Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Germaine Geer

jakiz to paradoks....

Polecane posty

ze te dobre, ulozone przykladne zony wiaza sie z tymi zlymi facetami a te bardziej zepsute kobiety z dobrymi mezczyznami.. czasem mam wrazenie ze to ja jestm facetem w moim zwiazku, najchetniej pilabym piwo codziennie, jestem patologiczna balaganiara, palic uwielbiam, jem wiecej od mojego faceta w dodatku jestem milosniczka szitowego zarcia. Moje kochanie jest idealem meczyzny,. mega przystojny, dobry cieply kochany oddany, w dodatku bardziej schludny ode mnie jesli chodzi o utrzymywanie porzadku(ale pedantem nie jest (dzieki Ci Panie), jest zwolennikiem zdrowego jedzenia, non stop podsuwa mi jakies pierdoly z eko sklepu, krzyczy jak za duzo sole ... najsmieszniejsze jest to ze kazdy uwaza mnie za bardzo porzadna i atrakcyjna kobiete, ulozona, a nikt nie wiem co dzremie w srodku:):):):) dodam tez ze pomimo tych roznic zwiazek kwitnie i jestesmy ze soba bardzo sczzesliwi. ciekawi mnie czy sa takie pary gdzie zarowno on i ona sa albo skrajnie porzadni albo wrecz na odwrot...i jak w takim ukladzie sie zyje?

Gość lopae
kogo to interesuje?🖐️