Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alllalllallla

Forum dyskusyjne

Polecane posty

Gość Alllalllallla

Witajcie. Chcę założyc forum dyskusyjne, jak wiadomo jest ich wiele... Mam jednak pewne doświadczenie w innego typu stronach. Forum oczywiście inne od kafeterii, ale wiem, ze na początku nikt nie będzie zaglądał ze względu na mały staż i postów. Zastanawiam się, czy na początek założyc forum na hostingu darmowym np. 1gb bez reklam (znam taki) czy płatnym o większej pojemności bez reklam? Czy orientuje się ktoś ile ogólnie miejsca zajmuje forum typu kafeteria, forumowisko itd?? I drugie pytanie, co Was najbardziej denerwuje w tego typu forach? Mam swoje odczucia względem takich które odwiedzam, ale nie wiem czy inni też tak mają. Oraz czego Wam brakuje na takich forach? Czy na początek warto ogłosic jakiś konkurs, że np. kto napisze pierwsze iles tam postów dostanie nagrodę? Z góry dziękuję i proszę o nie wyzywanie typu "bierze się za forum a nie wie jak zrobic". Mam pomysł na zarys, dziedziny i inne od innych for różności ale opinie innych się przydają. Zwłaszcza jeśli są cenne :)

Gość ajw284
bierzesz sie za forum a nie wiesz jak robić

Gość Alllalllallla
Każdy od takich pytań z pewnością zaczynał

spróbuj najpierw od darmowego forum - zobaczysz jak to wszystko działa, nabierzesz potrzebnego doświadczenia bez ryzyka ;p a fora takie jak kafeteria zajmują na pewno bardzo dużo miejsca, poza tym muszą stać na mocnych serwerach - zobacz ile tu jest postów pisane w każdej minucie ;) powodzonka ;p