaskało się drzwiami i firma była zamknięta teraz durne skurwiele potrafią w sobotę o 23 zadzwonić bo im dziecko płacze że grać nie może :D a jak się im mówi żeby poczekali do poniedziałku to ą święcie oburzeni bo przecież ja powinienem lecieć z wywieszonym językiem naprawić im wyłącznik dziecka :D I nie rozumieją że nagły wypadek to jak ktoś pisze pracę magisterską i ma ją oddać w poniedziałek a w niedziele mu komputer zdechł. A nie że dziecko nie może grać.