Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam pytankooooo

mam pytanie nigdy tak nie mialam!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam pytanie 17 wrzesnia skończył mi sie okres trwal 3 dni w sobote i niedziele zygałąm jak kot a nic takiego nie zjadłam zeby mi zaszkodziło i potem znow w sobote 25 znow wymiotywałam i to 2 raz az lekko bola mnie piersi więc raczej grypy zoładkowo -jelitowej nie mam ani tzw sraczki tez nie sorki za wpis.... co to moze byc

Gość mama...........
pytania są tendencyjne

ja 15 wrzesnia mialam miesiaczke a od jakis 2 tygodni bola mnie piersi, sutki zrobily sie ciemniejsze, jakies krostki wyszly.26 caly wieczor bylo mi nie dobrze az wkoncu zwymiotowalam... W nocy brzuch mnie boli jak na miesiaczke ale mam dostac dopiero w piatek . Jak myslicie to objawy ciazy??Staram sie z narzeczonym od maja. Pozdrawiam

i jeszcze swędzą mnie piersi... To mozliwe ze siedzi u Ciebie fasolka:) A test kiedy bedziesz robic?

myszka88 powiem ci szczerze okres mam dostac jakos 16 dopiero okolo bo od 2 cykli przestlam liczyc dni plodne i owulacje ale gdzie okolo 16 staram sie z mezem 2 lata i boje sie jednka ze to nie ciążą uwierze jak zobacze 2 kreseczki

Gość moja babcia 85 letnia
też rzygała ostatnio, czy to możliwe że ona jest w ciąży ? nie wiem czy swędziały jej stuki, nie wiem też jakiego są koloru pomużcie

to miala mw sumie taki jak zawsze i trwal 3 dni wiec moze to jednak nie ciaza wapteie w top bardzo ale struc tez sie nie strulam tyle razy bym wymiotywala hmmm bede wieczorkiem to tu zajrze

do moja babcia 85 letnia To moze sprawdz jaki kolor ma sutkow. Nikt Cie nie prosi o udzielanie sie na forum

Do mam pytankoooo Pozyjemy zobaczymy mam nadzieje i trzymam kciuki ze nosisz juz w sobie Fasolinke:D ok do wieczora