Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lala89k

kolejny cykl, starania na 2011 rok

Polecane posty

kto jeszcze się dopisuje? :) Jest to mój piąty już cykl starań o maleństwo. Tabletki odstawiłam 5 miesięcy temu i od tamtej pory staramy się - ale zawsze kończy się tym samym czyli okropną @. Nie wiem co jeszcze możemy zrobić. Cykle mam 30 dniowe. Ostatnią miesiączkę miałam 02.09. więc kolejna powinna przyjsc 2.10 do tej pory nic. A byłam pewna że przyjdzie bo 2 miałąm wszystkie jej obiawy - nawet myślałam że dostałam - ale to był fałszywy alarm. Wiec 2 zrobiłąm test ciążowy ale wynik negatywny. :( smutno mi i podejżewam że nici z tego. Nie chce robić kolejnych testów i załamywać się za każdym razem. Nie mam objawów typowo ciążowych, tylko czuję że misiączka idzie a tu nic . Czy któras z was tez tak miała, że test ewentualnie mógł się pomylić ? Jak myślicie dziewczynki?? :* pozdrawiam

Gość luiza21
Witam. Czasami test może się pomylic, bo jest np. wczesna ciąża. Różnie to jest. Ja też się staram o dziecko ale dopiero 2 cykl.

Gość luiza21
2 lata to już długo. Czemu teraz tak ciężko jest zajsc w ciążę jak się tak bardzo chce.

luiza21. życzę ci powodzenia i trzymam kciuki. Ja myślałam że w ciążę zachodzi się bardzo łatwo i szybko - większość moich znajomych zaliczyłą wpadki - a ja chcąc nie mogę. fioletowy lakier tobie również życzę powodzenia i tych dwóch kreseczek. diząki za odp. zobaczymy co nam wyjdzie z tych naszych starań :*

luiza21 no dlugo dlugo al cóż zrobic mysmy z mezem odpuscili od jakiegos czasu przestalm liczyc wogóle bo itak co miesac przychodzi @ juz pogodzilam sie z ta mysla tak lepiej niz sie zadreczac kazdego miesaca :(((

lala89k, test mógł jeszcze nie wyjść pozytywny, powtórz go, a najlepiej zrób test z krwi. ja miałam objawy jak a miesiączkę - a tu ciąża :) test zrobiłam, jak się @ 2 dni spóźniała. robiłam późnym popołudniem i od razu wyszedł pozytywy. trzymam kciuki! będę to zaglądać jeśli można :)

Gość on30i
może idźcie się przebadać? zarówno Wy dziewczyny jak i wasz facet, aby zbadali nasienie. wyluzować też warto bo stres robi także swoje

Gość jestem na TAK..kiedys
moge sie przylaczyc?co prawda dopiero w nasemnym roku chce zaczac staranka ale chetnie z wami popisze:)

bo w nast roku wychodze za maz i chcemy tak na legalu hehe bedziemy juz na swoim :) dziewczyny czy Wy tez tak mcie ze juz imiona wymyslacie itp czy tylko mi tak bije hehe?

hej! ja też się dołącze jeśli można. My tak intensywnie staramy się ponad rok. Teraz robimy badania ja hormony wszystkie robie a potem mąż nasienie bedzie badał.

fioletowy lakier myslalam ze Tylko ja tak mam hehe mi sie podoba dla dziewczynki Lena a dla chlopca szymon albo aleksander

fioletowy lekier trzymaj sie:)do uslyszenia

jest tu kto?

a masz pewnosc ze to nie ciaza?

jestem na TAK.. no mialam okres wiec ciaza raczej odpada troche jak tam mocno przycisne to mnie piersi przy pachwinie bolą zreszta jakos w to niewerze ze to jest ciąza musialbym zobaczysz to bym moze uwierzyla

kochana wszystko mozliwe kobety w pierwszych 3 miesiacach czesto myla okres z plamieniem i przykladem jest moja kolezanka.radzre Ci zrobic test bedziesz wiedziala na czym stoisz

jestem na TAK..kiedys wiem ale jakos wydaje mi sie ze to nie jest ciąża jakos poprostu w to niewerze za dlugo sie staram zeby to moglo byc prawdziwe ale skad by byly te wymioty mialas tak kiedys???bo tak dobrze sie czuje ani mnie zoladek nie boli ani nic

mialam tyle ze mnie strasznie bolal zoladek wymiotowalam i mialam lekka temp ale to byla grypa.dalej wymiotujesz?i powiedz mi w jakiej porze dnia mialas te wymioty?

narazie nie wymiotuje a co do wymiotów to w sobote i niedziele tak kolo wieczora i potem soboa tez az 2 razy zyglaam myslalam ze mi zóładek wyjdzie na wierzch zrobilo mi sie troche nie dobrze i do kibla a moze zatrucie hmhmmmm

zrob test dla pewnsci:)

zrobie w dniu spodziewanej @ bo przypuszczam ze to nie ciążą nie wierze w to a co do imion super sa to fajnie ze tez bedziecie sie starac mam nadzieje ze krótko aaa jeczse jedno mam straszna ochote na slodkie nie ze sobie cos wkrecam czy cos porostu brak mi cukru hehehehehehhe