Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Kobiety mniej rozumne,rozumują na poziomie zwierząt,udowodnione naukowo

Polecane posty

Niestety prawda o kobietach jest straszna,kobiety rozumują na poziomie zwierząt i to jest udowodnione naukowo.Nadal jestem za tym aby im odebrać wszelkie prawa i ich jedynie zatrudniać je do prostych i nieskomplikowanych zajęć tak jak człowiek zwierzęta wykorzystuje,np.Osła czy konia. http://www.tvn24.p/1,251,8,73114153,189860999,9307714,0,forum.html

Gość co robisz na forum dla osłow?
Ryczysz?

Ona,nie obraziłem,po prostu takie są fakty,nauka to udowodniła.Ale myślę że płeć męska się nie obrazi jeśli kobiety nadal będziemy nazywać ludźmi.

Gość aquariuss
link nie działa, bo nigdy badań nie było. Kobiety są właśnie bardzo inteligentne... niestety :/

Fakty są również takie, że wyszukałeś jakiegoś bubla, wypocinę z internetu i przedstawiasz ją jako DOWÓD NAUKOWY. Troche powagi...naprawde

Gość seksowna kobietka
anonimowy post na forum nie jest dowodem naukowym albowiem nie spełnia kryteriów naukowosci. nie jest podparty teoretycznie ani udokumentowany empirycznie. tak napisałam, zebyscie wiedzieli co jest naukowe a co nie, a teraz spadam, zeby nie karmic najmniej wykwintnego trolla tego forumełe :o

Gość wódz dzielnych małp
Rybaku ja idiotki omijam dużym łukiem, jeśli jednak bardzo mi się podobają to spotykam się trochę z nimi i traktuję jak idiotki, one bardzo to lubią szukam inteligentnych, których jest trochę na Ziemi, tak jak bystrych mężczyzn, do których Ty się nie zaliczasz :D ty biedaku skrzywdzony :D

Gość wódz dzielnych małp
skąd wiemy, że to jest bubel? bo TY podałeś ten link po wielu Twoich wypowiedziach już wiemy ile warte są Twoje argumenty :D

Gość ale tuman :D sam pewnie
napisał ten komentarz na tvn i się nim posługuje jako dowodem albo napisał inny prowokator :D Nawet prowo nie wyszło bo nikt nie zaczął dyskusji. Widać z głupimi się nie dyskutuje :P

Myśląc tak na zdrowy rozum, to własnie mezczyźni myślą prosto i nie doszukują się nigdy drugiego dna, a to świdczy o ich ubogim mysleniu, w tym momencie nie chcę obrazic męzczyzn ale naprawdę tak jest...

Aha,jakoś kiedy pisałem na erotycznym to ludzie mieli inne zdanie co do moich wypowiedzi.Widać że na uczuciowym to gównie kobiety a na erotycznym faceci i pewnie stąd te rozbieżności.Jedyna kobieta która dokonała czegokolwiek w świecie nauki to była Skłodowska,inne kobiety nie mają żadnego dorobku naukowego.Ale pewnie też zaprzeczycie.

Gość nie no, dobrze napisał :))))
cytuję: "i ICH jedynie zatrudniać do prostych i nieskomplikowanych zajęć tak jak człowiek zwierzęta wykorzystuje,np.Osła czy konia." BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Ludzie są popierdoleni :D

Czarny Kobiecy Pazur-mężczyźni myślą prosto dlatego że to jest właśnie logika,my myslimy po prostu w sposób logiczny.Dzięki temu jesteśmy w stanie stworzyć szereg wynalazków,bo wszystko opiera się na prawach fizyki.Pamiętaj że jedyna nauka to fizyka a reszta to filalistyka.

Czarny Kobiecy Pazur-w tym masz rację ze facet musiał by sobie gumowe lalki kupić bo sama widzisz że koboety sa nam jedynie potrzebne do seksu i rodzenia dzieci,innych zastosowań przydatnych na tym świecie nie macie.Nadajecie się tyko do ruchania i rodzenia dzieci.

Rybaku, nie jest prawdą, że kobiety są głupsze, bo tak (niestety) zrozumiałam wasz topik, wiem, że nie wyobrażacie sobie życia bez kobiet, na nich spoczywa własnie cięzar całego życia małżeńskiego...to MY mamy gorzej w życiu, musimy się dla Was stroić, rodzic, mieć długie włosy, dbać o siebie, a Wy teraz dopiero widzę tego nie doceniacie...masakra... jestem zawiedziona ludem..populacją męską ale chodziłam do szkoły której patronką była skłodowska więc wiesz...

Gość do rybaka z bagien
Czytając Twoje wypowiedzi, widać iż nie jesteś człowiekiem zrównoważonym emocjonalnie, a do tego jeszcze dostatecznie oczytanym i wykształconym. Próbujesz dokuczyć całej populacji kobiet tylko dlatego, że czujesz że nie jesteś 100% facetem i w ten oto bezsensowny sposób chcesz to sobie zrehabilitować. Udaj się lepiej do terapeuty lub porządnego seksuologa a nie wypisuj bzdur na forum

Nie chcę burzyć Twojego dobrego mniemania na własny temat, Rybaku ale gdybyś zaglądał częściej do słownika, Twoje wypowiedzi wypadałby nieco bardziej wiarygodnie.

Gość NIE GADAJCIE Z NIM GŁUPIE
CZY NAPRAWDE NIE WIDZICIE ZE ON PROWOKUJE? PO CO MU DOKŁADACIE DO PIECA??

Gość do rybaka z bagien
Rybaku, jeśli jesteśmy przydatne tylko do seksu to może lepiej poszukaj sobie jakiejś kretowiny na wiosnę i w nią wpychaj swój........

Gość NIE GADAJCIE Z NIM GŁUPIE
:O ON JEST TU ZNANY Z TEGO, A TO JEGO 17438302 TOPIK I NA KAZDYM TO SAMO WIEC JUZ GO NIE PODBIJAJCIE NA MILOSC PANSKA

Czarny Kobiecy Pazur-Ale wy się stroicie po to żeby załapać bogatego meża i móc żyć materialnie na wysokim poziomie.Sex i wygląd to wasze narzędzie pracy,jedyna możliwosć żebyście mieli łatwe i materialne życie.Każda z was danie komuś dupy traktuje jak inwestycję w swoja przyszłość.Wiec wygląd dla was jest najważniejszy,od dziecka tylko o tym myślicie i tylko tym się interesujecie.Więc nie dziwota że się nie rozwijacie umysłowo.Wasz umysł jest po prostu na poziomie dziecka.