Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczko300

okropny mąż !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość oczko300

pozmianial wszystkie hasla - na allegro, na nk, na poczte, do konta, czy wasi mężowie tez tak robia i nie macie dostepu do nieczego ??? po co facet tak robi ???

Gość masia--sss
Mój tak nie robi, Twój jest jakiś głupi..

Gość malutka ośmiornica
Ukaraj go za to, nie rób mu loda przez miesiąć !

Gość oczko300
no debil, jak go znam to jak mu to powiem to zacznie sie awantura

Gość wnioskuje......
twoj widocznie ma cos do ukrycia.......zmiana hasla na nk i fb nie chce bys korzystala i sprawdzala konto. Moj tak nie robi, mam dostep do wszystkiego ale ja nie wchodze na jego poczte, nk, fb czy konto....mimo iz pieniadze sa wspolne

nasi faceci sa dorośli :) i zachowują się jak dorośli, a nie jak gówniarze z podstawówki

Gość oczko300
moj jest dorosly alke zachowuje sie jak dziecko, co ma mu powiedziec zebym tez miala dostep do wszystkiego,przeciez tu chodzi o zaufanie

Gość dfdsfsfsdgfdsf
a po co masz miec dostep do jego rzeczy? da ci jak bedzie chciał. nie rozumiem. jakas dziwna jestes i głupia. to jego sparawa. nie rozumiem cie. jestem kobieta ale dziwi mnie co piszesz, dziwie sie ze cie nie pogonił jeszcze.

Gość oczko300
nie chce wchodzic wszedzie i go sprawdzac tylko chce zeby mial do mnie zaufanie i nie ukrywal nic, i czemu blokuje mi dostep do naszych wspolnych pieniedzy. przeciez wydajemy je azem.

Gość na bank chce cos ukryc
moj tez tak kiedys robil i sie okazalo ze jednak ma jakas panienke ale ja nic nie mowilam udawalam ze nic nie wiem a sledzilam wszystko znalazlam w necie programy do odblokowania hasel i klikalam gdzie sie dalo:) zapomnialam hasla i takie tam az nie wytrzymalam po miesiacu i sie wyprowadzil

Gość dfdsfsfsdgfdsf
to ty miej zaufanie i nie wchodz. az mi sie cos robi, jaka ty głupia jestes babo. co ty myslisz ze ci sie nalezy by miec hasła do jego nk i fcaebooka? ja pierdziele. ile ty masz lat? 20??? w głowie sie nie miesci. jak ci bedzie chciał to ci da, ale nie MUSI NIE MA TAKIEGO PRAWA. ja pierdziele idiotka.

Gość oczko300
tez tak mysle ze chce cos ukryc ale nie wlaczajac juz w to nk i fb, to po co zalozyl nowe haslo na allegro i do konta , przeciez tam nic nie da sie ukryc

Gość saxsdsda
oj to badz czujna...ja mojego meza hasla tez znalam wszystkie, az pewnego dnia zmienil nagle...a mowil ze zapomnial i ze nie chce mu wejsc, ze cos z poczta sie porobilo i gg, okazalo sie ze ma panienke...ze flirtuje z kims..mowie serio.

Gość wnioskuje......
moze przez to ze latwiej mu zapamietac gdy jest wszedzie jedno a nie kazde inne

Gość na bank chce cos ukryc
allegro :P no moze kupuje jakies gadzety erotyczne do siebie i kochanki a co?:)

Gość Lady Marmolada :)
a po co Ci te hasła? nie masz swoich? a zaufanie gdzie???

Hasła dostępu są jak majtki: Nie trzymaj ich na wierzchu, nie pokazuj nikomu i często zmieniaj ;) Twój mąż zna się na rzeczy :p

Gość jfhwlihigl4
Znam wszystkie hasła męża, zapisuję je sobie zresztą w notesie bo ma krótką pamięć. Sama osobiście nie zaglądam mu na pocztę i też nie przeglądam jego rozmów na gg czy skype. Nie czytam też jego wypowiedzi na forach chociaż wiem że na jednym dużym jest moderatorem od 2 lat. Jakoś mnie to nie interesuję.