Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybak z bagien

Kobiety mniej rozumne,rozumują na poziomie zwierząt,udowodnione naukowo

Polecane posty

po pierwsze nie "...zebyście mieli łatwe życie..." tylko "...zebyście miały..." a po drugie strasznie prowokujesz, ale ja się nie dam, skoro wg Ciebie kobieta jest niepotrzebna to po co Ci staje na nasz widok, no chyba ze masz z tym jakieś problemy, czy nie?

Az strach pomyslec rybaku w jakim kraju zyjesz bo na pewno nie w Polsce. Tutaj nie ma takich kobiet - tutaj kobiety ciezko pracuja, awansuja przerozne stanowiska, dokonuja przekwalifikowania zakladaja rodziny, rodza dzieci, zmagaja sie z problemami dnia codziennego - sprzataja gotuja i utrzymuja dom, wychowuja dzieci, jak nie wychodzi to przezywaja rozterki, podnosza sie, bo kobieta jest silniejsza psychicznie od mezczyzny (i to jest udowodnione naukowo)

Gość nie ma pewności, że wrócisz
Przecież Rybak napisał, że kobiety są potrzebne do reprodukcji i prac porządkowych. Niektóre, jak na kobiety, są na tyle rozgarnięte, że ptrafią nauczyć się gotować. Ty, Czarny Pazur, jako technolog żywności, zapewne potrafisz także kulinarnie dogodzić mężulkowi.

Gość to świadczy tylko o tym
że kobiety wybierają głównie nieskuteczne metody jak podcinanie żył albo łykanie tabletek (żeby źle po śmierci nie wyglądać)

udowodnione jest naukowo rowniez to ze to kobieta rodzi dzieci bo mezczyzna by tego psychicznie nie wytrzymal, przede wszystkim mezczyzni maja nizszy prog bólu i sa psychicznie nieprzygotowani na doswiadczenia tego typu

Gość a kobieta rodzi dzieci
po ma macicę i jajniki :P

Mężczyźni to chyba głównie ze względu na anatomię i nie mogą rodzić dzieci.

kobieta znosi ból lepiej bo ma lepiej przystosowana psychikę czyli jest mocniejsza zyciowo co swiadczy o tym ze jest w wielu sytuacjach trzezwo myslaca! a co do samobojstwa - niestety mezczyzni ta metode wybieraja bo sa tacy inteligentni ze nie znajduja innej na rozwiazanie problemu

dokladnie - kobieta jest stworzona do rodzenia bo natura wiedziala co robi, facet by tego nie wytrzymal

Czarny Kobiecy Pazur i ona,żyję w Polsce i zauważyłem że w Polsce jest dużo sztucznych stanowisk typu:"kierownik do spraw niepotrzebnych",na takich stanowiskach są wył acznie kobiety które te stołki dostaja po znajomościach.Przyznaje że w polsce jest wiele kobiet które ciężko pracją fizycznie,choćby w supermarkietach,ale urzędnicze stanowiska są po prostu nie potrzebne i kobiety tam myśleć nie muszą ani nawet pracowac za bardzo tez nie muszą,no i dostają się tam po znajomościach,a do tego są bardzo nie miłe i nie kultularne. Czarny Kobiecy Pazur-Tak,kobiety mnie podniecają ale co to ma do rzeczy z inteligencją?Mówiłem już że one nadaja się tylko do ruchania. A gdyby kobiety miały takie mocne psychiki jak pisze Ona to zostawały by żołnierzami,a tak są robione sztuczne stanowiska dla zołnierzy koboet,żaden facet-żołnierz nie ma dobrego zdania o kobietach-żołnierzach bo po prostu siadaja psychicznie.

Gość do rybaka z bagien
Coś sobie pomyliłeś bo to właśnie facet rozwija się do trzeciego roku życia, a potem tylko rośnie, a ty jesteś tego najlepszym przykładem!

"Tego nie wiem czy nie wytrzymałby porodu." Polecam film "Junior" do obejrzenia.

Ona-Meżczyźni popełniają samobójstwa bo maja takie cos jak honor,kobieta brak honoru.Sam chce odejść z tego świata z honorem a nie zdychać jak pies pod płotem.Po prostu wszyscy co mieli honor to popełniali samobójstwa.

Gość istota bezpłciowa
ja sie nie wypowiadam

Rybak - naprawde honor jak skurwysyn zabic sie majac dane tylko jedno zycie, przy okazji opuszczajac rodzine, krzywdzac ja tym samym, nie rzadko opuszczajac zone i dzieci. To nie honor tylko slaba psychika. Oprocz tego podatnosc na stany depresyjne. Zgodze sie z tym ze wyzsze stanowiska czesto otrzymuje sie po znajomosci i wiesz co? dzieki temu one sa stabilne. I to niestety dotyczy zarowno kobiet jak i mezczyzn. I tak w Polsce po prostu teraz jest - najlepiej wlasnie po znajomosci, przynajmniej wiesz ze Cie szybko nie wypieprza i masz zapewniony byt. Nie zapominaj ze jeszcze trzeba miec te znajomosci, wiec trzeba obracac sie w kregu ludzi ktorzy dadza Ci taka mozliwosc. Trzeba umiec zagadac, pokazac sie z jak najlepszej strony itp

Czarny Kobiecy Pazur-Nie dawno z tego bagna wróciłem więc nie razie nie wracam.A sperma do głowy mi nie bije.Ale nawet cię rozumie ze szukasz wszelkich możliwych sposobów żeby mnie oczernić bo na pewno prawda cię mocno boli

Ona-A jeśli będziesz mieć raka i lekarz powie ci że zostało ci pół roku życia gdzie nie będziesz umieć się ruszyć i będziesz powoli umierać.Więc co zrobisz?Przecież to tylko kłopot dla rodziny i ogromny ciężar dla niej.

Ona-Mylisz się,żeby zdobyć wysokie stanowisko to trzeba wywalac cycki na wierzch i dawać porządnie dupy.Niestety faceci tego nie umieją i dlatego nigdy stołka po znajomości nie dostaną.

Rybak twoj styl wypowiedzi podchodzi pod manipulacje. WIdac to m. in po selektywnym wyborze zdarzen, wygodnym doborze sytuacji. Owszem są i takie, ktore opisales (jak np awans poprzez lozko) ale Ty opisujesz jakby to byla norma - powszechna sprawa. Przykladami z zycia, z prasy, z KAFETERII rowniez moge ci zarzucic i co z tego skoro wiem ze w zyciu bywa i tak i tak i z mezczyznami rowniez. Jesli masz z tym jakis problem proponuje specjalisty ktory pomoze Ci obiektywnie oceniac rzeczywistosc

Gość nie ma pewności, że wrócisz
Rybak, daj spokój. Nieustanne wypominanie kobietom ich podrzędnej wobec mężczyzn kondycji intelektualnej, jest niehumanitarne. Kobiety rodzą dzieci, gotują, sprzątają i wykonują wiele innych zajęć, których mężczyźni wolą unikać. Większość kobiet z oddaniem służy mężczyznom, swoim panom, oczekując w zamian tylko akceptacji i pochwały. To dzięki takim kobietom mężczyźni mogą poświęcac czas swioim ulubionym zajęciom albo oddawać się słodkiemu lenistwu. Tylko feministki sprzeciwiają się kobiecemu przeznaczeniu i próbują bezczelnie zająć w świecie pozycję przynależną mężczyźnie. Z oczywistych powodów nie udaje im się to i dlatego zachowują się tak agresywnie i hałaśliwie. Podsumowując, znajdź sobie, Rybak, normalną kobietę, która zna swoje miejsce we wszechświecie i pragnie służyć mężczyźnie, odpowiednio ją nagradzaj, by się nie zniechęciła i delektuj się spokojnym i wygodnym życiem, a feministki omijaj szerokim łukiem. Wystarczy im piekło, które same sobie stworzyły w wyniku kwestionowania odwiecznego porządku świata.

Ale baby to kurwy i materialistki.Jedynie to mężczyzna może być w życiu szczęśliwym będąc samotnym.Pojęcie "szczęśliwy z kobietą" nie istnieje.A ten co mówi że jest szczęśliwy to po prostu duma i honor nie pozwoli się mu przyznać ze popełnił błąd.Większość zwierząt( 95%)nie wiąże się z samicami i z nimi nie żyje.Do samic idą jedynie podczas okresu płodnych,tylko poruchają sobie i znów wracają do swojej samotności.A natura wiei najlepiej co jest dobre dla człowieka. Ona,dlaczego jak ci braknie argumentów na moje tezy to od razu krzyczysz że manipulacja czy coś w tym stylu.Innym kobietą jak braknie argumentów to od razu wyzywają od debili itp.Po prostu najlepszą obroną jest atak a szczególnie jak się nie ma tezy na obalenie moich argumentów.

Gość swójchłop
Rybak zwal gruchę wreszcie... Nie zaśmiecaj tego forum... Jaki palant.

Gość ...()...
pojecie - SZCZESLIWE FORUM BEZ RYBAKA - ISTNIEJE :p