Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 lata i zero deklaracji

Dlaczego facetom tak trudno założyć obrączkę? Czy może czekacie na tą jedyną?

Polecane posty

Gość asia______30
offerma - z tym że facet więcej zarabia to jakieś brednie zamierzchłe... teraz to się zarabia przeważnie tyle samo (tzn nie ma różnic między płciami, a prawie wszystkie kobiety chodzą przecież do pracy). Tak smao można powiedzieć że dla kobiety gorzej, bo musi komuś prać, gotować i prasować?

Gość Dama Serce
większość babiszonów uważa że jak jej chłop sie oświadczy to jest to sukces na miarę wygranej w lotto:O czys najwyższy żeby to faceci tak zaczęli myśleć - że jak baba przyjmie zaręczyny to już będzie jego największy sukces:P

Gość modesta
A co tak naprawdę daje ślub,co zmieni ? Podajcie jakieś sensowe argumenty? Bo ja za instytucją małżeństwa raczej nie jestem a żyje w bardzo fajnym związku...

Gość Mam wrazenie ze faceci nie
chca sie zenic tylko z desperatkami dla ktorych slub jest miara sukcesu, kobiet pelnych kompleksow, przerazonych tykaniem zegara biologicznego (a co, dla facetow niby nie tyka???) Faceci chca zenic sie z kobietami - synonimami sukcesu: pieknymi, inteligentnymi, z powodzeniem, potrafiacymi sie utrzymac na niezlym poziomie, nie bojacymi sie 30 czy 40... ale, co zabawne, kobiety te - nazwijmy je Kobietami Sukcesu - potrafia byc szczesliwe same ze soba i malzenstwo im do niczego niepotrzebne :P

Gość to tylko baba potrafi
sobie tak uroic ze jak slub to facet jest juz na zawsze jej. ale nie bierze pod rozwage ze jak bedzie rozwod to facet o wiele bardziej zyska a ona straci :D

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
OFFERMA MASZ ŻONĘ? ODPOWIEDZ CHŁOPCZYKU ZE SMOCZKIEM W MORDCE

Gość asia______30
E tam. Biorąc pod uwagę wszystkie moje koleżanki z podstawówki to jakies 50% chajtnęła się dość szybko po ukonczeniu 18 lat. I to nie tylko te z "marginesu" (chociaz najcześciej), ale też takie co poszły na studia. I wcale nie mieszkałam na wsi ani w maleńkim miescie. Wynika z tego, że miały parcie i znalazły facetów ktorzy tego parcia się nie bali.

Gość ooo kolejna nowosc
"zegara biologicznego (a co, dla facetow niby nie tyka???)" A gdzi on tyka i jak sie objawia chcialbym sie co nieco dowiedziec o sobie :classic_cool:🖐️

Gość asia______30
no dla facetów zegar nie tyka. Facet moze zostać ojcem w kazdym wieku, kobieta ma ograniczony czas.

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
Zacznijmy może od tego TĘPE CHŁOPY że sami chcecie się żenić hahaha Wy się oświadczacie TĘPAKI!

Gość sdfdghdgh
Niestety offerma ale nie masz do konca racji. Dzisiaj czasy sa jednak inne i kobieta czesto jest tak samo odpowiedzialna za finanse jak facet. Ba, z tego co obserwuje to zaczyna sie sytuacja odwracac i czesto to kobieta musi wszystko robic bo facetowi nawet pracy nie chce sie znalezc. Takze swoje teksty o utrzymaniu rodziny troche powsciagnij bo dzisiaj malo ktory facet jest w stanie sam utrzymac rodzine tak zeby nic nikomu nie brakowalo. A kobieta oprocz tego ze pracuje to jeszcze musi w domu wszystko zrobic i dzieci wychowac,faceci sie jakos do tego nie garna. Tak nas juz stworzyla natura ze facet jest od zapladniania jak najwiekszej ilosci kobiet i powiekszania gatunku a kobieta od dbania o dom i rodzine. I te spory malzenskie chyba troche podswiadomie wywodza sie wlasnie z tego. Kobieta chce miec chociaz zludna gwarancje na to ze to ona jest ta wybrana i jedyna a facet boi sie takiej deklaracji.

Gość nie ufasz mu wiec nie kochasz
proste.

Gość Joanna Śledziona
Na Twoim miejscu kochana powiedziałabym mu tak: albo się deklarujesz, albo koniec seksu, koniec prania sprzątania i gotowania. Koniec wszystkiego i koniec mieszkania razem !! To od razu podziała i zobaczymy w którą stronę pójdzie facet. Do nich trzeba być stanowczym. Inaczej wejdą nam na głowę i będą próbowali nami rządzić, a to chyba raczej na odwrót powinno być nieprawdaż ? Dlatego koleżanko, do dzieła :-)

Gość Mam wrazenie ze faceci nie
Przeczytajcie sobie artykuly medyczne, mezczyzna moze zostac poznym ojcem, ale dla obu plci pozne rodzicielstwo to bardzo duze ryzyko wad genetycznych dziecka http://archiwum.polityka.pl/art/kalendarzyk-dla-taty,374391.html poza tym mezczyzni tez sie starzeja, mezczyznom tez wiotczeje skora, mezczyzni o wiele szybciej i bardziej spektakularnie traca sprawnosc sexualna itp. :)

Gość sdfdghdgh
Autorko ale co dokladnie Twoj facet Ci powiedzial? Rozmawialas z nim o tym wprost czy liczysz na to ze bedzie czytal w Twoich myslach i sam wpadnie na powod Twoich rozterek?

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
Faceci to tylko życie zaśmiecają :D Bez nich lepiej :P

Gość a piszcie co chcecie
wy macie parcie na sluby i dzieci my tylko na seks... a czy to bedzie ania , magda czy marzenna to bez znaczenia :classic_cool:

Gość do offermy
to ma do rzeczy, ze twoje tezy sa wyssane z palce, ew. zatrzymales sie w XIX w.

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
ja jakoś nie mam ochoty na małżeństwo ani na srające dzieci i co powiecie faceci?

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
offerma co cie tak gryzie? mało zarabiasz? nie wiem coś z tobą nie tak... jakoś wszyscy mają to w dupie..... ty jesteś inny świat się dla ciebie nie zmieni jezu ty chyba jesteś w wieku dojrzewania jeszcze i przeżywasz młodzieńczy bunt :D

tak przyznaję Wam racje !:) JESTEM KOBIETA ZWYCZAJNA i nie chcę robić kariery tylko zajmować się domem , dziećmi, oczywiście do pracy nadal będę chodzić, ale nie kosztem rodziny. Czy to coś złego, że o tym marzę? :( Wiem, że to w dzisiejszych czasach takie staroświeckie, ale cóż... taką mam naturę bardziej łani niż zołzy 😭 Muszę z nim porozmawiać i przestać się wreszcie zadręczać...

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
offerma takie tematy o zarobkach w polityce tu jest o uczuciach i naprwdę mało kogo interesuje twoja skrzywiona psychika nie masz zony nie wiesz jak to jest ruchaj plastiki ale nie spowiadaj się z tego całemu forum

Gość zelek kontratakuje
spierdalaj stad kretynko polmozgie yeti :O

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
nie chce ślubu myśli penisem bo chce tylko ruchać a nie naprawdę się wiązać

Gość facet nie musi brac slubu
by sobie pociupciac to samo sie tyczy gotowania prania :D

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
w ogóle głupi ten temat wiadomo że fiuty będą w nim tylko wkurwiać pogadaj z kolegami na żywo w necie każdy pierdoli jak chce bo zwisa mu to w realu nikt odważny nie jest

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
ja nie chce faceta bo każdy to taki egoistyczny chuj więc po co ślub z chujem? oświadczy się a potem będzie jęczał jak to mu źle - tacy już pojebane te fiuty nie wychodźcie za mąż kobietki

Gość babeczkaaaaaaaaaaaa
a bachorki robcie sobie z pierwszym lepszym zulek spod monopolowego , dobrze wam radze kobietki :)

mam nadzieję, że nie mysli tylko tą częścią ciała:( tak szczerze, to innej dziewczynie bedącej na moim miejscu powiedziałabym, że się nie dobrali. Ona romantyczka on realista buuuu. ja w marzeniach widzę jak on knuje plan zwabienia mnie gdzieś w piękne miejsce by się oświadczyć a on pewnie nawet o tym by nie pomyslał a oświdczyny gdyby miało jednak do nich dojść, to pewnie pierśionek jeszcze musiałabym sobie sama wybrać - żeby przypadkiem koszt nie był poniesiony na marne, gdyby się nie podobał 😭

Gość hahahaha ja tam bym wreczyl
pierscionek zaraz po seksie bez tych ceregieli :O