Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojemalepytanieeee

JECHAC TAM CZY NIEEEE KOBIETKI PORADŹCIE...

Polecane posty

Gość a moimmmmmmmmm
zdaniem dobrze robisz, faceta trzeba sobie wychowac...

Gość mojemalepytanieeee
jutro konczy prace wczesniej i chce sie spotkac, powiedzialam, ze nie ale moze pojade mówił nawet cos o oświadczynach , ale to moze tylko takie gadanie, jestesmy 2 lata ze sobą..

Gość mojemalepytanieeee
upupup

Gość twarda jesteś
tylko nie przesadzaj z tą oziębłością, trzymaj go raczej na dystans i zanim padniecie sobie w ramiona to po raz kolejny powiedz mu co Ci przeszkadza w jego zachowaniu.

Gość to już nie jest twardość
a pastwienie się nad drugim człowiekiem i czerpanie tego satysfakcji. Nie pojechałas na spotkanie- OK, miałaś swoje powody ale to, co Cię boli, trzeba wyjaśnić, a Ty napawasz się tym, że on się płaszczy. A facet trochę się popłaszczy i uwierz mi, szybciej się tym zmęczy niż kobieta by się zmęczyła. Więc jak tak dalej będziesz ciągnęła tą zabawę to niedługo zmienią się jej reguły i to Ty będziesz biegała za nim 🖐️.

Gość mojemalepytanieeee
jadę dziś na 19... i fakt cieszyło mnie to, ze sie płaszczył i na pewno nie rzucę mu sie w ramiona tylko powiem, ze jak chce byc ze mną to musi pewne rzeczy zmienic, bo ja nie akceptuję .. i tyle... i szybko się zmyję, stresuje się jak przed 1szą randką

Gość powalone gierki
a moim zdaniem dalej te gierki sa niepotrzebne. trzymasz go na dystans, ale nie zostawisz do konca bo jednak nie znajdziesz nikogo lepszego. trzeba miec kandydata na meza, bo nikt inny sie nie trafi. jasne. tak rob. daj znac czy mu juz zrobilas co nie co czy poczekasz do jutra

Gość mojemalepytanieeee
nie chce go zostawiac, bo go kocham! i nie ukrywam tego w ogóle...! ale jesli on nie zmieni swojego stosunku do mnie itd to nie ma sensu ta męczarnia, a ja po raz pierwszy jestem taka twarda, wzmocniło mnie to.. zobacyzmy jak to będzie.. i nawet jeśli się jakoś ułoży to na pewno nie pójdę z nim do łóżka szybko.. a niech jeszcze się napali i zatęskni..

to nie powalone gierki. Przecież nie może biegać na każde skinienie faceta bo też sobie tego życzy. Jeśli raz, drugi, trzeci rozmowa nie pomogła, to musi mu pokazać w końcu w inny sposób, że nie może się chłopak tak zachowywać i że ona nie żartuje mówiąc, że kiedyś odejdzie jeśli on nie zmieni swojego postępowania.

Gość mojemalepytanieeee
taka. sobie. panna- widze, ze mnie rozumiesz.. tak, rozmowy, błagania nic nie dawały.. moje łzy, działało na chwile.. musiałam coś zmienic.. musiałam się postawic, bo by to za daleko doszło.. wiem jak to będzie wyglądac, ja przyjade on bedzie sie chciał przytulic.. ja odmowie to się będzie łasił, zadawał pytania gdzie byłam, czy gdzies sie nie włoczyłam to będzie najważniejsze.. :O powiem mu, ze to ze tu przyjechałam to nie znaczy, ze jest Ok, po prostu nalegał i chciałam by wiedział, że potrzebuje czasu i niech on tez sie nad soba zastanowi, a jak powie, ze chce sie widywac itd to powiem, ze sila mnie do niczego nie zmusi a jedynie od siebie odsunie. musze bcy twardaaa

Gość mojemalepytanieeee
za daleko zaszłlo*

Gość to że nie poleciała jak pies
za nim na spotkanie zupełnie rozumiem, ale ten dalszy cyrk jest dla mnie nie do pojęcia. "powiedziałam, ze nie wybacze- i słowa dotrzymam. "- wytłumacz jak chcesz mu NIE wybaczyć i być z nim dalej?? GDzie tu sens? "napisałam, ze nie chce z nim byc i to powinno mu wystarczyc" - a to, to co to jest jak nie ZABAWA drugim człowiekiem?? Zastanów sie lepiej czy Ty chcesz być z nim czy nie. Bo po którymś razie jeszcze facet uwierzy w te brednie i na tym się ten związek zakończy i wtedy dopiero będzie płacz.

nie powinnaś prosić o przerwę- a do tego to chyba zmierza, tak? nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam. Musisz z nim dzisiaj poważnie porozmawiać i po prostu powiedzieć wprost, że dajesz mu na prawdę ostatnią szansę, bo bardzo go kochasz, ale jeśli i ją zmarnuje, to już więcej nie przyjedziesz. Że to co teraz się stało powinno dać mu do myślenia i było ostatnim ostrzeżeniem, ale nie róbcie przerwy.

Kurwa, zostaw go i tyle. Ludzie. ona na temat tego kolesia juz nie raz pisala na tym forum!! Wyzywal ja od najgorszych, plul na nia, oszukiwal, oklamywal, a ta dalej sie zastanawia czy z nim byc! to jest dziecko, ktore o zyciu nic nie wie i siedzi przed kompuyterem 24h na dobe i opisuje pierdoly!!

Gość mojemalepytanieeee
hahahaha a to dobreeee nie pisałam ani razu :D na pewno nie zakładałam tematuuuu wypowiadałam sie w innym watkach :D nie siedze 24.h bo mam szkołe i mature na karku :D

k tak tak tak oczywiscie scmnieaj dalej Ty jestes z jakiejs malej miejscowosci, koles z miasta, chodzi do kolegow, Ciebie oklamuje - ostatnio o tym pisalas glupio gowniarto, a wczesniej o jakims wyjezdzie, na ktorym mialas chore akcje!! znak rozpoznawczy to to, ze on nie ma telefony, a Ty dzwonisz ze stacjonarnego :)

Gość mojemalepytanieeee
nie dzwone ze stacjornarnego, bo go nie mam !!:D:D:D czytaj uważnie, on telefonu nie ma może tydzien wiec nie wiem jak ito znak rozpoznaczwczy :D ja pierdziele co za bzdury i za chore jazdy :D i wredne babska :D

i przestan juz pisac te chore historie na forum. chyba nie masz zadnej kolezanki, zeby moc sie poradzic, tylko ciagle tu prosisz o rady. biedne dziecko. a chlopak ja wyzywa od kurew, szmat itp. oklamuje, robi z nia co chce, a tadalej go kocha.. co za ludzie..

Gość mojemalepytanieeee
jak mnie mylisz z nie waidomo kim to nie moja wina!!!!!!!!!!!! a twoje texty ze mam sie leczyc na nogi, bo na głowe juz za poźno to sa na poziomie gimnazjum, widac ile masz lat.. nie kochali cie chyba w rodzinie, a moje kolezanki sie nie martw czasem lepiej spytac o rade obiektywnie zegnam ;]

Gość powalone gierki
hahah juz pamietam :D:D ten wpis o wyjeździe nad jezioro :D:D ja upadne zaraz hahhah :) Dziewczyny !!! on ja bije, wyzywa, ona go tez, zrywaja srednio raz na dzien, na wyjeździe bili sie przy wszystkich, on ja wyzywa od kurew, ona sie zastanawia czy nie poderwac innego :) :) :) Ale przeciez to jest WIELKA MILOSC forever !!!! Tak tak dziecko, o milosci to ty mozesz w tv jedynie zobaczyc !!! Idź i walczcie dalej bo nic innego nie potraficie. A wy dziewczyny najlepiej przestancie odpisywac tej malej wiejskiej dziewoi :) Udaje niewiniatko ale jest SPRYTNA I CWANA niedość że jak widać po tym wpisie kieruje swoim gościem to jeszcze czytelnikami i wszystkimi dookola ha ha

bla bla bla pozdrawiam srodkowym palcem chora dziewczyno idz do swojego chlopaka, niech sie wyzyje na tobie pieknymi slowami jak zwykle to robi, albo zadzwon do niego na stacjonarny

Gość slepiludzieslepiii
jedna i ta sama pisze pod dwona nickami :D

Gość mojemalepytanieeee
hahahahhaha ohhh jak kole :D jestem tym kim nie jestem :D ale dla waszej satysfkacji moge byc :D :D :D :D :D

Gość upoupupu
bo to fajne jest