Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słodka siedemnastka ;)

czy w pupę to zdrada?

Polecane posty

mam obawy czy nie zdradziłam przypadkiem mojego chłopaka :( na imprezie troszkę za dużo wypiłam i z jednym kolesiem uprawiałam anal...

koles mial olbrzymiego 12 cm kutasa

Gość józva
W pupę??? A skąd? Jaka zdrada? Zdrada tylko w cipkę. Anal, oral, piss, scat to wszystko można bez żadnego skrępowania. Nikt nie powinien mieć do Ciebie pretensji.

Gość W ucho też nie,
w oko też, w dziurkę w nosie też można (ale tylko w prawą !!). Poza tym jak zje dwa kiszone ogórki i przez dwie godziny będzie leżał krzyżem z głową zwróconą w kierunku północnym - wtedy też można :classic_cool:

Gość Caster
trzeba było mu ręką zrobić to by nie była zdrada tylko usługa... a walenie w dupe to już zdrada :-)

Gość Wacław III Waza
Anal to zdrada ale tylko z wytryskiem na pupę. Do cipki to dopiero od 4,5cm jest zdrada, płycej nie.

uwazam ze kolejna dziecina glupoty wypisuje:) a jezeli tak bylo to nie pij a ucz sie puszczalska ty.aby ci zwieracze puscily:)

Gość to nie zdrada
skąd ten pomysł?

Gość realny00022
wklej foto - bo kolega ma twoje i chce porownac czy to ty, jak tak to ci powiem cos ciekawego na priv...

Gość facetttt...
nawet gdybyś mu tylko do ręki wzięła to już by była zdrada tak samo jak pocałunek czy seks w każdej postaci. A o ogromnych penisach to sobie poczytaj bo 12 cm to poniżej średniej europejskiej. I jeszcze jedno wielkość przyrodzenia nie świadczy o umiejętnościach, tak samo jak uroda kobiet:)

Gość Oczywiscie ze nie zdrada
Nie masz sie co martwic, dupa wedlug wielu forumowiczow i forumowiczek nie sluzy przeciez do sexu, a skoro nie ma seksu, to nie ma zdrady :)

Gość L.H.O.O.Q
ależ skąd, kochana.

Gość Killerus81
Nie no skądże! Jaka zdrada! Dawaj dupy każdemu kto sie napatoczy twoj chłopaczek bedzie z pewnością zadowolon z tego:-D jasne ze zdrada glupia! Oj przeogromnego kutasa mial, jak jego wszyscy koledzy z przedszkola:-D

jaaa jak nic normalnie olbrzyma miał.. bardzo głupie pytanie i bardzo głupia odpowiedź..to nie zdrada !!!!poza tym du*a, ci*a jeden grom :P